Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KronosDeret

Moc hezky vypadá, hezky se poslouchá, ale ubíjí nudou. Ta unifikovaná stejnost, plochost, vykastrovanost je přesně to, co mě po cca 30 hodinách vytrhlo z hypnózy a poslalo SF do uninstall červí díry. 

Neexistuje skutečně prázdná opuštěná planeta nebo měsíc, všude kde přistanete je několik "opuštěných" základen s bandou pirátů čekající na (masážní)sprchu kulek, pasivně čupící za bednou s náhodným lootem, který si ani nemůžete odnést protože se okamžitě zadýcháte přetížením a umřete na otravu CO2. (Co hůř ve čtyři roky starším Outer worlds je jeden z prvních perků k dispozici možnost quicktravel s přetížením, což je doslova fakáč celému Starfieldu) 

Nebudu radši zmiňovat kolik času jsem strávil přenášením craftovacích součástek z lodi do Lodge a zpět abych zjistil, že craftovací/upgradovací systém je HORŠÍ než ve Falloutu 4, nejen že jsou upgrady zamčené za výzkumem, který je zamčený za perky kterým musíte obětovat 16 levelů, ale nemůžete si všechen materiál uložit ani na lodi protože má omezený cargo hold ani v domácím Lodgi, protože věci které si naházíte do bezedného soukromého trezoru pro craftování používat nemůžete. Co hůř odebrané moduly nelze znovu použít na jiné zbrani jako v F4, ale musíte vše udělat nanovo. 

Je cool že v beztížném souboji Vás střelné zbraně posouvají zpět, je príma že je tolik míst kam se lze vydat, ALE všechna ta místa jsou jako přes kopírák, je to zastaralé s nulovou invencí, rozhrkané a poslepované lepící páskou. A to že na mě po hádance pro slaboduché hra vybafne s dragonborn, pardon starborn shouty mi připadalo jako výsměch. Lituji každé minuty strávené hraním, což u koníčku postaveného na zabíjení limitovaného času je vážně problém. 

Todd i jeho kamarád lead writer/designer by měli dostat zlaté padáky a odejít do důchodu. Jestli bude ES6 jen Starfieldem ve Fantasy, půjdu něco podpálit (samozřejmě ve hře).

• iSpirit

Kam přesně se hry posunuly?  Ten hejt si klidně zasloužil i Skyrim, protože  to byla nedodělaná,  místy dost plochá hra s x bugy. Pokud bychom srovnali filmovost, dialogy a obecně to, co vyčítá Homala s Witcherem 2(stejný rok), tak Skyrim v roce 2011 působil jako Oblivion a měl dostat čočku, přesto nedostal, měl 96% hodnocení, přes 200 GOTY a Witcher 2 ostrouhal. Proč? Pravděpodobně to byla v jádru dobrá hra o na filmovost všichni kašlali + samozřejmě hype train . No, já všem tvrdil, že Witcher 2 je lepší hra, nikdo mě neposlouchal. 

Pokud pan Homola hodnotí naprosto prázdný produkt Horizon 2 9/10, tak asi pak chápu o jakém posunu se baví, otázka je, jestli tenhle posun je to, co chceme. 

• Jarisko84

Najhorsie na tom je ze podla 10kovych hodnoteni si betesda bude mysliet ze sa im to podarilo ze to ma takto byt ze to ludom "chuti" a na navaria podobny recept aj v dalsej hre... 

• SlavicBes

Hra sa mi velmi paci. Cim castejsie ju hrak tym jej viac prepadam. Samozrejme, musi prejst mnoho desiatok hodin, aby som hru dokazal patricne zhodnotit, no to co som cakal a chcel, to som od Starfieldu viacmenej dostal.

Nechapem ludi ktori od Starfieldu cakali vesmirny simulator a teraz hru za to kritizuju.

• 0011

Mám to stejně, akorát mám méně času než zamlada, teda teď zrovna jsem po nehodě už delší dobu v pracovní neschopnosti takže jediná moje náplň času byl bg3, teď starfield, cestování po doktorech a spánek.

• michaelfoucault

Nuda, nuda, nuda, nuda... 

• 0011

K bodu 3, přidej se k jakékoliv fakci mimo hlavní kde nemáš na výběr, ten pocit tě přejde. Imho hrát to jako sanbox je nejhorší způsob jak si hru užít, starfield klame tělem a může za to i způsob jak byla prezentovaná, ale já třeba na skenování planet a stavění outpostů kašlu a jedu jenom questy a bavím se královsky. Zkus třeba Vanguard jako první, já dodělávám poslední hlavní fakci ryujinx, ale zatím mě bavily všechny, jestli bethesda někdy něco uměla pořádně tak jsou to guildy a tady to platí dvojnásob.

• vonTossis

Mě to baví. Mám pořád rád hry jako kdysi, no. :-)

• Jevo83

K tomuto clanku sa bude tazko diskutovat, lebo vsetko vlastne bolo napisane a ja sa pod to len podpisujem, ze +1. Dal som tomu cca 10 hodin a ... neviem kedy a kolko pridam

1. Prieskum planet je takmer totozny tomu, co mi najviac vadilo na Mass effect 1 a co nastastie do dalsich dielov eliminovali

2. Zase plati, ze rozpraval si sa s jednym NPC = rozpraval si sa so vsetkymi. Je uzasne ze Bethesda stale dokaze vyvolat dojem, ze 100 roznych postav, je stale jedna a ta ista

3. Velmi mi vadi uvod hry, z ktoreho mam pocit, ze "pribeh mame u pr...le, rychlo to odklikaj, necitaj to a chod to hrat ako sandbox"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit