Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • navíc ještě: Hulk je korejec, Kapitán Amerika černoch, Hawkeye holka a Wolverine taky holka, to máme kompletně obměněný SJW Avengers roster, zlatý filmy tam sou aspoň furt ti původní
  • Morraw
    Jako gameplay asi bude fajn, ale ta customizace mi asi zničí imerzi, když tam budou všichni běhat pomalovaní jak klauni s umělýma rukama. Kdyby ji pro normální MP klání omezili na "autentickou" část a pro coop si nechali všechny tyhle srandičky, tak by to bylo fajn.

A jejich moto "WW2 As You Have Never Seen It Before" na ten trailer sedí, ptže to jsem jaktěživ neviděl *1* A to nemusím chodit daleko, abych si vzpomněl na atmosférický trailer pro BF1

Já doufám, že to nebude tak hrozné a počkám si na open betu. Snad to s DICE nedopadne jako s Bioware. Žeby začátek konce ?

https://pbs.twimg.com/media/DeK8ehBVMAI2zYh.jpg
  • Potetované amazonky neuvidíte, protože by je někdo mohl považovat za sexy a tudíž by to zhazovalo snahu feministických hnutí.
    Spíš tak plácnou nějakou 200kilovou lesbickou černošku, aby to bylo dostatečně genderově neutrální *7*
  • Ta pseudodiverzita mi úplně připomíná to, jak se Marvel pokusil restartovat jejich komixové univerzum, aby komixy šly více "s dobou".

- Ironmana se zbavili a jeho místo nahradila černoška IronHeart (LOL)
    - Thor taky nebyl dost "cool" a tak ho nahradila další ženská.
    - Samozřejmě taky přišel krok vstříc LGBT komunitě a přidali se 2 noví gay superhdinové Iceman a America Chavez.
    - třešničkou na dortu byla změna Spidermana z Petera Parkera na "afro-latino" (mexičan mixnutý s černochem) Miles Morales.

https://pixel.nymag.com/imgs/daily/vulture/2016/07/06/06-superheros-1.w710.h473.jpg

Tak geniální marketingový tah, že člověk až nechápe, proč se komixový fanoušci bouří a prodeje Marvelovských komixů se propadli téměř k nule... *7*
  • TheGGG
    ty ženy ovšem nebojovaly na frontě, až vznikne battlefield zasazený do továrny na tanky, tak pak ať tam ženský jsou.... chápu, že takový pokrokový SJW kavárník jako ty, co celé dny mudruje nad přínosy imigrace a míšení kultur nedokáže překousnout, že by v nějaké hře byla většina postav bílí muži, ale taková je historie. A BTW: BBC v británii běžně odvysílává dokumenty z historie británie, kde se to i ve 13. století hemží multi kulti zastoupením.... vymývačka mozků děckám, nic víc. BF V je nástrojem propagandy jako např. last jedi
    a jinak pardón, já historii evropy nenapsal, není můj problém, že bílí heterosexuální muži měli větší úlohu než transexuální asijský vozčkář....
  • Třeba nahradit ve hře Atentát jednoho z parašutistů ženou, by byl jistě nesmysl. Jde o částečně výuku.
    Otázka je, jak přistoupit k zobrazování událostí minulých v akčních hrách. Kde je hranice? To přece určí herní komunita a to určování právě probíhá.

Jinak můj názor proč Dice zařadilo ženy do 2. světové:
    Mikrotransakce, tzn. větší výdělek. Proč ani jeden z hrdinů v traileru nemá unifomu? Důvod je jasný, kosmetické upravování za peníze.
  • Ja jen doufam ze pristi rok dostanou kosmeticky upravy i FIFA a ostatni sportovni hry... proc by nemohly hrat hokej tymy potetovanych amazonek proti treba lego-robotum ....
  • Tak já myslel spíš zdravotní sestry z vojenských nemocnic, ženy, co musely pracovat ve zbrojovkách nebo civilní oběti. Ale to byly všechny ve výsledku mnohem větší husťačky než vy, když paříte Battlefield 1, takže chápu, že se vás to tak dotýká...
    Ale opravdu, to vás to tak strašně pohoršuje? To je pro vás série Battlefield historický pomník válečných hrdinů, že to tak strašně pateticky hrotíte?
  • TheGGG
    ano, všichni si se slzou v oku vzpomeneme na ty miliony žen, které v uniformách us army, britů, wehrmachtu, nebo sovětské armády, padly na bojištích v evropě a dalších kontinentech. Mnohé navíc přitom jen šli na steampunkový festival, nebo dělali rekonstrukci bitvy z období Williama Wallace...
  • TheGGG
    tak toto je battlefield pre kri*lov, takže si ho užíj a já si radši zahraji ten pro xenofoby, protože horší určitě nebude.
  • Lukass
    Tak cim vic vim tim vic me tenhle Battle asi mine,
  • Jako kde? V playstationu? Na internetu? Na počítači? Tam někdo někdy opravdu chcípal?
    A tím, že po večerech sedíte v gauči, hrajete si na válku a pro zábavu střílíte v rádoby válečné simulaci virtuálním panáčkům hlavy skládáte padlým vojákům poklonu? Nebo tím, že ve spojení s nimi používáte sloveso "chcípali"?
    Je to jenom hra, tak přestaňte falešně moralizovat, člověče. A pseudodiverzitu jste si mohl odpustit. Představte si, že ve válce "chcípají" i ženy.
  • a dopadne to jako v onlinovkach 90% zenskych budou chlapy :D
  • Keď sa Vám nepáči, tak založte na Kickstarteri projekt. Slogan: "Battlefield pre Xenofóbov" by bol výstižný. A nám normálnym dajte pokoj!
  • no v zdeamonu tedy multaku doom 1/2 atd muzu diky moderum hrat za duka nebo zelvu ninju .. muzu to i zde ?..snad me v tom nebude braneno *1*
  • Konecne zaujimavy BF :) Som rad ze to nieje WWII ako vsetci pozname. Na to mame dost inych starsich titulov. Tesim sa uz na tuto alternativnu vojnu :)
  • TheGGG
    nechcu ti narušit tvojí sluníčkovou bublinu, ještě bys na mě mohl zavolat policii a řvát MeToo.... pokud ti to co předvedli v traileru připadá jako slušné vyobrazení WWII, pak je mi tě líto, jsi přesně ten typ zákazníka, jakého má EA ráda *14* *14* *14*
  • No, pokud je ta profilová fotka fakt tvoje, tak bych se obrátil na PETA a ta by ti to mohla zařídit.
  • pseudodiverzita je urážka těch kluků který tam opravdu chcípali.
  • Jack1947
    Páty se jmenoval 1 to si moc nevybereš no *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit