Přejít na výpis diskuzí
Zpátky do starověku – Sega oznámila Total War: Rome II
2.7.2012 | levis
99 příspěvků
-
go and play mines *1*
-
napr.?
-
van Dyck bude mať robotu istú, jednoducho patrí k TW
-
Škoda ... tolik zajímavých období je v historii a oni dají znova spinavý římany *10*
Si budu muset počkat na další díl. -
no konečne! aspoň jedna dobrá správa v tomto hroznom počasí... ak je pravda, že engine optimalizovali ešte viac ako je tomu pri shogunovi, bude to fakt neskutočná pecka a počtami sa konečne začne približovať realite *4* rome tw bola moja prvá originálna hra na poličke, jednoducho must have!!!
-
Company of Heroes 2 *7*
-
Hmm a ja se tesil spis na neco z novejsi doby. Rimske obdobi mam rad, ale jedna dobra Total War hra uz z nej byla.
-
Shut up and take my money !!!!!
-
Ještě zbývá oficiálně potvrdit, aby se soundtracku k sérii i nadále držel van Dyck a spokojenost bude dokonalá. Byla by bomba k Rome 2 zkombinovat zachování starých tracků, případně jejich mírnějších úprav a novou kompozici, aneb až mě mrazí, když si vzpomenu na tu sérii porážek a politických omylů, když při pohledu nad zdevastovanými a kdysi hrdými legiemi hrálo http://www.youtube.com/watch?v=2ddXstxEjlQ
-
tyhle megalomanský strategie jsou vo hovně. nějaká klasická strategie by nebyla??
-
Moje vaginalně antické sny se splnily
-
Konečně. Jen by mě zajímalo zda TW furt dělají dvě studia (jedno z Anglie a druhé z Australie)
-
aaa.. už teď jsem na to nadrženej jak pes *1* *1*
-
must not fap! ^_^
-
Dekuju Cesare!!!!
-
jizzed in my pants
-
Jsem si ustřík
-
a taky ma smysl upgradovat. Rome 1 byla pro mne nejlepsi z tw. Tato zprava velmi ale velmi potesila:)
-
Dokud na PC vycházejí strategie (jako Rome II), má smysl na něm hrát.