Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To, že konzole brzdí vývoj grafiky je fakt, ale u některých her prostě o grafiku nejde. Kdybys byl normální hráč, pochopil by si to. Ale fanatikům se toho moc vysvětlovat nedá, že ano ?
  • Po*no zakážou, ale vymrdávat tady můžem?
  • By mě zajímalo, jak se něco dá hodnotit objektivně. To se má jako recenzent nejdříve zeptat všech lidí, kteří se o hru zajímají a pak podle jejich názorů sesmolit text a mrdnout tam hodnocení? *7*
  • Čekal jsem 12/10.
  • davidBray
    ano, čerpám z vlastní zkušenosti - h*vada tvého typu na internetových diskuzích jsou všechna stejná. takže to jde paušalizovat
  • Tak teď jsi mě to nandal, čerpáš z vlastní zkušenosti?????
  • Dufam ze sa bude hodnotit objektivne a nie cez nostalgicke hovn4
  • davidBray
    jdi to říct tvůrcům a neotravuj tady
  • Nemá cenu se bavit s člověkem jako ty. A jestli tam vidíš grafiku z roku 2000 tak chápu proč tě tady většina považuje za idiota.
  • Ked je niekto sprosty tak si nic ine nezasluzi
  • davidBray
    já myslím, že za to můžeš ty těma debilníma kecama, který nikoho nezajímají. Myslíš, že když tu budeš prudit tak se zvětší p*nis a budeš se konečně líbit holkám? Vylez ze sklepa nebo zpod máminy sukně a začni se chovat jako člověk a ne jako h*vad*.
  • Veskoslav
    Co si čekal? 11/10? Čísla dostává pěkné, sice počkám na více recenzí, ale pokud by se číslo udrželo na 7,5/10, tak je to úspěch, obzvlášť když se stále jedná o okrajový žánr RPG a spousta děcek, co nehrála ani W1 či Fallout, tak to odbude kecy o grafice atd.
  • Proč ty ostrá slova Venco? Slušně jsem se zeptal, co zapříčinilo downgrade grafiky? Co myslíš, proč to vypadá na rok 2000 a ne na rok 2014, když pc je výkonově neomezená platforma, čili nechápu, proč PC-exluzivita nevyužívá současné herní pc ani z 10%
  • Tak tomuhle se teprve říká počkat si na pokračování. Tolik let a přitom to nejspíš nebude nic extra, když zatím nejvyšší číslo od recenzentů je 83% *6*
  • Nemá smysl diskutovat, WW započal klikačku na své příspěvky a příspěvky dalších trolů viz Hnisavec, takže opusťte diskuzi, nemá smysl. Tento konzolový blázínek by měl dostat konečně permaban a byl byl klid.....
  • Troll alert *5*
  • Konzoloidní kr"i"pl WW to zabije celé, už do toho začal míchat Xbox a PS4,teď nemá smysl diskutovat k W2:(
  • Kolik tu ještě použiješ nicků Veskoslave. Jinak co říkáš na tu grafiku? Co myslíš, může za ty low-textury PS4 nebo XOne?
  • Magister_Peditum
    Koukám, že si místní trollmasteři zase dali sraz. *14*
  • Měli recenzenti preview verzi? Jinak je hodnocení u hry takového rozsahu bezpředmětné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit