Přejít na výpis diskuzí
Změnil Wargaming přístup Microsoftu ke schvalování patchů?
22.7.2013 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
Warthunde neni od wargamingu
-
Já to hraju poměrně dlouho - i goldy dingnou pokud víš jak se s tou svojí mašinou správně postavit. Celkově je hra podle mne dobře vyvážená (jde tu hlavně o hratelnost a ne o nějakou historickou korektnost, tu bych spíše hledal u nějakého tankového simulátoru) a pokud tě přestanou bavit malé děti, potom je tu ještě možnost roty. Jinak tu těžký mrše můžeš s přehledem vymontovat věž tím, že kolem ní budeš kroužit a střílet do weakpointů. Nicméně si myslím že to není žádná hurá akce ale vítězí dobrá taktika, znalost terénu a sehranost teamu, technika zas až tak nerozhoduje.
-
Já začal nedávno znova hrát a spravili skoro vše, co mi dřív vadilo. Bohužel lidská demence je neomezená, takže skoro není bitva, kdy nereportuju za urážky, ale jinak to jde. Samozřejmě tanky pořád nemají skoro žádnej armor a s realitou ta hra nemá nic společnýho. Rozhodně se těším na to co dají do warthunder
-
Já hraju už nějakej ten pátek a i když některý patche se mi nelíbí, tak zase taková tragedie to není. Zdaleka nepatřím mezi top hráče, ale spíše mezi lepší průměr a hrát se to dá solidně i bez placení. Je sice pravda že ty děcka co to hrají jsou často fakt otravný a někdy je to o nervy, ale tato hra mi poskytuje právě to co tobě se nelíbí, akci u které musím přemýšlet, trochu té taktiky a pevný nervy. Akčních her kde hráčí lítají po mapě a střílejí hlava nehlava je dost. Tato hra asi holt není pro každýho no. *8*
-
Když se povede je to sranda no *4*, ale mně se to tam moc nehodí.
-
Jo, to se mi celkem líbí. Méně už občasné zasekávání v kamenech a podobně.
-
I když se povede, tak tam nalezou děcka která to budou hrát stejně jako wot.
-
Já jsem pár dní tamoval Broken toota než se mi ho povedlo odchytit. Samo, že za čas srovnali parametry petů aby to náhodou nebylo pro děti moc těžké.
-
Jo si ještě pamatuji, jak mi spoluhráč vyprávěl, jak získal nějakou setovku, jak měsíce ji sbírali a teď je to obyčejný šmejd, co má každý, protože děcka brečela, že je to moc těžké.
-
Modlit se, ať se WT podaří. Jinak jsme v kelu:)
-
To jsem mel rad, skocit nekomu na "strechu" s par HP a oddelat ho :D
-
Mně dost vadilo to ničení nárazem, to pak bylo jako destrukční derby. Ty komické skoky a různé odrazy po nárazu...
-
Je to težký. Taky mi to vadilo, tak jsem zkusil scouta. Pár minut jsem jezdil kolem enemy a pak hebnul. Spot damage nula. Co pak s tím ?
-
Podobné to je s Wow. To jsem hrál od bety. Časem přibylo plno malých dětí a začali se dožadovat změn pro svoje povolání. Když se změna udělala, začala plakat další skupina. Tak dlouho se měnilo, až to šlo do háje. Že by někoho bavilo jen courat po mapě a žít, to už pak moc nebylo. Jen hunt za levelem a pak nekonečný grind itemů.
-
Divím no. Já prostě jezdil se středními tzv. Lovci tanků a to mě prostě bavilo. Ale teď? Vzít si těžkou mrchu, "zahrabat" se za zeď a čekat, zda-li se nenajde nějaký "zoufalec", co se nudí stejně jako já a sundat ho.
-
U téhle hry by to bez připojení byl problém.
-
Já jsem tam byl minulý měsíc kvůli lidem s komunity, co mi napsali a po dvou bitvách jsem to vypnul. Všude samej Polák (něco jako Rusáci v dotě). Neumí to anglicky, schované je to na začátku mapy, nespolupracuje to, ani kdyby dávali 1+1 zabití zdarma a furt to má blbé kecy. Když jsem zničil tři tanky a pak mě odpráskla altilerka, tak jsem podle nich byl idiot, co je oslabil. Přitom do té doby byli všichni zalezlá a "periskopy" hledali ostatní a nepohnuli se ani o píď. Mě to prostě nudilo. Takže i když máš garáž až na VII. část, tak to šlo z disku, protože ta hra už není to, co jsem "znal". Prostě ten pocit, kdy jelo po planině vedle sebe 8-9 tanků a zničehonic vedle tebe jeden vybcouhnul, ale ostatní jeli dravě dál, to už skoro nevidím. A to je smutné. WG si z toho udělal nechutnou pračku peněz a počáteční nadšení tou firmou se z mé strany stalo už opovržením. A to nejenom přístupem k přidávání nového obsahu, ale i ke kritice na fórech.
-
A ty se divíš ? Od patche, kde povolili gold munici za kredity, je ti pancíř prakticky k prdu. Na druhou stranu ted zase zavedli záhadné dingání, kdy s pene 160 neprostřelím armor 50. Takže jet první vetšinou znamená umřít. To toho pak moc nenastřílíš, navíc máš tank blokovaný ve hře. Ze začátku mě to i bavilo, teď už ne.
-
Kdyz jsem to jeste hral ja, to je tak rok a pul zpatky, tak me nejvic vadilo, ze si clovek nemohl vybrat mapu (mapy) ktere chce hrat. Porad me to hazelo do map, ktere jsem hral nerad.
A drzim asi svetovy rekord v poctu porazek v rade, celkem 18x po sobe jdoucich her jsem byl v tymu co prohral, zkuste to nekdo prekonat! -
No zrovna WoT to každým patchem pohnojí více a více. Od VI (VII) skupiny je to prakticky nehratelné pouze na této úrovni pakliže neumíte vystřílet alespoň 5-6 nepřátelských tanků a přežít bitvu. Navíc mi přijde, že většina bitev probíhá tak, že všichni zalezou a čekají, jestli někdo najde odvahu a vyjede první. Mnohdy jsem na úrovni VI či VII zažil, že za 5 minut nebyl zničený žádný tank, protože se bálí, že by jim někdo poškrábal lak na jejich miláčkovi. Celá ta hra ztratila na dynamice a zábavnosti. Přidáváním neexistujících tanků, které byly pomalu jenom na papíře a nikdy nevyjeli z továrny jenom zasazuje ránu z milosti. WoP ani nezmiňovat, arkádovou srandu s heslem: " Heal my plane!"