Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Tak teď jsi mě trochu uklidnil, ale beztak jsem zvědavej na složení lidí co se tam sejdou. Navíc jsem koukal, že pozvánka šla nejen na Games, ale i na Games TV což nebudou lidi "odtud" *4*
  • Veskoslav
    Mel bych dorazit jeste s Doomem:-) Loni jsem vynechal, ale predloni to bylo dobre. Myslel jsem, ze tam budou spise deti, ale vekovka kolem 25 me prekvapila:-)
  • janchor
    Člověka s ikonkou z Funeralu? No jejej.
  • kennyB
    Mluvíš o Veskoslavovi, nebo o sobě???
  • Jack1947
    Njn, nedá se přesvědčit a nedá se ani s ním většinou normálně bavit...tedy hlavně když si oba dva nesednou.
  • Mart9
    Chudák týpek, až někdo přijde s adblockem
  • Mart9
    ten tam bude první *2*
  • Chim
    Jenom jsem vám chtěl napsat, abyste se mnou nepočítali. *2*
  • Jack1947
    Nej příspěvek v diskuzi a né jen díky plusům co stejně nikoho nezajímají. *4* Přesto máš plus.
  • Mart9
    Taky mi to vrtalo hlavou, dokud jsem se s ním nedostal do přímé výměny názorů.
  • V diskuzich se fakt nikdo neboji rict svuj nazor. Tam se to nazorama jenom hemzi.
  • Jack1947
    Polovina národa žije zaseklá v komunizmu? to by pak mnohé vysvětlovalo. Což jsme na tom podobně no. Plusy/mínusy světy neboří ani netvoří.
  • niceguyfromrussia.ru
    *15* you made my day! 11/10 would read again
  • stejně si ta ty vaše plusy koupíte prd tak o co jde mě vůbec nevadí že mě někdo dá třeba -60 ale jde mi o to abych řekl názor a nedržel jen hubu jako to dělá polovina národa a BOJÍ! se říct svůj názor kvůli tomu že je někdo bude popotahovat NESMYSL!!
  • Jack1947
    Neprovokuj. *4*
  • Asharak
    Tak jich tam musí mít už ugrilované a ve větším počtu ;)
  • hardli
    No nevim no, zajit se tam kouknout jen pro pobaveni kdo za sebranku prijde, mozna by to stalo zato, mozna ne.
  • Tak počkej až budeš mít na něco jiný názor než on a dostaneš se s ním do diskuze. Pak uvidíš, jak bude arogantní, agresivní, nazve tě lhářem, bude se tě snažit zesměšnit a nakliká si 15 plusů a tobě mínusů.
  • davidBray
    Drda jede v jedenáct na koloběžce grilovat kachnu !! *15*
  • Uz mi to neda a musim se zeptat: Co tu vsem vadi na Veskosavovi? Obcas napise neco mimo asi jako kazdej, ale jinak mi prijde ze jeho nazory jsou celkem snysluplny. A ne, nejsem Veskosav :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit