Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nj, zlaty doby, kdy si clovek k nahrani hry musel brat sroubovak a vetsinu casu stejne jen cekal, jestli ten zvuk kvici spravne vysoky tony... o vymenovani kazet ve skole nemluve...
    • Přesně tak! Mámě jsem loupnul šroubováček ze šicího stroje a laboroval s hlavou monokazeťáku Panasonic, který jsem dostal na Vánoce. To bylo kraválu co do toho rýpu a jestli si uvědomuju kolik to stálo peněz a nervů propašovat to z Rakouska *15*
      • ja mel Eltu. Teda tata.
      • Protihlučný polstáře jsme používali:)..,ale stejně člověk rozmyslel jestli nahrávat novou uprostřed noci:).
        • :) Teda ... mně se po připojení jacka už odpojoval reproduktor ....
    • jsi me rozchlamal s tim sroubovakem. Ten sroubek u hlavy dostel zabrat, to jo.
  • PreidaQ
    Ach ta nostalgie, když jsem se u Spectra jako malý nechápavý prcek snažil co nejdéle udržet vládu v Diktátorovi. *7*
  • Ach gumacek,co jsme si prozili za progamesenych noci u hitovek jako R-Type, Target Renegade, Commando a desitky dalsich.
  • Ja mam svyho ZX zakonzervovanyho, aby se mu nic nestalo. I s dvema microdrivama. To bylo turbo. I Amigy. Nikdy je nevyhodim. Ale PC uz jsem vyhodil. Ale nechal jsem si grafiky. A notebook si necham asi taky naporad.
    • Zakonzervovaného v octu, nebo používáš nějaký jiný nálev?
      • kufrik
        • Chytrá volba, chválím!!
  • na zxspectrum.net mate online java emulator s desitkami her od 1982 do 1992 (;
    • Sakra chlape...touhle informací si mě hodně zasek:)..
    • zkuste si tam z 1987 ENDURO Racer. To bylo Crysis tehdejsi doby. Da se na tom chvilku uletet. Jeste od segy byl bozi ATv simulator. To byla cyrkolka.
  • Ta nostalgie je prevít. Ještě teď si pamatuu jak jsem jako malej prcek u dědy hrál http://www.youtube.com/watch?v=eeD2T2KVkIw *1*

ZX to byla moje první herní zkušenost a na to se nezapomíná *14*
    • tu hudbu jsem miloval
    • zdeeneek
      To jsem hral, kdyz mi bylo tak 7 nebo 8 let. Poradne jsem nevedel co mam delat a bloudil jsem po lese jak silenej *4*
      • davidBray
        to znám, hodiny prochozený jen tak, nikdo nevěděl o co tam jde, ale hlavně, že se pařilo :D
  • zdeeneek
    Moje ZXko preziva v krabici pod posteli. Jestlipak je jeste funkcni ? *4*
    • uzivatel1982
      závidění hodná krabice:)...k tomu se připojí magič a pobzučí jedna radost.
      • zdeeneek
        K tomu mam jeste asi 30 kazet s hrama ( na kazde kazete je cca 10-15 her ) Bohuzel vsechno piratsky verze. Kdyz mi bylo kolem 7 let tak jsem nemel poneti, ze se daji hry i kupovat a ani jsem nevedel, ze by u nas nejaky obchod s hrama byl - ale nelegalni piratsky hry se dali sehnat snadno :) Prvni originalku jsem videl u kamarada kdyz mi bylo asi 15 let, mel normalne krabicku s obrazkem hry a uvnitr kazeta s manualem. Ja na to cumel s otevrenou pusou, protoze jsem originalku nikdy nevidel :) Mel asi 10 originalek, kdyz jsme se domluvili, ze mi je pujci abych si je mohl zahrat doma, tak jsem mu na oplatku prinesl igelitku kde bylo mych 30 kazet s hrama ( na jedne kazete 10-15 her x 30 = kolem 300 her - a to zase cumel s otevrenou pusou on, protoze tolik her pohromade nikdy nevidel :)
        • JJ taky jsem byl ten warez druh:)...ale kazdopadně žádnej emulátor nenahradí HW(i když jsem to díky němu viděl konečně barevně)...už z toho charakteristickýho pocitu, kterej clovek má, když splní tu nutnou proceduru(tak trochu voodoo). Těch kazet bych se bál, že už nebudou uplně ono:)...ještě, že se daj pořád pomocí emulátoru nahrát znovu:). Vzdycky taková minihra najít kde konci a kde zacina nejaká hra. Casto treba jen podle názvu clověk lovil třeba půl hodiny začátek a na x pokusů nahrával, aby pak zjistil, že je to nějaká blbost nebo jiná hra než hledal:). Holt když přestalo fungovat počítadlo na kazetáku, tak byl clověk v háji:).
          • zdeeneek
            My jsme meli nastesti kazetak s pocitadlem otacek, takze jsme byli hledani zacatku her na kazetach usetreni :)
  • Alex81
    S kamosem nas hodne bavilo Fantastic Voyage. Vubec jsme nevedeli, ze mame skladat nejake vozitko. Jen jsme bloumali telem a snazili se dostat do mocaku *4*
  • Jeste ze uz jsou pryc doby modliteb nad loading screenama, kdy par minut sedite, koukate na mihajici se pasky a modlite se, aby se vase hra i dnes jeste nahrala :)

Na druhou stranu mi chybi casy, kdy jste naprogramovali textovku s dobou hrani 1 hodina, nechali to zahrat vase kamarady a pripadali jste si jak king... to byla doba
  • Nyan spectrum!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit