Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aha takže klasických nicneříkajících 8
  • Amylee.Anderson
    By člověk neřekl, jak šikovně je ten gamepad využitý. Tohle bych si ráda zahrála, ta atmosféra Londýna musí být užasná. Stejně jako byla užasná v 28 dní poté. No, další zajímavá hra co mě coby PCčkáře mine.
  • Keyz
    !
  • Mňa potešilo utekať pred zombíkmi, otvoriť dvere a vtom nádherný dlhý loading, vďaka spomalenej konzole, ktorá musí načítavať dáta i v subHD koridore. To bola veru nádherná smrť.....hrať survival, letí konzola von oknom.
  • Trisska
    Rusty, seš mi nějakej nepřijemnej! Zmlátily tě děcka ve škole nebo co?! *15*
  • same to youuu
  • Trisska
    Rust - Narozdíl od tebe aspoň dokázal vyjádřit svůj názor a třeba mě to zajímá!!!
  • Pethulla
    a proč by se nemohl vyjádřit? Já jsem za tyhle druhé pohledy jen rád, jen víc takových.
  • Trisska
    Malleth - Ano ano, sice jsem nehrála, ale podle ukázek z hraní mi to připadalo přesně takový jak píšeš!
  • Jen 4/10??? Uf.. Štěstí, že tvůj názor je každému u zádele...
  • Jo, tak panáčka to uráží...
  • Malleth
    Plytkej příběh. Šíleně nudný a repetetitvní souboje a navíc je to dost blbě nascriptovaný. NPC s vámi mluvěj jako když vás znaj i když už hrejete za někoho jinýho. Nejhorší je ale to ovládání přes touch screen. Když chci něco sebrat, musim každej předmět jeden po druhým přetahat do batohu. Moc tomu ani nepomáhá fakt že je nutný na ten touch screen docela tlačit.
    Dark Souls to nesahá ani po kotníky. Za mě tak 4/10.
  • c-z06
    ZombiU fandím... Ale ta grafika mě trochu zklamala. Přijde mi to opravdu jako Xbox (a není divu, jestli má opravdu nové WiiU 3-jádrové CPU o frekvenci 1,6) s o něco malinko lepšími texturami (prázdné okolí, málo objektů, skoro jako HL2). A vyloženě alergický jsem na "nenápadně" přituhlé zombíky u dveří/průlezů a jiných úzkých koridorů (ala Dead Space), které pokud jsme je předtím sami nezabili, tak je na 150% jasné, že na nás "v nejmíň očekávané" chvíli vyBAFnou! Takové hry mě už opravdu uráží. Jen můj názor... *4*
  • Trisska
    To dopadlo překvapivě dobře! *8* Podle dřívějších gameplay videí bych tipovala tak poloviční hodnocení!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit