Přejít na výpis diskuzí
Známe hardwarové nároky Battlefield V i význam římské číslice
29.5.2018 | Patrik Hajda
62 příspěvků
-
Tak cim vic vim tim vic me tenhle Battle asi mine,
-
Keď sa Vám nepáči, tak založte na Kickstarteri projekt. Slogan: "Battlefield pre Xenofóbov" by bol výstižný. A nám normálnym dajte pokoj!
-
-
tak toto je battlefield pre kri*lov, takže si ho užíj a já si radši zahraji ten pro xenofoby, protože horší určitě nebude.
-
-
BF pro xenofoby je post scriptum nebo squad
-
-
-
Konecne zaujimavy BF :) Som rad ze to nieje WWII ako vsetci pozname. Na to mame dost inych starsich titulov. Tesim sa uz na tuto alternativnu vojnu :)
-
pseudodiverzita je urážka těch kluků který tam opravdu chcípali.
-
-
Jako kde? V playstationu? Na internetu? Na počítači? Tam někdo někdy opravdu chcípal?
A tím, že po večerech sedíte v gauči, hrajete si na válku a pro zábavu střílíte v rádoby válečné simulaci virtuálním panáčkům hlavy skládáte padlým vojákům poklonu? Nebo tím, že ve spojení s nimi používáte sloveso "chcípali"?
Je to jenom hra, tak přestaňte falešně moralizovat, člověče. A pseudodiverzitu jste si mohl odpustit. Představte si, že ve válce "chcípají" i ženy. -
-
ano, všichni si se slzou v oku vzpomeneme na ty miliony žen, které v uniformách us army, britů, wehrmachtu, nebo sovětské armády, padly na bojištích v evropě a dalších kontinentech. Mnohé navíc přitom jen šli na steampunkový festival, nebo dělali rekonstrukci bitvy z období Williama Wallace...
-
-
Tak já myslel spíš zdravotní sestry z vojenských nemocnic, ženy, co musely pracovat ve zbrojovkách nebo civilní oběti. Ale to byly všechny ve výsledku mnohem větší husťačky než vy, když paříte Battlefield 1, takže chápu, že se vás to tak dotýká...
Ale opravdu, to vás to tak strašně pohoršuje? To je pro vás série Battlefield historický pomník válečných hrdinů, že to tak strašně pateticky hrotíte? -
-
ty ženy ovšem nebojovaly na frontě, až vznikne battlefield zasazený do továrny na tanky, tak pak ať tam ženský jsou.... chápu, že takový pokrokový SJW kavárník jako ty, co celé dny mudruje nad přínosy imigrace a míšení kultur nedokáže překousnout, že by v nějaké hře byla většina postav bílí muži, ale taková je historie. A BTW: BBC v británii běžně odvysílává dokumenty z historie británie, kde se to i ve 13. století hemží multi kulti zastoupením.... vymývačka mozků děckám, nic víc. BF V je nástrojem propagandy jako např. last jedi
a jinak pardón, já historii evropy nenapsal, není můj problém, že bílí heterosexuální muži měli větší úlohu než transexuální asijský vozčkář.... -
-
hezké *4* Tak hlavně že už mě máte pěkně zaškatulkovaného, ať je pro vás chápání světa opět trochu jednodušší. Ale "pokrokového SJW kavárníka" beru jako poklonu, děkuji.
Star Wars mohou být těžko nástrojem propagandy - propaganda převrací fakta za účelem manipulace, Last Jedi s fakty nepracuje. U těch dokumentů je to něco jiného, tam se o tom dá diskutovat, i když se přiznám, že BBC dokumentů jsem viděl jen pár a s ničím podobným jsem se v nich nesetkal. Řekněte mi, prosím, název alespoň jednoho konkrétního dokumentu z produkce BBC, kde třeba Richarda III. hraje černoch, rád si udělám vlastní názor na to, jak britská veřejnoprávní média pracují s vlastní historií.
Co se hetero-mužů týče: ano, většina určitě byla, ale třeba Alexander Veliký nebo Alžběta I. určitě ne, tak pořád nevím, proč by v nové arkádové fantasmagorické střílečce měli být pouze heterosexuální muži.
Alespoň oceňuji, že už jste se u hendikepovaných lidí posunul od označení kr*pl k vozíčkářům. Časem se možná dostanete ještě dále a začnete je považovat za normální lidi, kteří také mohou přepsat historii (Franklin Delano Roosevelt, Stephen Hawking).
Upřímně si myslím, že by vám v Battlefieldu headshot vašeho heterosexuálního avatara od dobře zakempeného snipera vozíčkáře velice prospěl.
-
-
Třeba nahradit ve hře Atentát jednoho z parašutistů ženou, by byl jistě nesmysl. Jde o částečně výuku.
Otázka je, jak přistoupit k zobrazování událostí minulých v akčních hrách. Kde je hranice? To přece určí herní komunita a to určování právě probíhá.
Jinak můj názor proč Dice zařadilo ženy do 2. světové:
Mikrotransakce, tzn. větší výdělek. Proč ani jeden z hrdinů v traileru nemá unifomu? Důvod je jasný, kosmetické upravování za peníze.
-
-
-
-
-
"Pokud se vidíte jako pomalovaná vikinská válečnice, nikdo vám nebude bránit." *15*
Aspoň ušetřím litr. Dobrých her je dost. *4* -
-
no v zdeamonu tedy multaku doom 1/2 atd muzu diky moderum hrat za duka nebo zelvu ninju .. muzu to i zde ?..snad me v tom nebude braneno *1*
-
-
Ta akce v traileru je strašná.
Nějaká postižená holka je oproti tomu zanedbatelný detail.
Už tam chybí jen dinosauři, zombíci a aquaman. -
Já jen doufám, že tam bude taky možnost hrát za německé odbojáře, protože se jistě mnoho dnešních Němců nebude moci plně ztotožnit s tím hrát za nacisty. A samozřejmě kdyby museli hrát za jiný národ, tak by jim to naprosto zkazilo imerzi.
-
-
Uz vidim, ako tam po bojisku bude pobehovat zo 40 hracov 30 zenskych s protezami, to bude vierohodny WW2 zazitok :)
-
-
"Pokud se vidíte jako pomalovaná vikinská válečnice, nikdo vám nebude bránit."
Prosím! Prosím! Já se citím být japonským liliputem s masivním dařbujánem, kterým budu kosit nepřátele po desítkách!
A já se ptám: Umožní i mne BF V prožít ten pravý zážitek ze hry?! A jestliže ne, kde se tedy stala chyba?! -
-
No, pokud je ta profilová fotka fakt tvoje, tak bych se obrátil na PETA a ta by ti to mohla zařídit.
-
-
Ještě+ by to mohla bejt V jako vendetta - všem hráčům kteří si mysleli že dostanou regulérní pokračování 1942( potažmo 43) ale nee nasraaát *11* (Průhlednější a hloupější to bejt už nemohlo V =Victory)
Jako + vidím optimilizaci pokud jel BF1 na vysoké detaily pojede i tohle no. Jen aby tam ještě byla hra.