Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hraci cas 80+ a oni po par hodinach to uz stihli prejst, komplet prebadat a ohodnotit? tak ak to niekto bere vazne tak uprimnu sustrast, ale aspon mate vyhradene parkovanie....
  • Omlouvám se za bratra, má pravě vzdorné období jak sami vidíte, nikoho z rodiny nechce znát a myslí si, že je dospělý. Omlouvám se, za to může ten jeho stav...
  • I když podle těch komentů už si dávno dopad *1*
  • To je mi ho líto. Snad nedopadneš stejně *3*
  • Knifer
    To bude tím že se nových Xboxu prodalo minimum viz. Japonsko 23 tisíc za první týden
  • Omlouvám se za svého bratra, on právě oslavil 10, takže si myslí, že je dospělý, za to může ten jeho stav, čili omlouvám se ještě jednou..
  • Ještě jednou se omlouvám za svého bratra, zase si tajně zapl Divinity...
  • Omlouvám se za svého bratra, on neumí spojit dvě věty dohromady, aby dávaly smysl. Je mentálně zaostalý, zhoršilo se to hodně po vydaní Divinity, z těch barev se mu udělalo zle a jde to s ním z kopce, při tom na tom byl tak dobře. *13*
  • Začíná mi to připadat, že ty konzolové děcka jsou jen plejstejšňáci. Xboxáři se zdají celkem v pohodě.
  • Ušetřil a nebyl bys za konzolové děcko
  • Proč tu vy konzolvé děcka vůbec chodíte?
  • Jako myslíš třeba tvojí mámu?
  • wenceslaus
    Snad někdy. Ale těch barev a efektů zase všude... :-/
  • Super, to uz tady nebude zadny brekot konzolovych deti? Budu muset na DDworld cist, jak amd dela lepsi procaky nez intel a lepsi grafarny nez nvidia. *15*
  • Prast jak uhod. Obe hry jsou jsou pro zastydly pc-nerdíky *1* *3* *4* *5* *6*
  • Presne tak. Dneska uz jsem si koupil jízdenku do Prahy a jdu skočit z Nuseláku. Nemuzu prestat myslet na Wasteland 2 a to jsem si blazen koupil PS4, mel jsem si koupit 486 kvuli Wastelandu a ještě bych usetril
  • Keyz
    "the lack of map markers, mission objectives not always being clear, the pointless ability to type in conversation options that not once gave me anything but a variant on "Huh?", and the necessity of creeping around the map to avoid a bad combat initiation"

http://www.eurogamer.net/articles/2014-09-19-wasteland-2-review

Ta nemožnost přidat poznámky je zoufalá ve hře, kde se hraje po celé mapě. Na to asi během testu nikdo nepřišel.
  • Netvrdím, že jsi zlo.
  • Jejdasek TheGGG a ukradeny Wallet Warrior opet nerozdychal, ze na PC vychazi kvalitni hry a rodice mu proste PC nekoupi a ma jen shitovou konzoli je opet butthurt a svym placem spamuje diskuzi? *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší