Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hezky rozbor, trochu mi to rozsirilo obsah na toto tema:)
    stalkera sem zkousel uz od ruznych alpha buildu (vetsinou sme zakladali mp mapy a rezali se tam :)

pak konecne vysla finalni verze sice bez prvku ktery tam meli bejt ale i tak sem z toho mel spravny pocit a bavilo me to a to i nasledujici verze (moddb taky dela svoje)
    jen me mrzi ze v CoP je pripyati jen cast *7* osobne me bavi exploring tedle lokace :)
  • nechapem, preco z toho robite hru, ved najpredavanejsia hra na pc Diablo 3 ho ma!!! Tak co sa vam na tom nepaci, nic sa na pc tak rychlo nepredavalo ako toto, ale jasne, kopnite si do konzoly, lebo mozte, uboziaci..A MS potvrdil, ze nic take nebude, smola *6* *6* *6*
  • BelaJBB
    Čo chcem ? Sústavné pripojenie k netu pre Xbox 720 *3*
  • PC platformu zachranuje Steam..
  • Vidite pc hraci? Mate jednu dobru hru na pc a aj tu tak spirate, ze sa preda mizernych milion kopii z kazdeho dielu a studio nakoniec skrachuje? Co vlastne vy pacmani chcete? Ved len kradnete a potm placete, ze pc hry su len porty z konzoly, no kto ich bude pre vas vyrabat, ked len kradnete? Budte radi, ze na pc este nejake hry vobec su!!! Stalker mal vyjst len na kozoly, neviete si vazit, co je dobre, vy hnusni zlodeji.

PS4 a Xbox 720 daju mrtvej pc platforme finalny uder!
  • .. a ja se tolik tesil na S.T.A.L.K.E.R. 2 *9* Nejspis je tenhle titul nenavratne v .... *10* (vlastnictví práv)
  • BelaJBB
    Čo máme doma na to sa zabúda ... viď modpack Rsa Vipera.
  • no codu zatím vyšlo jenom 9 takže bych řekl že si ješte pár let počkáš
  • calwin
    z tolkého strateného potenciálu srdce zabolí...
  • Tak či onak. Stejně jsem si tu hru užil *2* Za mě super trilogie!
  • Keyz
    Navíc mnohem lepší než mnohé vychvalované zahraniční modifikace. Datastor to upravuje dost logicky aby tam nebyli super zbraně a super mutanti atd jak to bývá jinde. Kde je z toho pak rubačka.
  • Skoda ze jste nezminili naprosto uchvatny a dokonaly modpadck pane Datastora. Skutecne perla mezi ceskymi modifikacemi.
  • Nejspíš to napsat do bleskovek .. kam už o tom ostatně psalo další 20 lidí .. chtěl bych asi moc po lidech aby začali přemýšlet.
  • Se omlouvam, ale nevim kam to napsat, chtel bych se zeptat redakce kdo pise ty bleskovky?
    Predprodukce hry Beyond urcite nezacala v polovine roku 2012 a rozhodne nebude na PS4.V roce 2012 dostalo studio QD prvni devkity PS4 a zacala predprodukce noveho next-gen projektu, ktery zatim oficialne neni oznamen.
  • muha
    Super článok, ďakujem. Lost Alpha vyzerá na poriadnu dávku pre Stalker nerdov, can't wait.
  • po clanku ma chytila nostalgia, asi hodim so steamu tahat clear sky ( jedniny diel co som nehral)..aspon budem spravne naladeny na last light
  • Je to škoda, Stalkera miluji, je to dle mne hra s nejlepší atmosférou :) *7*
  • Deset pokračování CoD bych vyměnil za jedno pokračování STALKERA *4*
  • to je loukota, to neřeš..
  • "Rozpadlý" je s tvrdym i a v článku máte chybu ve slově "Pripyat".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit