Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Recenzente smekám. Takhle už jsem se nenasmál dlouho. Moc pěkně napsaná recenze. Původně jsem to na PS4 kupovat nechtěl, ale tuhle zoufalost prostě musím vidět na vlastní oči :D. "..Než zvednete čokoládovou tyčinku.." :D :D :D
  • Jedine takhle muzete prezit zombiky
    https://youtu.be/EM_mYHcoecI
  • Mě to tak hrozný nepřišlo. Jasně, jsou lepší kousky, na druhou stranu i horší. Před bodem pádu jsem změnil rozlišení, prošel přes bod pádu a zase ho zvýšil. Všechny bedny prázdné. Líbila se mi atmosféra. V noci na sluchátkách celkem příjemná bubákovina. JInak klasika.
  • nevim teda.. zombi mam a je to kvalitni hra i kdyz obcas ty Wiu prvky chyby ale jinak nevim co je spatne chyby tedy rozhodne nemam to spis recenzator delal chyby ve hre ;) je to jedina survival zombie hra a bavi me ... dying light se to neda prirovnavat pac tohle neni rezba tohle je o preziti
    • nightborne
      Co to je recenzátor, prosimtě?

      Chtěl sem se pustit do diskuze, ale tys v těch třech řádcích dokázal uvést takových nesmyslů, že ani nevím, odkud začít...

      Aspoň jednu věc si neodpustím, jak je to proboha "o přežití"? Nemusíš se starat vůbec o nic u svý postavy, nemůžeš se vyhýbat konfliktům alternativníma cestama, "o přežití" jde tak, že musíš povinně rozmlátit hlavu všemu, co se pohne. Mhm. To je pak survival i Serious Sam.
      • Nevim... ja mu rozumel. I kdyz pise ne zrovna uhledne, porozumet se mu dalo.
        Jinak si prosim fakt najdi definici survival hororu.
        • ps: potom si najdi jeste preklad slova "survival" *1*
  • Jednoznacne kupit radsej Dying Light...survival ako prasa vyborny hlavny pribeh a kopec skvelych nenaskriptovanych momentov.
    • Jeden z velmi mala tvojich prispevkov s ktorymi mozem bez vyhrad suhlasit ;-)
  • Hra šlape na PC bez problémů (až na v recenzi zmíněné dorážení plazících se zombií přidržením tlačítka, což hra nezmiňuje). Atmosféra zatím slušná - člověk není Rambo a obává se na každém novém kroku. Dead Island, Dying Light a hlavně všude zde uváděné Left for Dead jsou akční hry s minimem důrazu na survival nebo horor. Rozhodně hra připomíná více první díly Resident Evil než tyto FPS se zombiemi. Za sebe hru zatím hodnotím kladně a zápory psané v recenzi nevnímám jako opodstatněné. Graficky jistě nejde o Crysis, ale to hra původně z WiiU být ani nemůže. Případnému zájemci doporučuji, jako vždy ostatně, přečíst vícero recenzí než jen tuto z Games.
    • Doporučuji pořádně zahrát L4D nebo L4D2 na nejtěžší obtížnost. Pak něco vyprávěj o survival *3*
      A pokud dělám port konzolového lejna, tak alespoň za tu přepálenou cenu vyladím ovládání a grafiku. tečka
      • ali nevim jak to muzes srovnavat s L4D :D... a prepalena cena ?? za 500.. sory ale to se muze zdat napalene neakemu socialovy bez prace.. ja chapu ze vetsina lidi si tu mysli ze se hry vyrabeji zadarmo ale bohuzel programatori se musi zaplatit a mnoho dalsiho
      • Dohrano asi 2x *3* To ovsem nic nemeni na tom, ze to je cista akce. Na hardcore obtiznost je sice hardcore, ale s definici survival hororu nema nic spolecneho.
    • Docela souhlas. Dead Island - prvni pul hodiny to defakto survival horor byl. Tam je skoda, ze se to v prubehu hry zmenilo - hlavne pred koncem. Kriminal byl uz neunosnej.
  • S tim nesouhlas. Na klavesnici se ovlada super, invisible walls mi nevadi, bugy jsem zatim nezaznamenal a hraje se mi to lepe nez Alien Isolation - tam jsem travil treba 15 minut ve skrince. Ale jsem zatim nekde v pulce. Animace vlastni postavy mi take nevadi a na to, ze je to port z WiiU vypada dobre. Nektere lokace maji opravdu vymazleny, druhe ne.... Puvodne jsem cekal tragickej port hry, ktera pozuze zdimala wiiu tablet, nastesti se nedeje. A survival hororu dnes moc neni, zvlast se zombikama (vetsinou jen akcni hry).Sam bych tomu dal minimalne 7/10. Za sebe, jako fanousek hororu, kterej rad postupuje pomalu a diva se pres fotak na kazdej roh, tak 9/10. Jedine co mi nesedlo, bylo hekani me postavy pri behu, kdyz mi to vygenerovalo zenskou (zatim jsem jen jednou chcipl - pred buckhinghamskym palacem na mne vyskocilo AI z konteineru).
    • btw: autor by mohl na konci vyjmenovat ty doporucene jine tituly, kterych je prehrsel, pac ja jich moc nenasel. Dik.
  • Sr_Lobo
    Atmosferu to nema spatnou, ovladani uz je horsi, grafika fakt des, hratelnost vcelku ujde, ale co me nejvic nasštvalo je prave ten herni "element", kdy asi po trech hodinach hrani kuchli postavu s kerou sem se szil v bode, kdy se na me vrhli zombici ze vsech stran a nebylo kam zdrhnout. Pak se probudim s nejkou uplne jinou postavou co ma takrka holou rit a mam jit znova zase stejnou cestou tam kde me kuchli. Tohle me donutilo to odinstalovat, protoze pro me osobne je dulezite sziti prave s postavou, jakmile k ni nemam vztah tak je prave pak ta atmosfera v pytli.
  • Prva zombie hra zo vsetkych od Resident Evil 1 co ma vobec bavi - za mna 8/10.
  • Hnisavec
    ono to je vlastne ako väčšina portov hier na PC....tragická optimalizácia, príšerné ovládanie a v prípade exluzivít financovaných čisto z pc predajov i céčkový výzor a dizajn
    • Kinet1c
      Toto nie je ani jeden pripad ty vseved. Tu je to dobre optimalizovane, teda ja som nemal problemy s nicim technickym kym som hral (je my luto tych penazi :(), tak isto ovladalo sa to v pohode a ci sa im navrati financne, tak ked nasli takych debilov ako ja co to kupili, pretoze to vyzeralo na slusnu zabavu, tak sa im vratilo aj to. Takze zovseobecnujes a trepes nezmysli. Najprv si najdi info, urob nejaky svoj maly vyskum a potom tu ukladaj svoje mudro. V jednom ale mas pravdu zial, ze vecsinou su porty optimalizovane biedne, to jedno ti dam.
    • faitheater
      Uff, to nemá cenu.
    • ty radsi chytej v tatrach modreho sviste

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit