Přejít na výpis diskuzí
Známe hardwarové nároky Battlefield V i význam římské číslice
29.5.2018 | Patrik Hajda
62 příspěvků
-
a já myslel že "V" znamená, "pořádně jsme Vyje*aly s Vámi i s odkazem druhé světové války".
-
-
Akym sposobom s nami a s odkazom WWII vyjebali?
Normalne sa pytam. -
-
nechcu ti narušit tvojí sluníčkovou bublinu, ještě bys na mě mohl zavolat policii a řvát MeToo.... pokud ti to co předvedli v traileru připadá jako slušné vyobrazení WWII, pak je mi tě líto, jsi přesně ten typ zákazníka, jakého má EA ráda *14* *14* *14*
-
-
Ale prosim ta pekne, ja nepotrebujem volat policiu, ja som polozil uplne normalnu otazku, dal som
svoj pohlad na vec, na nikoho som neutocil, ale vsetci ste sa zrazu po*rali.
Vidim, ze dnes sa uz na nete neda asi normalne diskutovat, kazdy ide rovno nakladat tomu druhemu.
Mna zaujima ako sa to bude hrat a nie ako verne je vyobrazeny setting. Ak by mi islo o to, zahram si ine hry z prostredia WWII. BF bola pre mna vzdy arkada zasadena v nejakom pozadi ci uz modernom alebo historickom. Komu to vadi, ja mu ten nazor neberiem. Pardon, ze som nieco napisal.
-
-
To jsi takovej osel ze se na to musis normalne "pytat"? Co presne chces vedet?
-
V podstatě úplně vším co jsme viděli v traileru.
-
-
No ved konkretizuj. To, ze vsetkym strasne vadia zeny ani nebudem komentovat.
JackFrags na YT ma jedno dobre video, kde prezradza dost behind-the-scenes informacii od developerov (aby ste nepovedali ze som nedal odkaz https://www.youtube.com/watch?v=xegBXGaFrOU). Po tom traileri som ostal chladny, pretoze osobne som chcel radsej znova moderny BF ako WWII, ale ak tie veci, o ktorych tam hovori naozaj budu, tak ma novy BF zaujima cim dalej tym viac. Samozrejme treba tie featury vidiet v praxi priamo v gameplay videu, aby sa to dalo hodnotit. Tiez vitam free DLC a updaty po vzore Titanfall 2. -
-
Ženy nikomu nevadí, tomu věř. Ale to, že vikingská ženská s protézou běhá po domě s odstřelovací puškou... Vážně musím pokračovat dál? Doporučuji podívat se třeba na Band of brothers, pak to budeš moct srovnat a nebudeš muset psát, aby ti tady někdo "konkretizoval", jelikož opravdu všechno je tam špatně. Tim komentářem ze sebe vážně děláš jenom blbce. Navíc nikdo nekomentuje ani nekomentoval herní mechaniky, takže nechápu, proč to pod svůj komentáře o "odkaze WW2" pleteš.
-
-
-
-
-
"Pokud se vidíte jako pomalovaná vikinská válečnice, nikdo vám nebude bránit." *15*
Aspoň ušetřím litr. Dobrých her je dost. *4* -
-
no v zdeamonu tedy multaku doom 1/2 atd muzu diky moderum hrat za duka nebo zelvu ninju .. muzu to i zde ?..snad me v tom nebude braneno *1*
-
-
"Pokud se vidíte jako pomalovaná vikinská válečnice, nikdo vám nebude bránit."
Prosím! Prosím! Já se citím být japonským liliputem s masivním dařbujánem, kterým budu kosit nepřátele po desítkách!
A já se ptám: Umožní i mne BF V prožít ten pravý zážitek ze hry?! A jestliže ne, kde se tedy stala chyba?! -
-
No, pokud je ta profilová fotka fakt tvoje, tak bych se obrátil na PETA a ta by ti to mohla zařídit.
-
-
Ta akce v traileru je strašná.
Nějaká postižená holka je oproti tomu zanedbatelný detail.
Už tam chybí jen dinosauři, zombíci a aquaman. -
Battlefield Vag*na
-
Ta pseudodiverzita mi úplně připomíná to, jak se Marvel pokusil restartovat jejich komixové univerzum, aby komixy šly více "s dobou".
- Ironmana se zbavili a jeho místo nahradila černoška IronHeart (LOL)
- Thor taky nebyl dost "cool" a tak ho nahradila další ženská.
- Samozřejmě taky přišel krok vstříc LGBT komunitě a přidali se 2 noví gay superhdinové Iceman a America Chavez.
- třešničkou na dortu byla změna Spidermana z Petera Parkera na "afro-latino" (mexičan mixnutý s černochem) Miles Morales.
https://pixel.nymag.com/imgs/daily/vulture/2016/07/06/06-superheros-1.w710.h473.jpg
Tak geniální marketingový tah, že člověk až nechápe, proč se komixový fanoušci bouří a prodeje Marvelovských komixů se propadli téměř k nule... *7* -
-
Jo to je pěknej humus na druhou stramnu asi nemůžou komiksy takhle pokračovat stále jednou se vyčerpaj ale takhle to znásilnovat to mi příjde hooodně přes čáru.
-
Souhlasim že Marvel si pod sebou kope hrob chvílema, ale promiň o komiksech víš úplný houno. Miles Morales je celkem populární, mě osobně nebere ale je (byl přesunut z vedlejšího universa který se rušilo do hlavního protože se to prodávalo). Ženská Thor je jedna z nejlepších komiksů poslední doby protože to psal velmi kvalitní autor, Jason Aaron. (mimochodem původní Thor nikam nešel jen nebyl hoden kladiva) s Iron Heart souhlasim a s homosexuálama taky, to je srajda už proto že jedna z postav (Iceman) byl už od 70. let velkej sukničkář, takže jeho náhlou proměnu na teplouše nechápu. Wolverine není holka je to X-23 která je klonem Wolverina je docela dlouho v komiksech jen převzala jméno potom co Wolverine zemřel (teď se vrací), černej Kapitán byl jen Falcon se štítem a už kapitánem není, Hawkeye zůstal, ale zřekl se jména Hawkeye a proto ho nahradila Kate Bishop, jako ty postavy nikam většinou nešli jen prodělali nějaký změny a mladší generace převzala jména a jak už to tak bývá tak jen dočasně.
-
-
k těm postavám: myslím, že si pletete dohromady jednotlivé restarty. Za posledních 5 let je to potřetí, co Marvel restartuje komixy.
V té iteraci o které mluvím nebyl Kapitán Amerika černoch, ale byl to běloch a tajně dělal pro nacistickou organizaci Hydra (jo, Kapitán Amerika je nacista, lol)
-
-
pockej jako ja tohle nesleduju ale ted si delas srandu ne??
-
-
bohužel ne. *9*
-
-
to je ale opravdu uz na zebliti
-
-
-
navíc ještě: Hulk je korejec, Kapitán Amerika černoch, Hawkeye holka a Wolverine taky holka, to máme kompletně obměněný SJW Avengers roster, zlatý filmy tam sou aspoň furt ti původní
-
-
Uz vidim, ako tam po bojisku bude pobehovat zo 40 hracov 30 zenskych s protezami, to bude vierohodny WW2 zazitok :)
-
-
Nevím proč všude museji s*át ženský postavy.Jako dobře,chápu,že holka si radši zahraje za ženskou hlavní hrdinku,ale i tak....do války se prostě ženský nehoděj.Neříkám,že v nich taky nebojovaly,ale rozhodně ne v takové míře,jako muži.Nechutná feminizace dnešní doby.
-
-
Zenska postava je tam jako volba - cili, pokud je nikdo nechce, tak si je nikdo nezvoli a ve hre je nepotkas.
-
-
a dopadne to jako v onlinovkach 90% zenskych budou chlapy :D
-
-
Boj se boj, nejdřív vám sebereme všechny hry, pak bude následovat kastrace *2*
-
-
Ja jen doufam ze pristi rok dostanou kosmeticky upravy i FIFA a ostatni sportovni hry... proc by nemohly hrat hokej tymy potetovanych amazonek proti treba lego-robotum ....
-
-
Potetované amazonky neuvidíte, protože by je někdo mohl považovat za sexy a tudíž by to zhazovalo snahu feministických hnutí.
Spíš tak plácnou nějakou 200kilovou lesbickou černošku, aby to bylo dostatečně genderově neutrální *7*
-
-
Tak cim vic vim tim vic me tenhle Battle asi mine,