Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • diablo 3 prida pets jako DLC, uz je maji davno hotove. jo penize jsou penize.
    • ty vubec nevis, az budes vedet tak reaguj a nehmotni tmu
    • Jak tu bylo receno blizzard DLC nevydava vydava jen datadisky... A datadisky jak se patri ktere ze hry udelaji opet zabavu na nezpocet hodin takove hovadiny jako pety atd... tam budou dodavat patchy zdarma pokud to nebude zbytecne... DLC hovnama zacali firmicky pro konzoloidni lejna ktere hram od blizzardu nesahaji ani po paty :D
      • Jo chci se dozit dne kdy da Blizzard neco zadarmo. :-D
        • Nevím jak ty, ale já mám D3 zadarmo.
          • Jj, schvalne jak dluho mesicne platis, wow, spocitej si kolik Te to stalo, a ze celkove sumi jsou tak 2% naklady na provoz a vyvoj. Zbytek jim jde do kapsy. Takze ano mas ho uplne zadarmo, bezne se to dela ze se novej produkt zadotuje aby se dostal mezi lidi. V tomhle pripade Blizzard nic nedotuje ma vse zaplacene osminasobne.
            • Platim WOW 7 let, stalo me to vic jak 30-40 k (což je směšná částka za tu dobu), na druhou stranu bych utratil mnohem vic, kdybych hral normalni hry na par hodin. Za lotro jsme dal asi 6-7k, mám tam lifetime a dlouho jsem tu hru nehral, ale mohl bych ji hrat skoro zadarmo. Mám koupený TOR CE, vyhozené peníze, ani pořádný artbook tam nebyl. CE CE Conana, Aiom, RIft. Problém je, že jediná MMO ke kterému mě bavilo se vracet je WOW a DDO.
              -Za prve CDP žádné lepší služby než Blizzard ani zdaleka neposkytuje (mimo her bez ochrany, ale já Battlenet a Steam jako ochranu neberu a obě služby u her přímo chci).

-Za druhé jenom proto že je tu jedna firma co se chová k hráčům dobře, tak se automaticky vylučuje, že by tu mohla být i druhá nebo třetí, .....? Naštěstí jich je tu poměrně dost.
              A pokud nesouhlasíš, tvůj problém, ale rád bych věděl co ti CDP dál navíc oproti tomu co jsi dostal třeba U SC?
              Opravné patche dělají obě firmy.
              Ano, dostal jsi pár DLC, ale Blizzard DLC nedělá, zase si dostal několik map a vylepšený editor a brzo tu bude zásadní změny pro Battlenet a moderskou komunitu. Zaklínač vydrží poměrně dlouho, ale nedá se to vůbec měřit s obsahem, co má SC2, pokud by se to vůbec porovnávat mělo, jsou to uplně jiné hry.
            • Ano ale nerikej ze D3 mate zadarmo protoze to je velka lez.

------------------------------------------------

"Kdyby jsi dostal stejný obsah a služby u každé hry jak u SC2, tak bych si vůbec nestěžoval."

Opravdu? ve srovnani s CD Projektem? Dovol mi malý úsměv *1* *1* *1* *1* *1*
            • AVP: Hru jsem kupoval s tím, že budu platit měsíční poplatky, nevidím v tom žádný problém, pořád lepší jak f2p. Vzhledem k tomu, že náklady na měsíc hraní jsou pro mě dva obědy, tak je to úplně směšná částka, navíc i když platím půlroční předplatné a zrovna pár měsíců nehraji, tak mě to vůbec nevadí, aspoň vím že podporuji firmu co dělá hry pro mě (stejně jako mi nedělá problém koupit si betu nějaké indi hry co se mi líbí, nebo podporovat podcasty na gamebreakers.tv).

Takže co se mě týká, tak mám Diablo jako bonus, nic mě to navíc nestalo, navíc mám v plánu koupit si CE verzi, takže kdyby to bylo podle tvojí logiky, tak jsme za hru zaplatil 3x tolik než jsme musel.

A ohledně rozdělení SC 2 na tři části, fakt ti to přijde jako pádný argument dva roky po vydání Wings of Liberty? Když přesně víš kolik obsahu tahle hra měla v základu + co pro ní vytváří komunita.

Kdyby jsi dostal stejný obsah a služby u každé hry jak u SC2, tak bych si vůbec nestěžoval.
          • Já taky von neví co kecá může argumentovat ještě tim že Blizzard tim chtěl lidi oblbnout aby hráli rok wowko.Jenže já bych ho hrál tak jako tak a stejně tak spousta lidí co ho mají. Takže to se rovná Diablo 3 úlně zadara.

Jinak já se těšim na torchlight 2 jen o něco málo méně než na Diablo3, jelikož mě osobně se líbí systém, kterej v diablu 3 Blizzard používá a Torchlight bude zase ta stará rubačka se spelama naskládanejma do stromu atd.(prostě starý akční rpg) . Přesto se na něj těším a budu ho brát jako odlehčení dnů strávených v Diablu. *4*

(Sem prostě rád když další díl není jen trošku upravenej díl předtim jen s jinou grafikou a jinejma názvama. Uvidíme jak moc bude taky Torchlight 2 odlišnej od předešlého dílu.)
            • :-D Ano uplne zadarmo....zkuste se nekdy zamyslet nad tim co rikate nez neco reknete.
        • Kdyby jsi hral Diablo 2 tak vis, ze po dobu tech 10 let, co se hra hraje, Blizz vydaval patche, ktere mnohdy pridavaly veci zadarmo.
          • Hrál sem D2, patchovat hru je snad normální ne? Nebo si maj účtovat ještě za vyvážení a opravy jejich chyb?
    • no minuskovat muzete, ale realitu nezmenite, uvidite sami.
      • Blizzard DLC nevydava.
        • Jj to je pro ně moc malé, oni tu hru raději prodaj na třikrát za stejné peníze (SC2), tak proč se namáhat s DLC?
  • zííív

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit