Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozdíl je především v tom, že k DLC potřebuješ původní hru a například u ER nebo Cyberpunku nemůžeš do DLC části zamířit rovnou na začátku. U poslední velké Zeldy nebo Spidermana ti možná uteče pár věcí z příběhu, ale můžeš koupit a hrát bez nutnosti se prodírat obsahem původní hry a aktuálně platit 80€ za kompletní ER.

S Balatrem souhlasím. Bohužel se rozmohl nešvar zaměňovat hru dobrou a hru návykovou. Kdyby se to stalo o pár let dřív, hlavní ceny by vyhrávaly blbůstky typu Candy Crush.

• Drogons Dogma 2 neni v hlavní kategorii o hru roku? Hmm. 

• lito

jaký rozdíl mezi tímhle DLC a sequely typu poslední Zeldy či Spidermana? Za mě žádný, to jsou taky datadisky prodávané jako nové tituly. Těžko ignorovat nejlépe hodnocenu hru na MT  tohoto roku. Tipnu si, že kdyby loni byl slabší ročník, tak je v nominacích Phamtom Liberty.

Ale asi bych tam šupl jiné hry. Balatro je fajn, ale jako hra roku fakt ne, Wukong tam nemá co dělat, DLC bych tam tady nedával, ale já bych tam osobně nedával ani hry jako TOTK, ač je to fantastická hra, tak absolutně nepřináší nic nového a ani nový svět, to DLC k ER má alespoň unikátní nový svět.  Ale můj názor nikoho nezajímá, takže můžeme nadávat v diskuzích maximálně.

• Letos to bylo hodně slabý. Z větších AA studií to letos může spasit (snad ne sprasit) snad už jenom ten Stalker. Na druhou stranu letos vyšlo opravdu přehršel nezávislých titulů - o to větší joke je že jediná Indika se probojovala a to ještě k tomu do kategorie "most impactful game" (nebo na ten způsob) a z nominované kategorie best Indie jsem nehrál ani jednu 😂 kam se poděl třeba Conscript? Mno, škoda mluvit.

Vtipnější je že se o titul GOTY uchází DLCčko - ať už je jakkoliv kvalitní, tak si přednost zaslouží plná hra... přeci základní hra Elden Ring už svou šanci dostala 😄

• Carnage666

Balatro absolutně nechápu 😂

• resolut1

Nejako mi unika ta super hra 10/10 dragon age ale moc velka bieda je to tento rok 

• Bob44

A Dragon Age s deseti lety vývoje má akorát jedinou nominaci útěchy.
    To jsem si myslel, že kritikům padne do oka víc.

• toka

Mně spíš přijde úsměvný Balatro v každý nominaci (Herní Režie???), ale dobře.

• Když to ale nechceš hrát pořád, tak na to zkrátka jen tak nevyděláš. Jenom hraním. Já si za 100 hodin vydělal možná tak na 2 warbondy, zbytek jsem si musel koupit.
    A to jsem si koupil i tu nejvyšší verzi, kde jedna byla zdarma a ještě myslím, že tam bylo 1000 kreditů.
    Akorát nechápu ty nový zbraně, že nejsou odemknutý klasicky, ale jsou pouze ve warbondě. Chápal bych čistě skiny, ale je pravda, že skiny asi někdo nemá potřebu kupovat. Ale taková brokovnice se zápalnými už je lákavější.
    Moc se mi ten jejich systém nelíbí, jako chceš novou zbraň, tak kup celou warbondu a přítom tě tam může zajímat pouze ta jedna zbraň a zbytek už ne. A to celkem i rád podporuju ostatní vývojáře tím, že kupuju různý skiny a tak.

• Derp_1337

Tak Helldivers 2 je tam, protože ta hra vyšla v únoru a od té doby se dočkala dost slušného množství nového obsahu.

Co obdržel třeba takový Fortnite? Nový battle pass s nějakými skiny, emoticony a další blbosti. A nějaké nové hratelné postavy.

A Paywallu v Helldivers 2 není žádná hrůza. Když tu hru hraješ pravidelně, tak si vyděláš na odemknutí nových Warbonds. Z 8 Warbonds mám odemčených 7 a to jsem neutratil ani jednu korunu.

A to se musím přiznat, že používám výbavu maximálně tak ze 4 warbonds. Nemusíš odemykat všechno.

• Ta nominace Helldivers 2 v jakékoliv nominaci je opravdu úsměvná. Hlavně teda v té "NEJLEPŠÍ HRA S DLOUHODOBOU PODPOROU". Po 25. levelu je vše odemčené a všechny nové zbraně za Paywallem.

BTW. Proč tam jsou staré hry jako Diablo nebo Elden Ring, když je to pouze DLC. Chápu "Nejlepší DLC", ale "Hra roku"? Z roku 2022 :D To už asi opravdu vychází tak hrozně málo kvalitních her, že tam cpou DLC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit