Přejít na výpis diskuzí
Ztracené Expedice do Far Cry 3 dostaly vlastní trailer
5.10.2012 | Adam Homola
32 příspěvků
-
40 minut? To je vtip, ne?
-
To by jste nevěřili jak strašně se mi tahle hra hnusí...Už nechci vidět žádný video a rozhodl jsem se že to radši ani nebudu hrát.Nebudu si ničit zdraví *2*
-
-
To si docela týpek.Zkus se někde poptat jestli neshání recenzenta,protože ohodnotit hru dřív než vůbec vyjde je naprosto fascinující.
-
-
On ji nehodnotí. Jen ho FC3 vytáčí a to může už po shlédnutí trailerů.
-
-
Pcha takovej blábol a stejně dostaneš jen 13 mínusek. To dokazuje že trollovat se musí umět a nemůže to dělat každej lempl.
PS: nechápu jak může mít někdo kdo je zřejmě fanouškem deus med exu HR něco jako vkus, aby vůbec mohl hodnotit co se mu hnusí a co ne. Protože doteť lituju těch haléřů co jsem dal za elektřinu když jsem tu kokotinu! přes noc pirátil jen proto abych to po 22hodinách hraní a zhlédnutí závěrečných titulků zhnuseně vypnul. -
-
No tak ty jsi taky dobrej, miluju lidi co dokážou vyblít něco jako - ta hra je hrozná blbost dohrál jsem to jen třikrát a už to nechci ani vidět, a ještě lepší je když za to ani nezaplatěj.
Já deus ex koupil a užil jsem si tu hru na 100%. za to Far cry už by mohli nechat bejt. Mě už ani crysis nebavil furt to samý sandbox nesandbox.
-
-
A to bys nevěřil, jak se mi hnusí tvůj příspěvek... *16*
-
-
tohle panove a damy je hnus. tyhle praktiky se mi nelibi.
-
-
jako chapu, ze je pro kazdou firmu nejlepsi prodat co nejvice sveho produktu jeste pred tim, nez vubec jde na trh, ale to muset si kupovat zajice v pytli (samozrejme ze s hrou nevis ani po tom co vyjdou recenze hracu a casaku, ale presto), aby si dostal veskery obsah je proste spatne
-