Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Začínam si myslieť, že je naopak množstvo lepších ľudí, ako si ty - ale s hraním hier to vôbec nesúvisí...vážne si myslíš, že niekoho ako si ty, môže okolie vnímať ako dobrého človeka? To, čo tu predvádzaš, máš skrátka v sebe a určite sa to prejavuje aj inde. Takže budeš jedným z tých, ktory sú značne neobľúbený medzi ľuďmi a nezachrania ich 3 vysoké školy.
  • Tak tou odpoveďou o Maďaroch si vážne nesklamal a naplno odhalil výšku svojho intelektu :D. Ano, pre vycibrenie takto ohromujúceho inteligenčného kvocientu si musel študovať nepochybne dlhé roky a z toho zrejme pramení ta tvoja "cool" arogancia. Chlapče, ty si tak smutne predvídateľný a ťažko neoriginálny nudný kiddo...a ten komplex zo starších ľudí pramení z nejakej šikany na škole? To je mi vážne ľúto...
  • Reagoval jsem na "Značky se do určité míry později chytilo české studio Altar, které vyprodukovalo průměrnou trilogii ufo ..."
  • TheGGG
    nadprůměrné...
  • Ovšem vyjadřování zdejší retro elitky pod každým článkem o AAA hrách už je v pohodě....
  • A muzu se zeptat, co ze delas tak mentalne a dusevne narocnyho? Ze si dovolujes soudit ostatni. Protoze dle stylu vyjadrovani to nebude nic moc.
  • Pockej až vyjde Phoenix Point.
  • TheGGG
    to rozhodně, třeba když tu člověk napíše, že ho baví CoD, to se na něj hned sesype drsných old school klučinů, co mají plnou pec urážek..
  • Anarchisti se vždy ohánějí svobodou, ale už zapomínají, že jejich svoboda končí tam, kde začíná svoboda jiných. Svoboda projevu a bezdůvodné urážení všech okolo je trochu rozdíl, spíš se divím, že už dávno nemáš ban.
  • TheGGG
    určitě ses po dohrání cítil jako velký kluk a hodně výjmečný... teď to ale dohraje i tvoje babička a tak se nadřazenost vytratila... holt budeš muset začít dělat něco v reálném životě....
  • TheGGG
    špatné na tom je, že tito lidé pak mají potřebu permanentně napadat lidi co se baví u jednoduších her jako CoD nebo destiny a nazývají je póvlem... ale máte co jste chtěli... roky si tu děláte srandu z AAA her a mainstream hráčů a teď na vás dopadl bič boží...
    třeba si blobe hraj simulátor německého perverzního bankéře, kde musíš obchodovat na burze a zároveň souložit se svou sekretářkou a to vše po naučení 5000 stránkového manuálu, ale nemysli si, že to z tebe dělá lepšího člověka než mě, který se pobaví u CoD.... BTW: blobe zatím chodíš na ZŠ a tam se končí po obědě, tak máš času dost, ale třeba jednou pochopíš... BTW2: ať se každý baví u čeho chce, ale nic není trapnější než zdejší elitáři co si dohráli pár HC 16bit her a najednou jsou králi mezi hráči...
  • TheGGG
    vzteklý maĎar pěstičkami do hrudi se byl...
    BTW: prepač otecko som myslel že hen tu slobodu prejavu máme.....
  • Možná, že se najde pár jedinců, který si boostujou ego hraním, ale říct to o každém, kdo hraje náročný hry, je samozřejmě naprostá zhovadilost. Nejsem si jistej, kdo tady je ten případ, ale sem si jistej, že ten, kdo si tady boostuje ego, je tahle GGGuma a to pouhou diskuzí na herním portálu. :D Ono totiž tvrdit, že každej, kdo hraje složitější hry a vůbec má rád složitější věci, si jen honí ego a realizuje sel tím, je očividná zakomplexovanost, konkrétně komplex méněcennosti. Angličtina používá na tohle chování jedno pěkné označení - INSECURE. :D

    On je prostě jen takový insecure troll obecný, forma diskuzní. Stačí jen nekrmit.
  • jamar28
    Lidi jako ty do vrtulníku. *15*
  • Kompost
    ty by si chlapce potreboval jednu otcovsku z offhandu aby sa ti to v hlave trocha zrovnalo. normalne nalezes do diskusie, pij vlastneho ega a superiority deries az na krv a este mas tu drzost vynasat sudy. na tvojom mieste by som radsej drzal kusnu a tisko supal nohami. podla toho ako sa prezentujes budis dojem ze ta pri sebemrskacstve pravidelne nacapava mamka na povale samotneho a jedine co zvladas je reflektovat to do verbalneho hnoja v bezpeci internetovej diskusie.
  • Určitě doporučuju...už tak skvělej xcom 2 to vytáhlo na jednu z nejlěpších věcí co sem hrál za hodně za hodně dlouho. Chosen jsou tvrdý protivníci a do hry vrací pocit strachu a zoufalství, jako sem měl když sem se sérií začínal. Nový typy vojáků sou taky super, například reapeři konečně umožňují hrát některý mise stealth způsobem, což v základní hře moc nešlo. Taky se jim do tahový strategie podařilo dostat zombie(koukat jak zatápěj adventu je moc uspokojujcí).Za ty prachy to určitě stojí.
  • a co je špatné na tom že nekdo pracuje u pokladny nebo dela ochranku a pak si chce zahrát neco naročnejšího. sam si napsal že to tak funguje a nemusí se chtít seberealizovat nebo si neco dokazovat.
    Btw 8 hodin prednášek denne, to co je za "kvalitní" školu lol? a učí se až na skouškový lol
  • TheGGG
    no jo blobánku, už se neckbeardi nebudou moci skrze hry seberealizovat... *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit