Přejít na výpis diskuzí
Známe hardwarové nároky Battlefield V i význam římské číslice
29.5.2018 | Patrik Hajda
62 příspěvků
-
To im teda dalo práce odkukať od Churchilla jeho povestne V dvomi prstami...
-
tam kdosi vzadu píše, že všude rvou ženské. Jen mi řekni tedy, v kolika hrách se letos objevila jako hlavní postava žena, to samé mi řekni o loňském roku.
Já nevidím důvod, proč by nemohlo být víc ženských postav, pokud to nebude tak zmrvené na úrok logiky, scénaře a úplně všeho jako v The Last Jedi, tak jen houšť. -
-
Ještě že tak, to by byla hrůza kdyby hlavní postavy byli jen ženy ve hrách ale postupně se tam protlačí, one way , or the another.
-
-
Konecne zaujimavy BF :) Som rad ze to nieje WWII ako vsetci pozname. Na to mame dost inych starsich titulov. Tesim sa uz na tuto alternativnu vojnu :)
-
Keď sa Vám nepáči, tak založte na Kickstarteri projekt. Slogan: "Battlefield pre Xenofóbov" by bol výstižný. A nám normálnym dajte pokoj!
-
-
tak toto je battlefield pre kri*lov, takže si ho užíj a já si radši zahraji ten pro xenofoby, protože horší určitě nebude.
-
-
BF pro xenofoby je post scriptum nebo squad
-
-
-
Já deb*l myslel že to V znamená 5, a on je to podtitul, takže vlastně je to Battlefield Victoy
-
-
ne, je to Battlefield V jako Battlefield 5, ale to V se dá podle DICE interpretovat právě jako Victory. Avšak stále jde o vyjádření čísla. Je to jasné z toho komentáře od DICE.
-
-
takže šestý díl se jmenuje 5?
-
-
Páty se jmenoval 1 to si moc nevybereš no *3*
-
Ono uz tech BF vyslo trosku vic jak 6 a to i kdyz pocitam jen ty PC :D
-
co dává větší smysl :D *1*
-
-