Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to vadi jen mne, ze prezije ten zasah od snipera, zvedne se bez pomoci a jde v klidu dal? :D ..
  • Izmæl
    S tím dokážu žít. (:
  • Izmæl
    Hele, ale musíte uznat, že na to, že je to úplně první hra jednoho nováčkovského studia, tak to zase tak špatný není. Danger Close mi sice neplatěj, abych je tu chválil, ale pochvalu si určitě zaslouží. Přece nemůžete hru poslat do řitě jenom proto, že vám nesedla hratelnost a dejme tomu i příběh. Co třeba pomyslet i na lokace, ozvučení, pocit ze střelby, hudbu? Na všechno ostatní se pak sere, či jak to je? Já třeba předevčírem odinstaloval druhého Zaklínače, protože mě nebavil, ale že je to hovadina atd. říkat nebudu, protože se to příjemně ovládalo a mělo to hezkou grafiku a vlastně i dialogy, i přesto, že animace k nim byly hrozný. Jen mne to zkrátka nechytlo.
  • A co čekáš ty chytrolíne????Kdy si už konečně uvědimíte že tohle není žádná realistická simulace kdy po jednom nebo dvou zásazích jdeš k pánu bohu je to prostě normální arkáda tak to tak ber a jestli chceš nějakou extra simulaci tak ji nehledej tady a jdi zi zahrát něco jiného(Arma,Operation Flashpoint atd......) to je fakr hrůza jak vetšina lidí si stěžuje že to není dostatečně realistické ale ono ani nemůže je to prostě realistické v rámci možností a určitě by mě nebavilo hrát takovouhle hru kdybych šel hned k zemi po pár kulkách toť vše *5*
  • Ale o hrach to ocividne neplati.

***UPDATE***
    Beru zpet (ad ten zaklinac 2)... :D
  • Izmæl
    Kruci, přesně tohle jsem chtěl napsat jako reakci na uživatele KIMCID a jeho příspěvek s Vietcongem. Asi máme stejný smysl pro humor... *5*
  • jop .. nejlepsi je, ze jen s pistoli je to stejne narocne jako s jakymikoliv jinymi zbranemi .. zvlast ta epicka scena s vlnama afgancu nabihajicima z hor je pri ostrelovani berretou na 200-300m usmevna :)
  • oktavius66
    Mě se to líbí. Nic neřeším. Řeším jenom to, že poslední dobou vychází samé sračk* (beru v uváhu střílečky) - až na Max Payne 3. Aspon že mám co hrát. Zase jsem se dozvěděl že ty nejlepší hry co měli vycházet v Listopadu byly zase přsunuty na Unor 2013. Takže zase hov*o. Zase budu muset čekat. Tento rok stojí s hrami za uplné Hovn* s velkým H. Smůla, vývojáři nemají přes 1000000 pracovníků aby to stíhali do pár měsíců.
  • Masa-san
    Po předčtení titulku "Znovu a lépe" A ještě do momentu, kdy po zásahu sniperem, hráčovo postava lehla na jednu ránu, jsem byl více méně zvědav, co je vlastně tentokrát uděláno lépe, ale jakmile hráčovo postava vstala a s klidem anglického gentlemana absorbovala ještě dalších X desítek zásahů, někde od té doby už mi začínalo být jasné, že změna k lepšímu se nekoná a pokračuje se v copycat trendu. *7*
  • MoH 2010 bolo najvačšie sklamanie roka. Pre mňa najhoršie investované peniaze vôbec *16*
  • jedině arma 3 :)
  • PS:
    Veľký č*rák Henry Kisondžerovie myslel túto:
    http://www.databaze-her.cz/hry/call-of-duty-modern-warfare-3/
  • Pro mě stále zůstávají srdcovkami Medal of Honor: Allied Assault a CoD 1+2. Za kvalitní díl považují také první Modern Warfare, pak šlo všechno do kytek.
  • A já už jsem zase unaven z toho, jak se tu furt někdo ohání realističností.
  • Asi jsme kazdy hrali uplne jiny Medal of Honor protoze co ja si pamatuju tak to byla mizerna kopie call of duty...
  • Henry Kissinger: Naši mladí byli během asi tak uplynulého desetiletí dobře vycvičeni u konzol na bojových hrách, a bylo zajímavé dívat se, jak "Volání povinnosti moderního válečnictví 3", která přesně odráží to, co přijde, je s jejím prediktivním programováním téměř současností. Naše mládež v USA a na Západě je připravena, protože byli naprogramováni, aby byli dobrými vojáky.
    *
    UŽ sa teším ako po takýchto hrách, budú amíci slúžiť ako kanónfutro, Iránci ich zožerú a konečne bude na zemi pokoj.
  • Posledni dobra strilecka byl Wolfenstein 3D pak uz vychazeli jen same kopie.
  • jindra.veliky
    ja hral plno dobrych i pote *4*

spis posledni dobra ceska hra
  • Jako upřímně, hra vypadá dobře, ale už jsem docela unaven z toho jak někdy chytne sniperkou ránu a zvedne se a jde dál jako by nic. Chce to prostě trochu realističnosti a méně nepřátel nebo aspoň aby mířili na všechny vojáky a né jen na jednoho. JE to prostě ten Modern Warfare styl který nahodil laťku. Ještě že už neexistujou health bary apod. *16*
  • Izmæl
    Já Medal of Honor (2010) beru jako jednu z nejzábavnějších FPS vůbec. Tolikrát jsem to dohrál, cca čtyř-pěti hodinová kampaň je sice málo, ale všechny mise, postavy, střelba ze zbraní, zvuky zbraní - působí to všechno tak reálně, že netěšit se na druhý díl, by byla zrada vůči Danger Close, kteří si také potrpí na nádherný vizuál, který jsem si zamiloval. Navíc k prvnímu dílu složil Ramin Djawadi i dech beroucí hudbu, což je taky velké plus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit