Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tohle panove a damy je hnus. tyhle praktiky se mi nelibi.
    • jako chapu, ze je pro kazdou firmu nejlepsi prodat co nejvice sveho produktu jeste pred tim, nez vubec jde na trh, ale to muset si kupovat zajice v pytli (samozrejme ze s hrou nevis ani po tom co vyjdou recenze hracu a casaku, ale presto), aby si dostal veskery obsah je proste spatne
  • Danny28
    To by jste nevěřili jak strašně se mi tahle hra hnusí...Už nechci vidět žádný video a rozhodl jsem se že to radši ani nebudu hrát.Nebudu si ničit zdraví *2*
    • To si docela týpek.Zkus se někde poptat jestli neshání recenzenta,protože ohodnotit hru dřív než vůbec vyjde je naprosto fascinující.
      • Malleth
        On ji nehodnotí. Jen ho FC3 vytáčí a to může už po shlédnutí trailerů.
    • Pcha takovej blábol a stejně dostaneš jen 13 mínusek. To dokazuje že trollovat se musí umět a nemůže to dělat každej lempl.
      PS: nechápu jak může mít někdo kdo je zřejmě fanouškem deus med exu HR něco jako vkus, aby vůbec mohl hodnotit co se mu hnusí a co ne. Protože doteť lituju těch haléřů co jsem dal za elektřinu když jsem tu kokotinu! přes noc pirátil jen proto abych to po 22hodinách hraní a zhlédnutí závěrečných titulků zhnuseně vypnul.
      • No tak ty jsi taky dobrej, miluju lidi co dokážou vyblít něco jako - ta hra je hrozná blbost dohrál jsem to jen třikrát a už to nechci ani vidět, a ještě lepší je když za to ani nezaplatěj.
        Já deus ex koupil a užil jsem si tu hru na 100%. za to Far cry už by mohli nechat bejt. Mě už ani crysis nebavil furt to samý sandbox nesandbox.
    • N7N7
      A to bys nevěřil, jak se mi hnusí tvůj příspěvek... *16*
  • Další blbina pro děcka s předskriptovanýma videama a automaticky se dobíjejícím zdravím...

PS: nainstaloval jsem si Doom 3 nedávno a bavím se mnohem víc, než u kdejaké nové pitomosti typu CoD ...
    • kennyB
      Tady ale žádnej autoheal nebude. Uzdravování bude jako ve dvojce.
    • Ja zas hraju starou Operaci flashpoint a pak si dam asi prvni Vietcong *5* takove hry by dnesni decka nezvladli *6*
    • oktavius66
      No pochybuji, že to bude procházka růžovým sadem na HARDCORE, když se na tebe vrhne 8 chlapů se samopalem a tygry nebo co to bylo.... Dostaneš 4 rány a půjdeš k zemi a to rozhodně nebude nic lehkého *3*. Ano uvítal bych lékarničky jako ve Far Cry 1, protože to mělo takový lepší smysl, ale už dlouho jsem neviděl ve hře lékarničku, ( nějak se tento styl vytratil. Jako by se z ničeho nic vypařil) ale bohužel je ted moderní autoheal no...
      • Nejde jen o počet (a tupou inteligenci) ale celkovou hratelnost.. Dooma teď jedu na nejtěžší a užívám si každé otevření dveří apod., to jsme si naposled užil u Dead Space 2, jenže to nebyla doomovka... na pořádnou chceš li FPS čekám už několik let a asi se nedočkám, protože vychází samé kraviny typu tohle...

Neber to kriticky, pouze jen máme každý jinou představu o hardcore hraní.. chápu, že některým dětem stačí pozlátko na pohled, jenže já už pařím asi 15 let a za tu dobu jsem zažil tolik revolucí v "grafikách" her, že už mi pouze tohle opravdu nestačí.. vlastně to mi nikdy nestačilo, nikdy jsem nestavěl grafiku nad hratelnost, atmosféru, interface apod. (neříkám, že to není příjemné, ale rozhodně to není všechno) ...jsem už trošku náročnější za tu dobu a zkušenosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit