Přejít na výpis diskuzí
Znovu a lépe: 7 minut záběrů z Medal of Honor: Warfighter
21.6.2012 | Petr Poláček
86 příspěvků
-
explodujúca budova = splnené
bullet time = splnené
nízka obtiažnosť = splnené
úspech = zaručený -
-
Jestli to bude stejná výzva jako předchozí medal tak potěš pánbůh , když sem po prvních čtyřech misích na nejtěžší obtížnost nepoužil jinou zbraň než bouchačku a ani jednou nezařval tak sem docela čuměl ( chystal sem se to koupit , torrent zkouška = ještě že sem tak neudělal ) ... mimochodem todle video je pěkně starý a proflákaný , nějaký games.cz exluziv by nebylo , někdy aspoň na něco třeba ? *13*
-
-
Jeste si zapomel pripsat ze to nestalo ani za stazeni. A co tento dil take vyzkousit aby si vedel ze za nej nemas platit? *6*
-
jop .. nejlepsi je, ze jen s pistoli je to stejne narocne jako s jakymikoliv jinymi zbranemi .. zvlast ta epicka scena s vlnama afgancu nabihajicima z hor je pri ostrelovani berretou na 200-300m usmevna :)
-
-
-
Posledni dobra strilecka byl Wolfenstein 3D pak uz vychazeli jen same kopie.
-
-
Kruci, přesně tohle jsem chtěl napsat jako reakci na uživatele KIMCID a jeho příspěvek s Vietcongem. Asi máme stejný smysl pro humor... *5*
-
-
Ale o hrach to ocividne neplati.
***UPDATE***
Beru zpet (ad ten zaklinac 2)... :D -
-
S tím dokážu žít. (:
-
-
-
-
jedině arma 3 :)
-
Mě se to líbí. Nic neřeším. Řeším jenom to, že poslední dobou vychází samé sračk* (beru v uváhu střílečky) - až na Max Payne 3. Aspon že mám co hrát. Zase jsem se dozvěděl že ty nejlepší hry co měli vycházet v Listopadu byly zase přsunuty na Unor 2013. Takže zase hov*o. Zase budu muset čekat. Tento rok stojí s hrami za uplné Hovn* s velkým H. Smůla, vývojáři nemají přes 1000000 pracovníků aby to stíhali do pár měsíců.
-
to vadi jen mne, ze prezije ten zasah od snipera, zvedne se bez pomoci a jde v klidu dal? :D ..
-
-
kdyby jeden .)
-
-
Hrozně vtipný video *1* Týpek tam chodí jak ve zpomalenym filmu, kulky tam sbírá jak na běžícím pásu a inteligence nepřítele uvízla na bodu mrazu. Ani jsem to nedokoukal. Pro ty, co chtějí realistickou střílečku, zahrajte si Red Orchestru 2... *3*
-
-
RO 2? Myslíš nejzabugovanější FPS v historii, kdy se hodí maximální na MP a ten je ještě nudný?
-
-
Multiplayer je nudný? Mě osobně reálnější a zábavnější zážitek z války žádná jiná hra nepřinesla. Pokud ti připadají jiné střílečky (ve kterých vyhrává i šestileté dítě když drří kombinaci W+LMB) zábavnější (popř. genialita CoD ala perky) tak se asi nemáme moc o čem bavit :D. Po dlouhé době je RO konečně střílečka pro lidi s mozkem a ne pro vygumovaný americký puberťáky.
-
-
Nehleďě na to, že USA bylo nejvyspělejší ve srovnání právě po druhé světové válce, která Evropu zruinovala. Nicméně už bych to dál opravdu neřešil. Stejně jsem původně narážel pouze na mladé americké hráče s kterými mám špatné zkušenosti.
-
-
Američané poznali válku na svém vlastním území, zopakuj si historii. USA má největší ekonomiku na světě ne díky válkám v Evropě, které ti hloupí Evropané po staletí a staletí neustále vyvolávali (včetně dvou světových válek), ale díky chytrosti a pracovitosti obyčejných Američanů. A Čína rozhodně největší ekonomickou velmocí není a ještě dlouho nebude. Deal with it.
Co se týče vzdělání, tak se podívej na seznam nejlepších univerzit světa. Nejvíc škol tam mají samozřejmě ti hloupí Američané (nejlepší Harvard, Yale atd...), takoví chytří Češi nemají svou univerzitu ani v TOP 200. Zkus hádat, jaký národ získal nejvíce Nobelových cen? Že by zase ti hloupí Amíci? Takže máš vlastně pravdu, vzděláním jsme úplně někde jinde, než Američané.
A že většinu věcí co „údajně“ vymysleli Američané tak ve skutečnosti vymysleli Rusové, Němci, Somálci nebo tučňáci? Ty už máš dost. :D:D Mimochodem Microsoft vzniknul v Zimbabwe a Thomas Alva Edison vůbec nebyl Američan, ale Ukrajinec s úzkými vazbami na Mongolsko.
Díky že mi přeješ, abych se do nejvyspělejší země světa dostal – já už jsem tam ale byl a ještě tam v životě mockrát zavítám. Kde jsem psal že je americký národ nejlepší? Jen jsem reagoval na tvoje hloupý poznámky, úspěšně je vyvracel a psal fakta. To ty by jsi měl přestat nenávidět něco, o čem nic nevíš.
A taky se naučit psát bez chyb, ty vysokoškoláku.
A radši už nereaguj, aby jsi se zase neztrapnil. :D -
-
Ja už na to kašlu nebaví mě se tady neustále s někým hádat. Piš si co chceš mysli si co chceš. Stejně je todle zbytečná diskuze. Pokud tě moje narážka na americké puberťáky tak strašně urazila tak se ze srdce omlouvám. Pro mě bude vždy na prvním místě jedině Česká republika.
VIVA EUROPA! -
Hry moc nehraju a kamarády mám. Bohužel to nejsou Američané ale jenom Češi, Slováci, pár Srbů a Rus. Neoháněj se tady gramatikou vzhledem k tomu jak daleko od tématu to je je to dosti ubohé. Nehleďe na to že tvoje gramatika taky není oslňující. Navíc píšu v rychlosti. Dělám i jiné věci a nemám čas si povídat s amíkofilním ubožákem.
Ohledně toho povyšování amerického národa nad ten český: "takoví chytří Češi nemají svou univerzitu ani v TOP 200. "
Podle IQ testů jsou Češi daleko chytřejší než Američané, a to i přez to, že lidé jako ty tyto výsledky snižují. Tak se nevysmívej nasí inteligenci. Naši čeští lékaři jsou v tom USA velice vážení. Často tady taky zmiňuješ HLOUPÉ Evropany. A do jiných států jezdím ale v USA jsem ještě nebyl protože mě na státech zajímá především KULTURA.. kterou bych v USA hledal asi jen těžko. Mimochodem pokud znáš tolik faktů a jsi natolik vzdělaný tak bys mohl vědět, že Amerika dluží Číně dost solidní peníze. Kdyby to teď USA mělo vrátit tak končí (díky Bohu). Buď od té dobroty a neoslovuj mě "bro" značně mě tato zkomolenina angličtiny uráží. Pořád se tu oháníš universitami... větší počet kvalitních univerzit ve státě znamená automatický větší vzdělání? Takže stát co má nejvíc dřevorubeckých srubů bude mít nejvíc dřeva? Do těch universit chodí hodně zahraničních lidí a spousta Američanů vůbec netuší, že ty university má. Několik amíkofilů znám (i když jsou to opravdu vyjímky společnosti), ale každý z nich alespoň přizná že vzdělání mají nižší. A to hlavně ti, co ve své milované zemi už byli. Co se týče vyvolávání válek tak Evropa se má od USA ještě hodně co učit - "Od druhé světové války se USA pokusilo svrhnout vlády 50ti zemí. Z toho 30 bylo napadeno a bombardováno" krásná citace z dokumentu The War on Democracy. Doporučuji se na to podívat.. třeba se o své oblíbené zemi i něco naučíš a konečně se budeme moci normálně bavit, protože tvoje hloupá a zbytečná obrana USA mě zatím velice baví :D. A USA už dlouho né že nebude světovou jedničkou.. USA brzy nebude vůbec. Mají ekonomické problémy (které ale úspěšně dohání kradením další ropy) a zákony mezi státy jsou odlišné. šíří se myšlenky o samostatnosti států. Nedávno jsi tvrdil, že USA jsou vzdělanější než Evropané a teď, že se Evropané od Američanů neliší.. copak docházejí argumenty? A že já USA závidím? :D Řekni mě byť jen jedinou věc, kterou bych měl Američanům závidět. Téměř nulovou historii? Nebo jejich kulturu nakladenou z ostatních zemí? Nebo snad to, že ani jejich oficiální média nemají tušení, kde že třeba ta naše republiak leží? Nebo třeba zdeformovanou jejich angličtinu? Romney nedávno prohlásil, že USA je Bohem zvolený národ aby vedl všechny ostatní a jak je na tom co se týče počtu hlasů? Podívej se sám. Američané jsou samolibý národ (národ je v tomto případě silná nadsázka), který o světě nemá potuchy. A hrozně se mě libí, jak Američané o sobě tvrdí že jsou nejlepší a což o to že jim to nikdo nevyčítá.. ale že se najde dokonce i někdo jako ty o jim to odkýve. Prosím.. vypadni z této země do toho USA a už se nevracej. NIKDY bych se nezastával jakéhokoliv národa před tí naším a NIKDY bych nebránil jiný kontitent před tím evropským. Od začátku se oháníš neustále těmi stejnými fakty. To, že se sjíždějí mozky do USA ještě neznamená, že běžní Američané sjou cytří nebo vzdělaní. A vzhledem k tomu že podobný názor jako já sdílejí i mí bývalí učitelé (což jsou pochopitelně vysokoškoláci), z nichž jeden si třeba i potřásal rukou s anglickou královnou tak jsem možná tento názor získal na našich (samozřemě daleko nekvalitnějších než těch amerických) školách. Historii si opakovat bebudu - mám kamaráda co studuje dějepis na vysoké. Můžu ti dát kontakt, třeba se i něco dozvíš. Nehleďě na to, že pokud jsi dobře vzpomínám tak jsi tuto diskuzi začal ty, s tím že jsi mě urazil a začal ses vysmývat mé inteligenci. A to jen proto, že jsem vyjádřil odpor k mladým americký hráčům. Ale od amíkofila je to pochopitelná reakce. Jakmile někdo řekne něco proti USA jak je to mizera, hlupák atd. atd. To že se nědko zastává USA je jedna věc, ale pokud má velkou potřebu se kvůli naprosté KRAVINĚ do krve rozádat a začít mě urážet je věc druhá. Původně jsem nechtěl ani odpovídat ale bezdůvodně urážet se nenechám.
Děkuji opět za rozhovor a těším se na další duchaplnou odpověď. -
Ty máš taky nějaký kamarády? Já si původně myslel, že sedíš celý dny doma u PC, hraješ hry a zůstaneš forever alone. Ale ne, ty máš kamarády. To je dobrý. :D A svýmu učiteli řekni, ať tě radši konečně naučí gramatiku, aby ses tu přede mnou nemusel takhle ztrapňovat. Ty vzdělanče. :D
Já jsem někde poplival český národ? Kde? Já ti jen úspěšně vyvracím tvoje kecy a píšu fakta, to je všechno. Američané nemůžou za to, že ti hloupí Evropané po staletí neustále vyvolávali války, nemyslíš?
Tak ty máš dva známé, co byli v Americe, no to je úžasný. Ale sám jsi byl nejdál v Dolní Lhotě co. :D Chlapče, já byl v Americe několikrát a na rozdíl od tebe vím, o čem mluvím. Až vyrosteš, tak se možná podívaš i za hranice našeho úžasného státu. Ale teď si běž koupit lízátko.
A ty si ještě dovoluješ mluvit o vzdělání? Jen si spočítej, kolik hrubek jsi v těch pár větách, co jsi sem už napsal, nadělal. Prosimtě vrať se radši na základku a popros paní učitelku, aby ti dala nějakej diktát.
Znovu opakuju, podívej se na fakta. Seznam nejlepších univerzit světa – kolik je tam amerických? A kde se umístila nejlepší česká univerzita (jestli má podobný studenty jako ty tak se ani nedivím, že naše školství tak upadá). Dále by mě zajímalo, proč jsou ti hloupí Američané na špičce ve vědeckém vývoji a výzkumu, proč získávají tolik Nobelových cen a nejrůznějších ocenění všude po celém světě a proč do té špatné Ameriky jezdí tolik lidí z celého světa? Hm?
Už v minulém příspěvku jsem se tě ptal, kde jsem psal, že je americký národ nejlepší. Můžeš mi teda konečně odpovědět a citovat, kde jsem to napsal? A když tu citaci nenajdeš (jako že nenajdeš), tak aspoň přestaň lhát a psát nesmysly, ju?
Dále by mě zajímalo, kde jsem „Český národ si jako správný vlastenec úspěšně poplival“. Můžeš mě citovat, kde plivu na český národ? Víš co to je citace doufám, tak to zkus.
A opět – kde jsem psal něco o rozbombardovaném New Yorku? Já jsem jenom reagoval na tvoje nesmyslný a lživý tvrzení, že „Američané nikdy nepoznali válku na jejich vlastním území“ – jak jsem již psal, vrať se do školy a zopakuj si historii. Potřebuješ to jako sůl. Neznáš ani základní fakta a oháníš se tady vzdělaností...
A mimochodem – Čína určitě není největší ekonomikou jak jsi tvrdil – doufám, že jsi se podíval na údaje a dal mi za pravdu. :) USA je a ještě dlouho bude světovou jedničkou v ekonomice, armádě i vědecké činnosti. Deal with it, bro. Závist je hrozná, co. :) -
Ano vzdělním jsme jinde než američané, člověk s maturitou v USA = 9.třídě u nás. Můžete mi prosím popsat ''obyčejného'' američana ? Vždyť je to až na vyjímky blbec co neví že evropa je kontinent a že ČR je jejím srdcem, nejednou nás v jejich zpávách umístili mezi Írák a Írán. Mají všechen svůj majetek koupenej na půjčky, které NIKDY nesplatí.
Možná je to ale díky jejich nátuře kde není po jejich tam hodíme trošku instantní demokracie (pro ty co neví co to instantní demokracie je, je to přelet B-52 nebo F-117 či U-2)
Jen dodám pár důkazů
http://www.youtube.com/watch?v=02fIrhEUcdk
http://www.youtube.com/watch?v=NQc4V_wTT_I& -
Tak děkuji kamarády i mě si úspěšně pobavil :D Český národ si jako správný vlastenec úspěšně poplival a napsal si hromadu užitečných informací. Mám 2 známé co v Americe byli (z toho jeden učitel) prý je úrověň jejich vzdělání velice nízko a ten druhý když se vrátil tak celou dobu mluvil jen o tom jací to jsou pokrytci. A když už se tak oháníš fakty tak se zkus podívat na testy IQ hlavně těch úžasných a SKROMNÝCH Američanů. O tom, že Turci vymysleli většinu amerických věcí jsem sice nic neříkal ale to nechme stranou :D. Mohl by jsi mi prosím najít fotky rozbombardovaného New Yorku? Mě by zajímalo kdy byla jejich země bombardována, spalována a ničena silným nepřítelem. To co v USA byla válka se v Evropě ani za válku nepovažuje. Mimochodem kamarád ti vzkazuje "Kež by si v té USA zůstal ty kokot". ;-)
Ohledně těch firem tak uvedu zase já pár přikladů:
Nvidia tvůrci - Jen-Hsun Huang, Chris Malachowsky, Curtis Priem.
A že mě uvedeš Edisona to je obhajoba jak prase :D a co jako tak Edison byl Američan a třeba Isaac Newton byl zase Angličan a Einstein Němec. A že Microsoft je americký? :D
Úžasné. Linux je zase Finský, Samsung je korejský, LG zrovna tak. Na to že Korejců je 1/4 co Američanů a mají třeba v oblasti IT srovnatelně .. spíše více firem a to kvalitních tak si myslím že třeba právě oni jsou šikovnější než ti úžasní Američané.
Nehledě na to že jejich styl získávání ropy (pomcí vyvolávání válek a následné bombardování slabších zemí) je trošku nemorální nemyslíš?
No nic tak jsem se dobře pobavil a netrpělivě očekávám tvůj další příspěvek ;-)
Příjemnou masturbaci na americké vlajce.
-
-
-
Pro lidi s mozkem řikáš? Takže pro Američany, tebe se to netýká... *5*
-
-
Každopádně jsem se tvým usákofilstvým dobře pobavil :D. Slyšel jsem na ně různé pozitivní reakce ale že jsou chytří ještě ne. *2* Připomínáš my jednoho bývalého spolužáka ze střední taky dobrej expert.
-
-
No to co Američané zažili na svém území se nedá s Evropou srovnávat
-
Vysokošlolák by mohl vědět, že na americkém území se bojovalo celkem často (naposeldy asi za 2. války, nebudem-li počítat ambasádu v Saigonu a podobné marginality)
-
Tadle diskuze by se ale táhla do nekonečna a už mě to nebaví. Takže už nic odepisovat nebudu.
-
Američané nikdy nepoznali válku ja jejich vlastním území, proto je tak s chutí vyvolávají. Kdyby v Evropě války nebyli a USA neustále bojovalo tak také nemají rozvynutou ekonomiku. A navíc největší ekonomickou velemocí je Čína. Co se týče našeho školství tak to sem moc netahej pač vzděláním jsme úplně jinde než Američané. Například americký vysokoškolák řekl, že Evropa je země uprostřed Afriky. A v amerických zprávách nás už nejednou dali na mapě na střední východ. A co se týče "Amerických vynálezů" tak se zkus třeba podívat kdo zakládal firmu Nvidia nebo ATI. Většinu věcí co JAKOBY vymysleli Američané vymysleli buď Korejci, Japonci, Němci nebo Rusové co s tím šli do USA. Každopádně je krásné jak Američani o sobě směle prohlašují že jsou nejlepší národ světa a najdou se takový co jim s radostí odkývají že mají pravdu :D
Díky za gratulaci ale na střední už nejsem poměrně dlouho momentálně jsem na vysoké.
Každopádně ti přeji aby ses do toho USA do nejdříve dostal =) nás stát se potřebuje zbavit takových úžasných vlastenců pro které je umělý národ Spojených států ten nejlepší. -
Ty taky docela slušně bavíš, na druhou stranu tě ale i chápu. Závist je hrozná věc (zejména u Čechů). Vyšvihnout se z ničeho do největší a nejsilnější ekonomiky světa a zároveň jediný supervelmoci na světě za relativně krátkou dobu, zatímco Evropa jen tiše záviděla, to dokáže některý Evropany nas*at - ty jsi toho důkazem. :D
Btw jak se ti líbí internet, který (jako spoustu a spoustu dalších věcí) vynalezli ti hloupí Američané bez mozku?
Já jsem za svůj život potkal a poznal už hodně Američanů a všichni bez jediný výjimky to jsou milí a slušní lidé, se kterýma se dá pokecat a nemít při tom pocit jako když mluvíš s kaktusem. I když je dneska moderní a "in" na ně nadávat, tak já půjdu proti větru a řeknu, že je mám rád. Třeba se poser, to je mi jedno.
Každopádně gratuluju že jsi se dostal na střední školu, to o našem školství něco vypovídá...
-
-
A svoje prázdné urážky si nech pro sebe nejsem na to zvědavý. Rozhodně FPS žánr není to co býval. Je trapně jedoduchý, přímočarý a hloupý.
-
Zrovna ty bych jako lidi s mozkem neoznačoval. Mám s některýmy zkušenosti a říkej si co chceš je to arogantní samolibej a hloupej národ. (pokud se to vůbec jako národ ná označit)
-
-
-
Po tom, co vyšel ten nový patch GOTY edition (tuším, že tak se jmenuje), hra už běží v pohodě - nejsou zde bugy. Dokonce se snížily HW nároky.
-
-
S tou RO2 to je dobrý vtip. Jednička byla hodně realistická, ale to už se o dvojce říct nedá
-
-
Dvojka je podle mě realističtější než jednička. Jednička byla strasně uloudaná. Borec než vztal a rozběhl se tak válka skončila. Ve válce by ses hejbal mnohem rychleji. A třeba jak v jedničce kopal PPSh-41. Jako pokud používal protitankové náboje tak to beru, ale kdo někdy samopal zkoušel ví že TOHLE samopal rozhodně nedělá.
-
-
člověk s sebou nese poměrně kvantum zbytečností- od nábojů, přes vodu po tyčky ke stanu a rozhodně pak nemůže běhat jak atlet. Navíc furt přemýšlím co PPŠ dělalo v jedničce tak nereálného.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=KXWueNg4_FM
-
-
-
Dvojka je dle mého pořád realistická. Stačí jedna kulka a je většinou po tobě... balistika, chování zbraní je taky super
-
-
-
Henry Kissinger: Naši mladí byli během asi tak uplynulého desetiletí dobře vycvičeni u konzol na bojových hrách, a bylo zajímavé dívat se, jak "Volání povinnosti moderního válečnictví 3", která přesně odráží to, co přijde, je s jejím prediktivním programováním téměř současností. Naše mládež v USA a na Západě je připravena, protože byli naprogramováni, aby byli dobrými vojáky.
*
UŽ sa teším ako po takýchto hrách, budú amíci slúžiť ako kanónfutro, Iránci ich zožerú a konečne bude na zemi pokoj. -
-
PS:
Veľký č*rák Henry Kisondžerovie myslel túto:
http://www.databaze-her.cz/hry/call-of-duty-modern-warfare-3/ -
-
Když už chceš mermomocí urážet tak nejprve začni u vašich politiků a dalších slovenskejch idi*tů a takovou světově uznávanou osobnost, jakou bezesporu Henry Kissinger je, nech laskavě v klidu žít.
-
-
"Vojáci jsou jen tupé šachové figurky!"
Henry Kissinger
Tak si mysli čo chceš, pre mňa je to č*rák, masový vrah, manipulátor a zm*d. *3*
-
-
-
-
A zase za ty Američany! Radši bych hrál za ty Somálce.
-
-
Až udělaj nějakou hru Somálci, tak budeš hrát za Somálce. A až udělaj nějakou hru Slováci, tak budeš hrát za Slováky. To bude bomba co? *1*
-
-
Za Slováky by to docela bomba byla. Alespoň bych se nemusel dívat na ty plastový M16 ale na náš krásnej vzor =)
-
-
-
Jako upřímně, hra vypadá dobře, ale už jsem docela unaven z toho jak někdy chytne sniperkou ránu a zvedne se a jde dál jako by nic. Chce to prostě trochu realističnosti a méně nepřátel nebo aspoň aby mířili na všechny vojáky a né jen na jednoho. JE to prostě ten Modern Warfare styl který nahodil laťku. Ještě že už neexistujou health bary apod. *16*
-
-
A já už jsem zase unaven z toho, jak se tu furt někdo ohání realističností.
-
-
Tá moderná vojna sa teda vracia k starým morálnym časom, žiadne vylodzovanie v noci, dymovnice, kricia paĺba, flashbacky ... všetko preto aby na seba pekne videli, už mohli len urobiť dve čaty postaviť oproti sebe, skríknuť páľ a posledný by zhodil bazukov nejaký paneláčik napchatý benzínom pre optický efekt.
-
-
nečekaný útok přes minové pole, pod rouškou deního světla :D
-
-
nevejrej na me Ghándí :)
-
-