Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevi nekdo nazev songu v traileru? Diky :)
  • Přesně tak. Říše, které se každý bál a že Husiti nezaujímají co prosím ? měli jsem nejlepší armádu!!!
  • Cože? Za Karla IV to bylo centrum SŘŘ... Právě od Václava IV. to šlo s kopce...
  • Tiež dúfam, že ROME II bude aspoň tak kvalitné ako módy ktoré vznikli na jedničku. Napr: Roma Surrectum II.
  • Oni zas tak dulezite místo ve stredovekych dejinach nezaujimaji
  • A až se vrhnou na Medieval III tak ať nezapomenou na Česko - Husity!! nebo to už bude urážka!
  • Samo,že taky,ale Rome:TW stavím na samotný Olymp mezi hrami.
  • Tikov
    Celkem mne zajímá jak budou řešit souboje v budovách (viz obrázky a kopí na věžích), v Empiru (poslední TW co jsem hrál) to nebyl zrovna ono.
  • + Company of Heroes 2 *14*
  • Nejlepší zpráva z herního průmyslu za tento rok :-)
  • Tady máte hraný Trailer k TW...zatím to ještě na Games.cz neuveřejnili.
    http://www.ign.com/videos/2012/07/02/total-war-rome-ii-faces-of-rome-live-action-trailer
  • doplňuju odkaz na rozhovor
    http://www.totalpcgaming.com/latest-pc-news/rome-total-war-2/
  • souhlas s marty... samotný game designer TW série před nějakou dobou řekl, že "by herně mohli udělat WW1, ale neví, zda by bylo zábavné to hrát"...a druhá světová válka se svými blitzkriegy je někde úplně jinde
    i když jak se to vezme, kdyby se toho namísty Segy ujalo EA, ti by určitě Creative Assembly pod taktovkou "zpřístupnění širšímu publiku" vysvětlily, jak se dělá taková Total War hra ze světa Mass Effect *15*
  • Steží se vrátí za harní mechaniky druhýho Soguna...
  • Mody na TW jsou pilirem pro stale hrani, alespon u starsich dilu do medievalu2 to tak bylo. Ja osobne porad hraju rome 1 a medieval, ale ne vanily ale roma surrectum, third age, broken crescent atd. To jsou mody, ktere podleme vyrazne meni obtiznost, grafiku, pridavaji nove nadupane jednotky, frakce a meni, "zeslozituji" castecne i hratelnost a samozrejme jsou take vernejsi historii (az na third age :d). Tyto mody aspon prome vyrazne zlepsuji hru. Jen skoda, ze u novyho roma2 zrejme nebude moci moderi menit tolik jako u roma1 (napr. mody pro empire, napoleon a shogun 2 jsou mnohem chudssi nez starsi bratrickove, coz bude asi dano slozitejsim enginem.
  • super... ty poslední díly s japonci, napoleony, bajonety apod. jsem zrovna moc nemusel :) konečně zase budu moct seřezat pár pokérkovaných galů a germánů a za Kartágo snídat římany
  • walltar
    Já neříkám že nemám rád starověk/středověk/raný novověk..... Já nemám rád řím.

Ze starověku bych vzal čínu, ze středověku křížové výpravy .. které už sme měli v MED2, a z novověku už sem taky dostal oblíbené období .. napoleonské války.

Já bych chtěl aby se ta série zase někam posunula ... takhle jenom stagnuje a bude to pořád to same a jenom se bude měnit grafika.
  • Vidlec
    Teď to semnou málem šlehlo! :D Neskutečně se těším... Shogun a zvlášť Fall of the Samurai nastavili laťku hodně vysoko. Jenom mám dilema, jestli se těšit na nové vymoženosti, nebo doufat v jen grafický remake.
  • zprava je to moc dobra, ale pocasi se me taky zda dobry:P ja bych napsal misto pocasi pondeli :d pracovni
  • Ale jo já jsem nakonec rád... Teď jsem si četl bitvu u Hadriánopole a dostal jsem si chuť něco zahrát z období Říma... Jen si myslím, že lidi očekávají něco co jim hra nakonec nedá a to je modovatelnost... Mně na téhle době štve, že ta variabilita je tak malá... Prostě si vyberete Makedonce a možností jak složit armádu je málo.

Popis vypadá nádherně jen mne zajímá jak na tom budou s dlcečkama... U Japonců mi to tolik nevadí - tam je pro mne jeden klan prostě stejný jako druhý a už jsou to na mne moc velké historické nuance. Ale tady bych doopravdy rád aby všechny národy byli otevřeny hned od začátku. Taky bych přivítal větší historickou přesnost...

A modovatelnost? S tím můžete jít do háje... Stejně jsem nikdy neviděl ( možná je to moje blbost ) mód, který by nějakým zásadním způsobem měnil mechanismy hry. Třeba jako u Company of heroes mód Blitzkrieg...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit