Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • urcite gw2, je bez mesacnych poplatkov a ma velikansky uspech, platit za hry, ktore idu od vyvoja len dole je dost odvazne.
  • (z tohoto roku) je myšleno i datadisk z tohoto roku, že? :)
  • Pokud se obejdeš bez tradičního PvP, tak LOTRO. Velký svět to má a klasický systém taky.
  • Jaky MMO RPG z tohoto roku byste mi doporucili k hrani? SWTOR, GW2, Terru nebo TSW? Mne vyhovuje klasicky tank-healer-DPS system a mam rad opravdu rozsahly svety... diky za doporuceni.
  • aby taky ne, v které jiné hre mužeš bugnout bosse nebo ho obejít dirou v stene protože na jeho zabití nemáš skill? *1* nebo v ktere hre nemusíš mít healera protože super OP abilita ma buglý cooldown?
  • no počkej až začneš hrát nightmare dungeony, tam potkáš taky elitisty
  • Taky to hraju. Sice teprve 14 dní, ale líbí se mi tam, že i jako DPS mám všude dveře otevřené. Komunita taky super. Jsi v dungu poprvé ? Nevadí, vysvětlí. Tohle mi příjde oproti Wow i SWTOR jako nejbrutálnější změna ( příjemná ).. no a samozřejmě investigativní mise.. to je masakr největšího kalibru :-)
  • Hraju to kazdy den a nemuzu si stezovat ;)
  • sleepless
    Sorry, ale v minulem clanku bylo jasne upozorneni, ze podrobnosti o propousteni nezname. A nakonec se ukazalo, ze ano, ze se propoustelo i u vyvojaru. Nehlede na to, ze titulek predchoziho clanku jasne rikal, ze Funcom hru nezatracuje.
  • ja mel ve wowku 15k goldu a taky se tím nikde nechlubím *7*
  • Zayl
    No inflace musí být pěkná svině, protože já kupoval měsíční timecody za ... 75 mega když se poštěstilo. Sladké časy kdy každý Franta a jeho soused neměl titána a Gooni byli jen blob neškodných podivínů v rifterech.

Jakkoliv se mi systém EvE líbil, už bych se nemohl vrátit, protože ten herní svět je naprosto zahlcený.
  • to malo ist dole :(
  • v GW2 je podobny system s gemami :) Je to myslim vyborny napad, pretoze sa tym zabranuje aj gold sellerom (stranky ktore ti "poslu" mmo peniaze, po prevode real penazi na ich ucet, a vacsina hracov okrada a stazuju sa prave u vyvojara) :P
  • TLJ mělo lepší atmosféru podle mě. Bylo tam více cítit to objevování, to dobrodružtví. Možná to bylo větším obsahem fantasy/pohádkových motivů, ale bylo to tam.
    A nebo to byla grafika? Nevím.
    Funcomu se ale povedlo udělat skvělý svět a lore a obě hry (první více) měly hromadu zajímavých lokací a nápadů. Byla by jen škoda toho nevyužít.
    Musím si to o vánočních prázdninách zahrát znova, to bude comfy as fu*k - radiátory nahřáté, počítač bude hučet a na obrazovce bude pobíhat April v kalhotkách.
    Teda, doufám, že Funcom bude s tím ,,prvních 5 minut pobíhá hrdinka po světě v kalhotkách" pokračovat, protože vidět high-res April s hromadou polygonů na 1080p v takovém oblečení... *5*
  • No vdyt jo? V cem je problem? Psal jsem ze to P2W je s nadsazkou receno. Proste na otazku proc to nejde udelat tak jako v EVE jsem se snzil odpovedet-protoze jinde nez v EVE by to proste hraci neprijali. Pokud by to vubec slo. Do EVE se to hodi
  • Joha
    No tak ale byt bohatym v EVE neznamena automaticky aj najlepsim a mat prevahu :) Mozes byt uplne na prd pilot a tvoje realne peniaze ti akurat pokryju skody (vybuchnutie lode, jita scamming, implanty, SomerBLINK xD)
  • Neni den jako den. Muj herni ''den'' ma max 2 hodiny *1*
    Ber to tak-pokud mas v realu penize,ve hre nemusis byt ani 5 minut,ale muzes si koupit co chces.
    A 500M ze neni moc? Zalezi na stylu hrani. A jak se na to divas. jeste pomerne nedavno staly PLEXY kolem 300M

No ale to je trochu offtopic. Hlavne at sedari The Secret World *7*
  • Jsme na tom úplně stejně. Dreamfall sice podle recenzí za moc nestál, ale když se mi dostal poprvé do ruky, tak jsem u něj proseděl jeden víkend. Příběh byl vynikající, jenom April tam mohla mít víc prostoru. Ale vidět znovu Newport (?) bylo naprosto super, třetí postava a ta okupace je celkem dost velký příslib do budoucna... A návštěva u Guardinana taky nebyla špatná :)

No nic. Ale je fakt, že TLJ byla asi lepší (na první návštěvu Arcadie asi nikdy nezapomenu).

Btw. co má za lubem Brian Westhouse? Ví někdo?
  • walltar
    No vzhledem k tomu, že já sem před tím než sem ukončil hraní EVe vydělával skoro 1000M za den tak těch 500M pro mě bylo skoro nic. Těch 500M zase není tolik ....

Jedna plně vybavená kapitálka stála několik miliard takže těch 500M připadá hodně možná lidem co sedí v Battleshipech i když i ceny plně vybaveného BS s dobrým fitem byla pěkně vysoká. Je to už dlouho, ale myslím, že BS jako takové stálo kolem 100M a byla celkem sranda když o něho člověk přišel v misi kvůli lagu.

Spíš to bylo tak, že kdo nechce ty peníze vydělávat tak musí prodávat plexy. Ale jak říkám podle mě to je zatím nejlepší systém který sem v MMO zažil.
  • Bueeeeeeeeeeeeeeeeeee *13*
    Já chci další díl!
    Kdyby alespoň Dreamfall neskončil tak dementně otevřeně, nic bych neřekl.
    Sakra, oni snad kopírujou Valve: nejprve to měly být epizody, pak ticho, a nikde nic.
    Problém je, že HL3 se dočkáme.
    Ježiši, jestli to fakt nevydaj... sakra já budu snad aj brečet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit