Přejít na výpis diskuzí
Ztraceno v procesu: S.T.A.L.K.E.R. a rizika malých studií
21.4.2013 | Ladislav Loukota
41 příspěvků
-
Se omlouvam, ale nevim kam to napsat, chtel bych se zeptat redakce kdo pise ty bleskovky?
Predprodukce hry Beyond urcite nezacala v polovine roku 2012 a rozhodne nebude na PS4.V roce 2012 dostalo studio QD prvni devkity PS4 a zacala predprodukce noveho next-gen projektu, ktery zatim oficialne neni oznamen. -
-
Nejspíš to napsat do bleskovek .. kam už o tom ostatně psalo další 20 lidí .. chtěl bych asi moc po lidech aby začali přemýšlet.
-
-
Super článok, ďakujem. Lost Alpha vyzerá na poriadnu dávku pre Stalker nerdov, can't wait.
-
po clanku ma chytila nostalgia, asi hodim so steamu tahat clear sky ( jedniny diel co som nehral)..aspon budem spravne naladeny na last light
-
-
Mě osobně se CS asi líbilo ze všech dílu nejvíce, těžko bych definovala proč, ale je tomu tak. Možná z toho důvodu, že jsem si zamilovala uniformy frakce CS *14* . Zdálo se to jenom mě anebo bylo na každém pokračování znát to, že byli autoři odkázaní na stále menší rozpočet/čas vývoje?
-
-
Je to škoda, Stalkera miluji, je to dle mne hra s nejlepší atmosférou :) *7*
-
Deset pokračování CoD bych vyměnil za jedno pokračování STALKERA *4*
-
-
no codu zatím vyšlo jenom 9 takže bych řekl že si ješte pár let počkáš
-
-
Tak rok max vzhledem t tomu že to masy žerou jako chleba
-
-
-
to je loukota, to neřeš..
-
"Rozpadlý" je s tvrdym i a v článku máte chybu ve slově "Pripyat".
-
Rozpadlí most měl být v clear sky a ne v call of pripyat. Také často pletete GSC a GDC.