Přejít na výpis diskuzí
Známý nástroj OpenIV na modování GTA V po téměř dekádě fungování končí
17.6.2017 | Adam Homola
133 příspěvků
-
No konečně si snad budu zase moct zahrát GTA V Online bez blbých modderů, kteří mi znepříjemňovali hru! Jejich mody mě k nim přitahovali přes celou mapu tam mi do hotovosti naskakovali sami od sebe prachy, které jsem vůbec nechtěl! Chci si hru užít postupně zahrát si ji a ne si vše koupit jen tak! Hlavně za použití modovaných prachů dostanete BAN! Naštěstí R* support funguje a po stížnosti mi to odstranili. Po 5 měsících to jdu zkusit a snad si zase s kámoši zapařím! Bez modderů v Onlinu je to pecka hra na hodně hodin! *4*
-
-
Jo, neschopnost naprogramovat poradnou hru svadej na ty, kteri to za ne chteli dotahnout.
-
-
Pokud jsi to hrál tak víš, že se to dá hrát i bez modu... Nic jsem tam navíc přidávat nepotřeboval! Musíš jen delší dobu hrát, aby jsi si koupil dobré věci... Prostě to trvá, ale je spousta smradů, kteří prostě čekat nebudou a raději tam škemrají o moddera, který jim naháže prachy. Je to jejich věc mě je to jedno, ale ať mě z toho vynechají! R* to má bohužel blbě zabezpečeno. Jinak by se to tam nestávalo.
-
-
Vzdyt to rikam, je to spatne udelana hra, tak se vztekej na Rockstar, ne moddery.
-
-
Moddeři jako takoví mi nevadí, ale blbci, kteří zneužívají módy a kazí hráčům hru ano.
-
-
-
-
Ja doufám, že to je sakrasmus...
Mimochodem mrkněte na hodnocení na Steamu. Podpořte dobrou věc a hoďte jim tam taky negativní recenzi. Tžeba Rockstaru narostou koule a Take-Two proplesknou...
-
-
Femto = diskuzní rakovina, která zde bují díky hrůzostrašnému systému Games.cz diskuze.
Je velká pravděpodobnost, že tenhle tumor má původ v Konzolistovi.cz, kde zřejmě dostal perma ban. Proč by jinak hnil tady, když je to tu údajně samý PC mustard. Oh wait... on si asi myslí, že je strašně důležitej a že ho někdo bere vážně. Realita: učebnicový blázen, který se dál než k trollingu a zesměšňování sebe nedopracoval. -
-
Hlavně o něm pořád piš, vytvářej nová vlákna, to je nejlepší léčba. Ty jsi ukázkový troll, co to diskuzi vůbec nezvládá, nezvládáš, že si z tebe dělá dobrý den a pořád se musíš vyplakávat.
-
Blbý by bylo, kdyby těm nesmyslům co píše začal nakonec sám věřit, zatim to vypadá že jen schválně prudí
-