Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sergay Titov and his masterpiss > http://www.youtube.com/watch?v=mB1zWEhgrLs *1* *15* *4* *6* *11* *9* *10* *16*
  • Vrook
    Upíři a vlkodlaci byli super, než se z nich stali narcistický teplý vegetariáni. *9*
  • Jo, to mas zase recht no...
  • Tj, ale zase člověk co stojí za tímhle je asi 100x lepší než ten ( jehož jméno jsem už zapomněl :D) co stojý za Warz
  • State of Decay vypada velmi dobre, ale od War Z uz nejsem tak duverivej co se tyce tehle her, kor kdyz to zni az prilis dobre
  • TheGGG
    Zombie? No nevím, trochu okoukané téma, ale takové upíry a vlkodlaky by tam přidat mohli.
  • Tak to jsou dobrý zprávy, na Dayt SA se těšim už od začátku oznámení, a State of Decay vypadá hodně dobře, jen lituju svý peněženky že se zase o jednu hru navíc vyprázdní :D
  • Blue.Shark
    Jelikož mě nechávají veškerá MMO chladným a zároveň už nějakou chvíli mám chuť si zahrát něco se zombie tématikou, začínám po State of Decay zvědavě pokukovat. Možnost opevnit se na pozici a bránit se nájezdu zombie? Tak to si nechám líbit!
  • To s tim radiem mi trochu pripomina neoficialni Fallout Online: 2238, kde radio bylo (a asi stale je, ale dlouho sem to nehral) jedinym moznym prostredkem dalkove komunikace a samozrejme na jednotlive kanaly se mohl pripojit kde kdo :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit