Přejít na výpis diskuzí
Zvířátka z Torchlight II tančí na hudbu Matta Uelmena
2.4.2012 | levis
45 příspěvků
-
ty vubec nevis, az budes vedet tak reaguj a nehmotni tmu
-
Fuck D3! Vivat T2! Už se nemůžu dočkat, i když vím, že T2 ta kravina od Blizzardu naprosto rozdrtí:(
-
OMG jak muze nekdo z ust vypustit takovou nestoudnost a lez!!
-
Přineste pochodně!!
-
Kdyby jsi hral Diablo 2 tak vis, ze po dobu tech 10 let, co se hra hraje, Blizz vydaval patche, ktere mnohdy pridavaly veci zadarmo.
-
Jo chci se dozit dne kdy da Blizzard neco zadarmo. :-D
-
Jj to je pro ně moc malé, oni tu hru raději prodaj na třikrát za stejné peníze (SC2), tak proč se namáhat s DLC?
-
Třeba mě ukamenujte ale na tohle se těším víc než na Diablo III.
-
Jak tu bylo receno blizzard DLC nevydava vydava jen datadisky... A datadisky jak se patri ktere ze hry udelaji opet zabavu na nezpocet hodin takove hovadiny jako pety atd... tam budou dodavat patchy zdarma pokud to nebude zbytecne... DLC hovnama zacali firmicky pro konzoloidni lejna ktere hram od blizzardu nesahaji ani po paty :D
-
letec fretka ftw
-
plácáš lejna
-
Blizzard DLC nevydava.
-
no minuskovat muzete, ale realitu nezmenite, uvidite sami.
-
uprimne ja sa tesim jak na Torchlight II tak na Diablo III, takze mne je jedno aka ktora hra bude, zahram tak ci tak obe *5*
-
Co to tu placas? Nikdo te nenuti pouzivat RMAH a z niceho jineho si Blizz brat penize nebude.
-
Ruku na srdce, chlapci a děvčata. 15. května se země zachvěje a myšlenky na Torchlight II či Path of exile (btw, dost nudná a blbá hra) budou tytam.
-
Tak můj favorit je panter,ale vlk je taky k sežrání:-)Nicméně dám si to zřejmě až po Diablu..
-
Aby si po sobě své vlastní sraní, měli kde dávat.
-
Protože jim do nich dává hrdina loot a s tím co nechce je může kdykoliv poslat k obchodníkovi. Zviřátka to prodají a vrátí se za pár chvil i s dukátky. Akorát nepřinesou daňový doklad. Zas tak vycepovaná nejsou *15*
EDIT: Copa-k mě předběhnul. -
To není orel, ale jestřáb *7*