Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZvacA
    Na tyhle žvásty hoď bobek, kolego. Stále platí, že pokud mi to tématicky nechce nic říkat, tak to můžu s klídkem přejít a zajímat se o cokoliv jiného.
  • Hraju dohrál jsem to taky a nestalo se mi to ani jednou
  • Zombie hra? Konečně! Už dlouho jsem nějakou nehrál.
  • Jako lol, ty seš dobrej troll. Zasmál sem se, fakt. Tebe si budu pamatovat.
  • c-z06
    Official Nintendo Magazine samozřejmě za 92% *1*
  • ales.smutny
    Hmmm, 3 recenze z 56 mají 5/10 a méně...kde je chyba...?

http://www.metacritic.com/game/wii-u/zombiu/critic-reviews
  • ZvacA
    On ten projekt "XX měsíců poté" dostal opravdu stop? Na druhou stranu bych se nebál říct, že s rozšířeným konceptem z druhého dílu kolem přenesení viru na kontinentální Evropu a tím nastartování hrozícího globálního průseru se asi pravda špatně pracuje na feelingu, který se podařilo vytvořit pouze pro zdevastovanou a téměř vylidněnenou Anglii původního filmu.
  • Zayl
    No pro mě bude spíš zajímavé jestli ten display na ovladači bude k něčemu i ostatním. Je jasné, že jejich vlajková loď launche to využije ... ale co ostatní?

A teď prosím myslím smysluplné využití, ne něco jako "jsme kontraktem vázáni do hry dát jeden motion control prvek".
  • Zayl
    Skutečně? Je zajímavé, že já se, narozdíl od tebe, podíval jestli to je pravda a .... kdo by to čekal... není.
  • Malleth
    Ale mohli by se už někam posunout, teda hlavně Zelda, která se toho svýho schématu drží tak silně že je to spíš na škodu. Ty hry jsou si ve výsledku až moc podobný. S Máriem ale pracujou docela dobře. Dost by mě zajímalo jakým směrem se chtěj po výborných galaxy vydat. Pro mě je ale stejně nejzásadnější z těch Nintendo značek Metroid.
  • rain
    Ve většině zahraničních recenzi se ZoombiU vyhrabalo na 5/10. 8/10 mě taky docela překvapilo.
  • Amylee.Anderson
    Jen škoda, že se třetího dílu nedočkáme :(
  • No pro me Mario a Zelda k nejlepsim seriim nepatri ani zdaleka ale nerikam ze to tak v globale neni. To ze jsou to nejlepsi serie jeste neznamena ze me to musi automaticky bavit. Pro me jsou to proste hry pro deti to je muj nazor. A pokud nevyjde vice Wii U her jako je zombie U tak to bude konzole pro deti nebo tak do hospod na party nic vic nic min.
  • RavenHolm
    Mario a Zelda patří mezi jedny z nejlepších sérií co kdy vznikly.
  • Luke
    To je vtipné! Fakt se ti to stalo?
  • Luke
    Za Boylea +1. Je to dost podobné (nikoliv příběhem, ale atmoškou).
  • Mne je treba tvuj nazor u zadele........Byt vice takovych her tak bych to Wii U i koupil ale pochybuju ze takovych her bude vice. Jen nalakaji jednou hrou clovek si to koupi a pak za par mesicu zjisit ze je to jen samy Mario a Zelda coz je alespon pro me k nicemu a myslim ze nebudu sam.
  • dobrá hra jen mi vadí že k tomu treba koupit ten hw
  • MrSanta
    Šmankote, takže nejen že někteří lidé si nejsou schopni udělat vlastní úsudek na základě textu, ono už i to číslo nestačí *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit