Přejít na výpis diskuzí
Zpráva o stavu The Secret World dští do světa optimismus
3.9.2012 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
To by snad stredne rozumnyho cloveka ani nenapadlo... zvazovat tuhle moznost...
-
Vzdyt jsem rikal ze osobne s end game nemam problem, ale hodne lidi kvuli tomu pláče.
PvP je stejne spatne jako v kazdem predchozim MMO (grindfest a nepomer v gearu - GEAR > SKILL). V tom je momentalne skvele Guild Wars ze tam muzes do PvP vskocit kdykoli a od prvniho momentu na celou vecnost si jsou vsichni rovni, zadny rozdily v gearu. Ale jinak z hlediska PvE SWTOR rozhodne vede na cele care pred veskerou konkurenci. -
Samozrejme ze si setri pribehy do dalsich datadisku. O tom uz davno mluvili a dalsi pribehove linie maji prijit jeste tento rok.
Jedi knight story:Ze konec neni smrt cisare? To teda je! Alespon v pribehu Jedi Knighta
Pribehy u povolani jsou skvele. PvP je stejne spatne jako kazde predchozi mmo (grind a nerovnosti v gearu. GEAR > SKILL). Mesicni poplatky jsem klidne ochotny za takovou hru platit a pro ty kdo ne, tu je brzy free to play. Ve free to play prakticky bude moct kazdy hrat vsechny pribehy u vsech postav, takze v tom bude mit stovky "single playeru" naprosto zadarmo coz je imho hodne velkej win. -
Řekl bych,že smrt císaře ještě příde a Hvězda smrti?... to asi neklapne :)
-
No vzhledem k tomu, že je ve SWTOR hráč po celou dobu tažený na MMO hru velmi silným příběhem, tak spoustě hráčů vadí, že "konec" této příběhové linky není žádná bomba typu výbuch hvězdy smrti nebo smrt císaře :) Prostě příběh je super, při plnění úkolů (ne že by se lišily od wowka přines, zabij, seber) má ale hráč silný pocit, že se příběhem někam posouvá. No a pak to prostě skončí. Není to problém hry, podlě mě je to otevřené, aby se v každém povolání (co povolání to příběh) mohlo pokračovat v případném datadisku dál :)) Mě to nebránilo si ty příběhy u každého povolání užít. Hru u mě zabily až měsíční poplatky.
-
Já osobně taky nemám problém s end-game....flashpointy jsou zpracovány luxusně(jen bych jich chtělo pár přídat),ale když srovnám dungeony ve wowku a fp v sw je to úplně jiná liga,pvp no průměr chtělo byto přidat warzony a hlavně dual spec to je pro mě hlavní mínus hry... pvp musím chodit v pve talentech...
-
T1 raidy se obvykle vycisti KAZDY za jeden vecer, jen pro upresneni.
-
Pravda, ten aiming system v Teře se mi poměrně líbí, ale to je asi tak vše.
Osobně s endgamem v SWTOR zadny valny problem nemam, jen jsem uvadel to na co si lide radi stezuji. Momentalne jsou ve hre tri raidy. Dva Tier 1 a jeden Tier 2. T1cky jsou pomerne jednoduche, ale z hlediska mechanik se mi libily (libi) vice nez drtiva vetsina bossfightu ve WoW. T2 raid je pak pomerne dost obtizny a opet s dost zajimavymy mechanikami. T1cky se z pravidla daji vycistit za jeden vecer cele, T2 jeden, ale spise i dva vecery na vycisteni. V nejblizsi dobe pak ma vyjit novy, T3 raid, ktery tez vypada HODNE luxusne.
Jeste jsem zapomnel zminit, ze SWTOR nabizi kompletni voice acting prakticky u vseho co se ve hre deje, ale to jsi jiste uz davno slysel ;) -
Nightmare uz mam projety Jsem (QS10.2) *1*
Kdo ma dnes zajem jsem od 21h online. *3* -
ješte je možnost počkat dva-tri tydny a zahrat mist of pandaria *14*
-
mozem sa informovat ohladom swtor endgame ? kazdy sa na to stazuje, ale neviem najst v com je tak zly
tera je fajn hra, bol som v bete a celkom ma bavila, grafika je nadherna, a ten system mieritka sa mi tiez viacmenej paci, skoda ze je to strasny grindfest a pvp dost onicom :P
Ja som zvedavy na Raiderz, vyzera tiez slubne aj graficky aj hratelne. -
par krat vystrelis a dostanes striebornu medialu, cize uplne male odmeny, pre aspon striebornu medailu musis urobit premerny dmg/collect eventu a pre zlatu sa mu musis venovat po cely cas. A sa potom cuduj ze nestihas expit :P
-
SWTOR - Skvelej pribeh, prijemny hrani, slabsi endgame. Leveling hodne zprijemnenej story questama odlisnejma pro kazdou classu
GW2 - Do inovativni, jinej pristup jak k levelovani, tak v pvp a pve, prozatim me osobne bavi
Terra - Korejskej grindfest. Jen nekonecne opakovani toho sameho. Stay away.
TSW - Hral jsem jen betu a extremne se mi nelibilo, ale to je jen muj subjektivni nazor. Prislo mi strasne neprehledne a na MMO dost uzavrene (male) lokace. -
*Shotgun, samozřejmě. Radši rychle, než se tu nějaký jelito zblázní z překlepu.
-
Tento článek jsem uz nekde cetl.. kde to jen bylo.. ?
Už vím! Tentýž den o pět hodin dříve na Rock Paper Shorgun... tsk tsk tsk, třískali zase fejlují.
http://www.rockpapershotgun.com/2012/09/03/the-secret-world-pledges-its-far-from-done/
Aspoň se to drzý kopírování SNAŽTE skrývat. To že si semtam přidáte/uberete slovo z toho váš výtvor nedělá! -
P.S. ale na druhou stranu je to zabavny
-
jinak ty eventy jsou takový divný, stačí se jen poflakovat kolem a parkrat vystrelit a mas splneno, neni to buhvijaka vyzva...
-
ale kdeze, ja urobim asi tak 8-9 eventov denne a to robim len tych tvojich par questov... prave ked tie robis tak ti vsade dookola vyskakuju eventy... expit sa da vpohode, na ziadne eventy som este necakal 1-40 mas oblasti, ktore ti daju akurat dalsi lvl a potom od 40 mas tych oblasti az az... ty aj na 30 lvl mozes ist do 1-15lvl zony, a dostanes tolko xp za questy a eventy ako keby boli na 30 lvl...
-
no tak si teda počkám *3*
-
gw2 nema klasicky tank-healer-dps system ale to je snad vyhoda. ale zatim nemuzu posoudit protože dungeony jsou až od lvlu 30. taky tam není moc questu ve svete, leveluje se prakticky čekáním na eventy, co je docela opruz protože se muže stat že nikde neni zadny event a nemas taky zadny quest pro tvuj lvl. Ale jinak hra vypada uzasne.
TSW je jinak solidní mmo, pokud mas rad postapo atmosferu, zombiky, moderni zbrane atd.