Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blue.Shark
    Jelikož mě nechávají veškerá MMO chladným a zároveň už nějakou chvíli mám chuť si zahrát něco se zombie tématikou, začínám po State of Decay zvědavě pokukovat. Možnost opevnit se na pozici a bránit se nájezdu zombie? Tak to si nechám líbit!
    • Vrook
      Tady nevim, jestli bych souhlasil s autorem, že se z DayZ stane "klasický MMO". Možná jo technicky vzato a podle nějakejch definic MMO. Ale dneska si imho většina lidí pod tim pojmem představí úplně jinej typ her, než to čim bude DayZ. Resp. než to čim, doufám, bude DayZ.
      • Blue.Shark
        No já to myslel spíš tak, že celkově nemám chuť se ve hrách pytlíkovat s dalšími hráči, které ještě k tomu ani neznám. Nepřišel jsem tomu na chuť před několika lety, když jsem naslepo zkoušel KAL Online, a dosud se to nezměnilo. Pokud ale bude u State of Decay možno hrát multiplayer, mohla by to být dost zajímavá zkušenost (za předpokladu, že by byla náplň stejná, jako u single playeru) :)
        • Vrook
          Chápu, chápu.. Nicméně v DayZ se s nima pytlíkovat nemusíš. Můžeš je střelit do hlavy.. shoot on sight.. a pak dál lonewolfovat. *3*
  • To s tim radiem mi trochu pripomina neoficialni Fallout Online: 2238, kde radio bylo (a asi stale je, ale dlouho sem to nehral) jedinym moznym prostredkem dalkove komunikace a samozrejme na jednotlive kanaly se mohl pripojit kde kdo :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit