Přejít na výpis diskuzí
Znovu a lépe: 7 minut záběrů z Medal of Honor: Warfighter
21.6.2012 | Petr Poláček
86 příspěvků
-
Je vidět že to nehraje poprvé ale stejně to hraje jako LAMA, jinak tyhle hry mě nikdy neomrzí .
-
-
libi se mi ten filmovej zpusob hrani a pribehu, ale mistama uz to vazne prehani a je to dementni... prochazet vybuchama a strilet vojaky, ktery te na 10 metru minou je opravdu o nicem. Zlatej Flashpoint...
-
Nikdy?
No, já mám taky občas rád jednodušší zábavu, ale pseudoreálné válečné ratatata nepreferuju.
-
-
Kdyz arkadu tak at udelaj ty strely jako tesne vedle- nejakym blurem a ne za je nesmrtelnej
-
Já Medal of Honor (2010) beru jako jednu z nejzábavnějších FPS vůbec. Tolikrát jsem to dohrál, cca čtyř-pěti hodinová kampaň je sice málo, ale všechny mise, postavy, střelba ze zbraní, zvuky zbraní - působí to všechno tak reálně, že netěšit se na druhý díl, by byla zrada vůči Danger Close, kteří si také potrpí na nádherný vizuál, který jsem si zamiloval. Navíc k prvnímu dílu složil Ramin Djawadi i dech beroucí hudbu, což je taky velké plus.
-
-
Hele, ale musíte uznat, že na to, že je to úplně první hra jednoho nováčkovského studia, tak to zase tak špatný není. Danger Close mi sice neplatěj, abych je tu chválil, ale pochvalu si určitě zaslouží. Přece nemůžete hru poslat do řitě jenom proto, že vám nesedla hratelnost a dejme tomu i příběh. Co třeba pomyslet i na lokace, ozvučení, pocit ze střelby, hudbu? Na všechno ostatní se pak sere, či jak to je? Já třeba předevčírem odinstaloval druhého Zaklínače, protože mě nebavil, ale že je to hovadina atd. říkat nebudu, protože se to příjemně ovládalo a mělo to hezkou grafiku a vlastně i dialogy, i přesto, že animace k nim byly hrozný. Jen mne to zkrátka nechytlo.
-
MoH 2010 bolo najvačšie sklamanie roka. Pre mňa najhoršie investované peniaze vôbec *16*
-
Pro mě stále zůstávají srdcovkami Medal of Honor: Allied Assault a CoD 1+2. Za kvalitní díl považují také první Modern Warfare, pak šlo všechno do kytek.
-
Asi jsme kazdy hrali uplne jiny Medal of Honor protoze co ja si pamatuju tak to byla mizerna kopie call of duty...
-
-
Snaha EA mit svuj Call of Duty je az k placi stejne jako jejich snaha mit svuj World of Warcraft (tor). Originalita je umlacena kravataky v honbe za dalsi genericky produkt,ktery snad budou kupovat masy po milionech (coz jim az tak moc nevychazi).