Přejít na výpis diskuzí
Znovu a lépe: 7 minut záběrů z Medal of Honor: Warfighter
21.6.2012 | Petr Poláček
86 příspěvků
-
Každopádně jsem se tvým usákofilstvým dobře pobavil :D. Slyšel jsem na ně různé pozitivní reakce ale že jsou chytří ještě ne. *2* Připomínáš my jednoho bývalého spolužáka ze střední taky dobrej expert.
-
Za Slováky by to docela bomba byla. Alespoň bych se nemusel dívat na ty plastový M16 ale na náš krásnej vzor =)
-
A svoje prázdné urážky si nech pro sebe nejsem na to zvědavý. Rozhodně FPS žánr není to co býval. Je trapně jedoduchý, přímočarý a hloupý.
-
Zrovna ty bych jako lidi s mozkem neoznačoval. Mám s některýmy zkušenosti a říkej si co chceš je to arogantní samolibej a hloupej národ. (pokud se to vůbec jako národ ná označit)
-
Až udělaj nějakou hru Somálci, tak budeš hrát za Somálce. A až udělaj nějakou hru Slováci, tak budeš hrát za Slováky. To bude bomba co? *1*
-
Pro lidi s mozkem řikáš? Takže pro Američany, tebe se to netýká... *5*
-
Je snad kazdemu jasne ze slo o prezentaci a v takovych situacich puzivaji vyvojari god mode jako takovy aby nedoslo k umrti a znovu hrani dane urovne (coz by byla nuda) .
Takze ty decke reci ze je to priserny a tak dale si nechte pro sebe , radsi rozmyslejte blbeckove -
Kdyz arkadu tak at udelaj ty strely jako tesne vedle- nejakym blurem a ne za je nesmrtelnej
-
Na hlavu se miri vetsinou jen pokud jsou ve hre i rukojmi jinak se strili do vrchni casti trupu.
-
Multiplayer je nudný? Mě osobně reálnější a zábavnější zážitek z války žádná jiná hra nepřinesla. Pokud ti připadají jiné střílečky (ve kterých vyhrává i šestileté dítě když drří kombinaci W+LMB) zábavnější (popř. genialita CoD ala perky) tak se asi nemáme moc o čem bavit :D. Po dlouhé době je RO konečně střílečka pro lidi s mozkem a ne pro vygumovaný americký puberťáky.
-
Dvojka je podle mě realističtější než jednička. Jednička byla strasně uloudaná. Borec než vztal a rozběhl se tak válka skončila. Ve válce by ses hejbal mnohem rychleji. A třeba jak v jedničce kopal PPSh-41. Jako pokud používal protitankové náboje tak to beru, ale kdo někdy samopal zkoušel ví že TOHLE samopal rozhodně nedělá.
-
A zase za ty Američany! Radši bych hrál za ty Somálce.
-
Mno hýbe se to hezky,to je fakt. ale osobně bych si radši dal WW2 a napr Ardeny nebo jakékoliv jiné místo,které se ve hrách neobjevilo (a k tomu hezky nějaké nacistické experimentální zbraně jako třešničku); WW2 měla ještě jakousi atmosféru... tyhle rádoby akční splácané klony COD, které se hrají samy a jsou vlastně nemastné,neslané mě už začinají vážně nasírat....
-
Asi takhle: vylodění: *5* ...zásah snipera *14* *8* *7* ...cca 24 dalších zásahů *6* ..."vyřešení snipera *16* ...robot *6* *10* *15* *11*
-
Taktéž to udělám jak ty, nestáhnu a už vůbec nekoupím. Tento typ her mě přestal bavit po MW.
-
nevejrej na me Ghándí :)
-
ja bych treba nejnizsi obtiznost resil poctem nepratel a ne jejich zvysenou demenci. Uz to ze hra nuti cloveka jit tunelem, kde je nekolik desitek a stovek nepratel je spatne... Kazdej profik v realu by ti rovnou rek, ze na tuhle cestu mas zapomenout a udelat to jinak, ale tohle je proste dnesni trend "Michaela Baye" s tim rozdilem, ze Bay to dela porad jeste jakz takz uveritelny.
-
oooooou, tak tohle sedi jak p*del na hrnec! Nikdy nezapomenu na CTF_stream na serveru Dogsoldiers. Ta hra mela sice spoustu bugu a trpela na cheatery, ale byla naprosto uzasna. Nikdy sem nebyl v zadnym opravdovym boji, ale kdyz to srovnam treba s airsoftem, tak Vietcong tomu byl nejbliz.
-
libi se mi ten filmovej zpusob hrani a pribehu, ale mistama uz to vazne prehani a je to dementni... prochazet vybuchama a strilet vojaky, ktery te na 10 metru minou je opravdu o nicem. Zlatej Flashpoint...
-
Máš pravdu. Hry typu singel na 5 hodín a stačí nekupujem a ani nebudem sú to zbytočne vyhodené peniaze !