Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • go and play mines *1*
  • napr.?
  • van Dyck bude mať robotu istú, jednoducho patrí k TW
  • walltar
    Škoda ... tolik zajímavých období je v historii a oni dají znova spinavý římany *10*

Si budu muset počkat na další díl.
  • no konečne! aspoň jedna dobrá správa v tomto hroznom počasí... ak je pravda, že engine optimalizovali ešte viac ako je tomu pri shogunovi, bude to fakt neskutočná pecka a počtami sa konečne začne približovať realite *4* rome tw bola moja prvá originálna hra na poličke, jednoducho must have!!!
  • Company of Heroes 2 *7*
  • Hmm a ja se tesil spis na neco z novejsi doby. Rimske obdobi mam rad, ale jedna dobra Total War hra uz z nej byla.
  • Shut up and take my money !!!!!
  • ZvacA
    Ještě zbývá oficiálně potvrdit, aby se soundtracku k sérii i nadále držel van Dyck a spokojenost bude dokonalá. Byla by bomba k Rome 2 zkombinovat zachování starých tracků, případně jejich mírnějších úprav a novou kompozici, aneb až mě mrazí, když si vzpomenu na tu sérii porážek a politických omylů, když při pohledu nad zdevastovanými a kdysi hrdými legiemi hrálo http://www.youtube.com/watch?v=2ddXstxEjlQ
  • tyhle megalomanský strategie jsou vo hovně. nějaká klasická strategie by nebyla??
  • Moje vaginalně antické sny se splnily
  • Gojira
    Konečně. Jen by mě zajímalo zda TW furt dělají dvě studia (jedno z Anglie a druhé z Australie)
  • aaa.. už teď jsem na to nadrženej jak pes *1* *1*
  • smejki
    must not fap! ^_^
  • Dekuju Cesare!!!!
  • jizzed in my pants
  • Jsem si ustřík
  • a taky ma smysl upgradovat. Rome 1 byla pro mne nejlepsi z tw. Tato zprava velmi ale velmi potesila:)
  • Dokud na PC vycházejí strategie (jako Rome II), má smysl na něm hrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit