Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • divim se, že ještě neprodávají 2-5 year pass, decade pass a lifetime pass
  • kde máš tirádu o 100x ohraných mechnikách klišoidním příběhu.. nebo to mám napsat za tebe? *4*
  • po předobjednávce samotného titulu teď nyní i celý season pass, díky za info
  • Jack1947
    No nevím když to pak člověk hraje... ani si toho nevšimne jinak +1 pobavilo. *3*
  • Jack1947
    Jak si můžeš bejt jistej? nejsem žádnej skiller a TA nuda jo? to seš teda vedle... jo možná vyklepl páč krom toho že to zas tolik neumím. Ještě mam lagy způsobené pc...

Já nevím... takhle napsat tady "tebe bych vyklepl".
    Možná jo možná ne... a seš si jistej že se oba bavíme o myši a klávesách? O gamepadu řeč nebyla... nejsem skiller ale ve fps hrách když chci umím střílet. To se zase neboj.

Je jedno jestli to je COD, Contract wars, Bravo storm ( ty f2p co tolik nemáš rád) Rush team atp...
    Narovinu umím přiznat že nejsem typ hráče co tě zkolí , z boku zleva zprava a má kd minimálně 150...
  • TheGGG
    ah a co je teda podle velevážené p*dele počítačová hra? Předpokládám že něco, co jste si vybrali ve svém klubu zapšklých nerdů, takže asi nějaká moba slátanina, či co.
  • TheGGG
    1. mulťas je nuda
    2. tebe bych vyklepl vždycky, tím jsem si jistej.
  • Jack1947
    TitanFall no jo ale tam potřebuješ skill no... *4*
  • Jack1947
    Nojo no bez zombíků by to nešlo , mne spíše překvapil celkem povedený ženský parták jménem Illona v SP. Hezky vymodelovaný... když odpočtu těch pár přelesknoucích se a přepálených efektů kolem.
  • Ristoro
    Napsal jsi to špatně. Použils 2 přídavná jména na 1 podstatné jméno. To není vyrypování, napsal jsi to prostě špatně. Lineární hratelnost a hnusná grafika je správně.
  • cr8gg
    Kouknu na clanek a koho nevidim.... Dobrovský ... ty jsi snad vsude chlape :D
  • Hra je lineární a má hnusnou grafiku, napsal jsem to stručně, ale česky korektně. Rýpalové ale budou vždycky slovíčkařit.
  • del0
    Pro fanouška military sci-fi naskriptovaných koridorů připomínajících počítačovou hru, tady není nic lepšího. – FIXED IT FOR YOU –
  • Inquisitor
    Jo to holt ten pravý prototyp hrdiny :D
  • Mezi slepymi, jednookym kralem? Ne diky. *1*
  • TheGGG
    Se těším, až zapařím. Pro fanouška military sci-fi, tady není nic lepšího.
  • TheGGG
    Nejdrsnější mariňáci jsou z Malazu.
  • TheGGG
    hahaha, ty parodie ve starcraftu jsou jen pokroucená kopírka borců z warhammeru 40 000. Jako vždy blizzard vše předělá na kreslený plastový brak.
  • Wow, fakt zombie jo? Jak oroginalni napad.
  • 50gb - 3 h
    1500kč- 4h
    naučit se psát česky - k nezaplacení

na vše ostatní je tu Master Card

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit