Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • schumicrast

    Já sem chodím už jen občas a vím proč. Vadí mi politický názor (mám jiný, ale to s tím nesouvisí, já od herní redakce nepotřebuje vědět žádný) . Hate na Vávru na Xku na různé jemu se nelíbící politiky(Aleš). Přijde mi že hlavně Aleš se snaží rozeštvat všechny z herního průmyslu (ty co nemají názor jako on). Vadí mi ta korektnost. Jediný Adame a jeho články jsem poslední dobou dokázal číst. Díky a ať se Vám daří!

  • Jarisko84

    Dost ste to tu pokazili aj cenzurou , mazanim komentov. A nemuseli obsahovat ani zakazane slova ci urazky... prosto len iny nazor ....  Ked napr Sarka napisala na dishonored death by the outsider ze to je 3ka ... Napisal som ze je to samostatny datadisk tak bol koment vymazany atd....a to je jeden z mnohaaaaa. Preto sem uz skoro nechodim... clanky maju lepsie inde ,videa bez reklam si pozriem tiez inde a fight club stoji aj tak za... odbornost 0 bodov.... muco bueno videa atd....

  • Marines

    No, žít věčně z minulosti nejde a nikdy nešlo, Vy jste zde také, ať se Vám to líbí, nebo ne, také zamrzli a žijete jen z minulosti. Chce to nové nápady a ne kopírovat despotické cenzury, ať jsou oprávněné, či ne. Vaše články už silně připomínají "devadesátky" a nemají žádný náboj. Po Vašich recenzích, nemám pocit, že recenzovaná hra stojí zato koupit, ale spíše mnoho slov pro nic... Chápu, že kvůli penězům vyhazujete většinu manšaftu, ale zatím jste nic neřekli o tom, že zcela změníte myšlení.... 

  • Jarisko84

    Zmena uz bola treba... Slo to dole vodou odkedy sla prec stara garda...Nezaujimave a neodborne clanky ala muco bueno atd... Za mna tomu chyba ci uz pri clankoch alebo videach pocit ze sa tomu ozaj recenzent, redakcia rozumie ze su odbornici na mieste... Namiesto toho je to tu ako keby sa zisla partia pubertiakov a pisu recenzie... niekomu to samozrejme sedi viacej inemu menej...holt je ina doba.... V cechach mate tolko zaujimavch ludi co tvoria alebo sa venuju hram a nepozvete nikoho do fight clubu... (mozno nechcu prist ,asi vedia preco). Financie su cast druha. Mozno by pomohlo spoplatnit premiove clanky videa keby za to samozrejme stali. Dake plus konto daco naviac a nie to ze nenam reklamy ked vas zivia.... Rad by som si priplatil za clanky od niekoho kto sa danej veci rozumie ,rad by som si precital jeho nazor.Drzim palce kazdemu kto ostal ci siel prec vela uspechov v kariere ci osobnom zivote nech sa vam dari... 

    P.S. Adama je ozaj skoda...

  • bodmrazu

    Nojo, byl videt ubytek clanku. Ne az tak dramaticky jako na eurogameru, ale znatelny. Takze tedka se to vysvetlilo. Skoda, ale asi se to dalo cekat.

    Tak hodne stesti do pristich projektu.


    • Jarisko84

      Tiez som si to vsimol ze kopec noviniek co mali inde recenzie tak tu ani tuk.  

  • Pussyeater69

    Bylo tu 69 komentářů, tak to musím rychle zkazit. 

  • Taky je mi to moc líto, děkuji všem zmíněným za skvělou práci a ve Fight clubech i kopu srandy (furt mě ještě mrzí odchod Vaška). Všem přeji hodně štěstí a jsem rád, že Patrik zůstává dál dělat skvělé Zestolu (nebyla by šance na týdenní newsletter Zestolu, jako je tady?).

    Z herních webů jsem pravidelně sledoval pouze Games a cítím se provinile, že i vás chci už nějakou dobu přestat sledovat. 

    Není to kvůli vám. Uvědomil jsem si, že trávení času na internetu a sledování novinek (nejen těch herních) mě rozptyluje a připravuje o čas, který raději strávím jinak, i samotným hraním.

    (Napadá vás také někoho, kolik pozornosti jste věnovali nějaké hře - oznámení, novinky, trailery, preview, gameplaye a obecné těšení se... a nakonec jste jí ani nehrali, nebo se vám nelíbila? A kolik toho víte o hrách, které jste ani nikdy neměli v úmyslu hrát?)

    Chci si prostě zjednodušit život, přestat sledovat herní scénu a místo toho jen hrát hry. Pro začátek zkusím games newsletter a pak se už možná jen jednou za čas stavím, abych viděl, co nového v uplynulých měsících vyšlo. Omlouvám se za to, že také tak trochu opouštím loď.

    PS: Ale Quest se Šárkou budu poslouchat dál.
    😉

  • Už roky vnímám sestupnou tendenci a díky zaměření především na budovatelské/survival/management/automatizační strategie tu nemám moc co číst. Přišlo mi, že už sem vlastní chodím tak nějak ze zvyku a setrvačnosti, kdyby náhodou, ale obsah, který bych vyhledával tu prostě dlouhodobě není. Konzoli nemám a AAA mainstream hry u mne skončili někdy okolo Call of Duty:UO a C&C Generals. Na článcích je vidět, že této svéře se nikdo z redakce moc nevěnuje a pokud něco vyjde, tak se toho bohužel moc nového nedozvím, pokud to není jen narychlo přeložené promo oznámení do medii a z recezní je už dlouho poznat, že tady moc lidí, kteří mají přehled, není, pokud už vůbec vyjde a všimnete si, že ta hra existuje a má tu vůbec kartu hry.

    Takže už další dobu sbírám informace spíš na YT, kde je několik kanálů, díky kterým by mi asi jinak spousta pro mne zajímavých indie titulů z žánru unikla a je mi jasné, že v dnešní době není v silách mít povědomí o většině dobrých her, protože jich prostě vychází moc a zejména indie titulý často s minimální propagací.

    Kdysi jsem sem chodil hlavně díky komunitě a diskuzím, které ale díky změnám s registracemi a často dost nesmyslně přehnanou cenzurou,  postupně téměř vymřely a přechod na dlaždice pořád vidím jako krok vzad.

    • a to, že jde editovat post jen pár minut po zveřejnění taky nemám rád. Pak si to po sobě člověk přečte až s odstupem a zjistí, že má překlep nebo chybu snad v každém druhém slově a už s tím nic neudělá.

  • Všechno dobré a hodně štěstí redakci i odcházejícím lidem.

  • Amylee.Anderson

    Ačkoliv Games nečtu (a nikdy jsem nečetla jiný) už dlouhá léta, přeju všechno nejlepší, ať se vám daří dál. Ať se máme kam vracet.
    Hodně zdarů také Adamovi H., ať se mu daří s newsletterem, you were a real one (new-oldschool Games.cz veterán ♥).

    PS: Ale že jste před dlouhou dobou z profilu odstranili kolekci her neodpustím!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit