Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konzole vyvoj grafiky nebrzdi, ale nevim zda to fanatikum lze vysvetlit.
  • Morraw
    Když jsem viděl první videa z early access, tak jsem taky nebyl moc nadšený z té grafiky, zvlášť po namlsání z krásného Divinity. Ale postupem času s blížícím se datem vydání a sledováním let's playů, jsem začal měnit názor. Izometrická RPG miluju a přecejen grafika zde není priorita a koneckonců bych byl sám proti sobě, ptže hratelnostně to vypadá dobře. Takže jsem si dnes cestou do práce skočil pro Ranger edici a těším se až se na to doma vrhnu.
    Všem ostatním přeji také příjemnou zábavu *4*
  • Koukám, že bramboráři zase přitáhli s kecama o grafice u indie hry. Já myslel, že na ní přece nezáleží. Oh wait... na ní nezáleží jen, když se provede trapný downgrade u konzolových her a srovnání s lépe vypadající PC verzí. Typičtí double standard rolníci.
  • Protoze nizke naklady na vyvoj, protoze se primarne zamerili na hratelnost, protoze to navazuje na hry z te doby a vyuziva se íbdébny graficky styl.
  • Kydy! Podle reklam na kasina sem zjevne chodi jen samej ctyricatnik a pro ty je Wasteland 2 jak delany. Nebo snad tvrdis, ze redakce tady klidne necha radit takovy reklamy, kdyz sem lezou nezletilci?!?
  • Protoze je to vetsina ctenaru webu, pro ktery recenzi pise?
  • Hodnotit neco objektivne znamena odprostit se od osobnich sympatii a antipatii a vsem merit stejne.
  • Jenom na nejtěžší ?
  • Myslel sem, že si šetřil na Watch Dogs a Fifu. Ale tak aspoň si tu grafárnu můžeš zarámovat a vždycky na ni flusnout při zapínání konzole.*3*.
  • Tyhle drbkové ani neví, co slovo objektivní znamená *6*
  • No, ono se tímhle hodnocením na meta obecně moc řídit nedá. Lidi totiž dávaj the best nebo odpad.. A když si přečteš ty komentáře u desítek, taky se dost pobavíš.
  • Hnisavec
    opravím ťa ani z 1%...tá hra by bežala i na PS1 alebo 486....pritom mali neobmedzený výkon PC NASA strojov 4x Titan atď...čiže PC, ktoré podľa diskusiíí o konzolových novinkách vlastní 99% PC master race *15* *15* *15*
  • Právě že jejich.
  • Kamil.Zatlouikal
    a kdo je to ten smejki?
  • Tvůj problém.
  • Ach bože jak nenávidím pokrytce
  • Nechceš si radši zahrát Destiny ? *14*
  • ucho
    a taky by to měl být někdo, kdo nehrál betu, prostě aby dotyčný zrecenzoval současný produkt bez toho, aby věděl, co na něm měnili.
  • aa už se těším, večer zapnu, opráším angličtinu a slovník a hurá do světa
  • Proc by recenzent mel brat ohled na nekoho, kdo se v dobe vydani prvniho dilu jeste houpal tatovi v koulich, kdyz Wasteland 2 na takove lidi nemela byt nikdy zamerena a na nostalgii hraje schvalne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit