Přejít na výpis diskuzí
Žraloci, velryby a pirátský život v traileru na Assassin's Creed IV
16.7.2013 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
posledně mě někdo poučoval o tom, o čem je hra a její historie a tak....zajímá mě....na konci trojky, když se stalo to, co se stalo...jakože v "reálu"....tak jak chtějí jakože pokračovat? nebo to budou úplně ignorovat? já chápu, že byli assassini všude, oukéj, ale když jsme na konci trojky podělali svět atd....tak teď jako budeme s piráty dělat co? hledat další nějakou blbost, která zvrátí osud světa? wtf? nemáte tam víc kýčů? nebo se na to úplně vyprdnou a budou jen dojit bez příběhu v pozadí?
-
-
Tyhle otazky je zbytecne pokladat je to hra pro nenarocne publikum, hraje se sama a nez o jakoukolli hloubku a logiku jde o efekt. (Je zbytecne se ptat proc je hra pro hlupaky hloupa..)
-
Tentokrát prý bude s minulostí experimentováno přímo někým z Abstergo korporace, který se "napíchne" na Edwarda Kenwaye jako předka Connora a Desmonda. Z jakýho důvodu, to snad hráč dozví ve hře. Desmondova linie skutečně skončila (chronologicky v Black flag teprve skončí) třetím dílem, ale není nutný, aby příběh musel zákonitě navazovat, páč se prostřednictvím AC4 doplní informace pro celkový univerzum a třeba více osvětlí pozadí událostí ke třetímu dílu, žádná věda...
-
IV. se odehrává před III. dílem:)
-
-
neměl jsi být v práci do stredy? *7*
-
Schválně, jestli tam budou logický odkazy na trojku :D A nevíš, jestli budeme hrát i za někoho v reálu?
-
-
-
Assasin´s greed.
-
Zdá se to jen mně, že je toto série (hra), o které se tu nejvíce a nejčastěji píše? Ale vůbec si to ta hra nezaslouží! Tak proč...? Nebo se pletu?
-
Day 1 pirate
-
Prosím od jakého interpreta je ta pirátská skladba...
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=_HkKN0cNUaU
-
-
Dík moc, parádní skladba...
-
-
Darude - Sandstorm
-
-
Vypada to ze dojde , k velkemu posunu (mozna) smerem nekam jinam, zakladni idea zustala stejna jen uz bude půodavana jinak, Urcite to bude k dobru teda v to doufam, zaroven zrejmne zavrseni cele te sagy takto sakra musi bejt poradne, ne zatim mne krom 1cky nepresvedcily o tom.
-
-
Završení ságy? Nenech se vysmát *4* Však sami v Ubisoftu říkali, že pracují současně na 2 AC projektech. Dává to smysl, pokud chtějí každý rok produkovat jednu AC hru (což, dle jejich vlastních slov, chtějí).
-
-
Čo tu všetci riešite? Áno, ani mne sa moc nepáči skok, ktorý spravili. Séria, ktorá začala v období križiackych výprav je teraz v období pirátov. Poriadny skok. Taktiež sa mi nepáči, že každý rok tu máme nový diel, ktorý ma kopu DLC. Ale, čo už z tým narobíme? Aj keby sa postavíme na hlavu, AC nikdy nebude dokonalá hra pre každého.
Ale bohužiaľ mi pripadá, že značka AC sa stala ďalšou dojnou kravou herného priemyslu, čo je veľká škoda... -
Nejlepší pirátský bitky stejně měl Corsairs: Conquest at Sea *14*