-
Nahrat offline a na youtube s tým!
-
-
Přesně, také mě to napadlo. Nahrávalo se offline? Bude ke stažení nebo se podcast přesunul na zítřek? Díky za info.
-
-
prý se natáčelo offline a video by mělo jít na YT... pokud se něco nepodělalo
-
-
-
Pánové nic ve zlym, ale příjdete mi tam trochu chcíplí, trochu akčnosti by to chtělo :)
-
-
Takže opravdu dnes Fight Club ne...? *9* Škoda. Co bylo za problém? Wi-fi či Bětka? *4*
-
-
Betka ukopla kabel od netu jak spechala, prisla pozde.
-
-
No jo, asi se zdržela u zrcadla... *7*
-
-
-
Nahrávají nebo jsou vůbec online? Píše mi to, že jsou offline tak se ptám jestli je chyba u mě.
-
-
Ahá.
-
Padol im internet, dnes to už asi live nebude *9*
-
-
-
fcpod
Dobrý den, bude podcast dnes, nebo zítra? -
-
odkaz na FB
Ahoj, můžete mi prosím dát odkaz na Fight Club na Facebook? Nějak to tam nemůžu najít. Díky -
-
http://www.facebook.com/fcpod
-
-
Pred par dny psali na FCB, ze bude dnes od cca 15:00.
-
-
FCB
Na každý navštěvuje stránky Baníku -
děkuju fc nemám takže jsem bez informací
-
-
Na facebookovou stranku fight clubu se muzes podivat i kdyz nemas na facebooku zalozenej ucet. Tim padem uz nebudes bez informaci kdy zacinaji natacet.
-
-
A kdo fejsbůk nelajkuje, tak zůstane bez frendů (čti bez informací)?
-
-
Aha, no tak potom jedine zkus napsat do pripominky/namety/bugy jestli by nebylo mozny oznamovat nataceni fightclubu i nekde jinde ( mozna primo na diskuzi fightclubu? )
-
Ano, je mi proti srsti se dostat do jakékoliv interakce s těmito sociálními výdobytky dnešní doby... Jasně, je to jen můj problém, ale právě proto navazovala ta řečnická otázka, na kterou jsi reagoval.
-
Abychom si rozumeli - ani na twitteru ani na fcb se nemusis registrovat, tzn. nemusis mit zalozeny ucet kdyz si chces jen zjisti kdy zacinaji natacet fight club. Chapu dobre, ze mas takovy odpor k temto sluzbam, ze je ti proti srsti se na minutu podivat na fcb/twitter stranku fight clubu a zjistit si co potrebujes?
-
Chápu, že to bude znít blbě, ale twitter taky nemám rád... Dá se vůbec dnes ještě zjistit nějaká informace bez toho, abych se musel pseudosocializovat?!
-
Pokud je pro nekoho problem se jednou tydne ve stredu podivat na fcb stranku fighy clubu, tak na hlavni stance games.cz v okne "games.cz na twiteru" (na prave strane stranky) to byva uvedeny taky.
-
-
-
-
-
-
Jak to vypadá z dnešním Fight clubem.
-
-
Pokiaľ viem, natáčajú v stredu.
-
-
Nechtěli byste do podcastu pozvat Davida Sillmena?
-
-
A proč proboha?
-
-
přesně proto
-
-
Bude tam Alběta
-
-
Už zase? To bude zase podcast o ničem. Nechci někoho urazit, ale podcast s Alžbětou je o ničem.
-
-
Pravda, bude to na kulový...
Ale co je hlavní - Já chci zpátky pana Grygara! *13* Sice nemám pochopení pro jeho recenze, moderátorství však ovládá mistrovsky! -
Dva znudění maníci která zajímá více jejich iPad než okolí + holka co má problém překoktat i kratičký text před kamerou a zoufalý moderátor. Fight Club...
-
-
Pokud te to nezajima nebo se ti to nelibi, tak to sledovat nemusis. Volba je na tobe.
-
-
A já jsem někde napsal že to budu sledovat?
-
-
-
-
-
-
Jů, nová ikonka :3 Teď na tý liště nebudu vědět, co je to černý G :D
-
-
Zajímalo by mě, proč se ta nová ikonka nezobrazuje při prohlížení diskuzí (včetně této)...
Mimochodem, jak to dopadlo s přítelem, dočkal setěSkyrimu? *3* -
-
Jo, nejsem megera, abych ho nepustila. Chtěla jsem mu to ukázat. Ale co to je za otázku? :D
-
-
No to já jenom tak... Když už tady občas necháváš nahlédnout pod pokličku vašeho vztahu, tak se zajímám, nooo! *5*
-
-
Jděte s tím oba do hajzlu. *5*
-
-
Jestli sis nevšiml, tak už před necelými dvěma dny šli. *2*
-
-
A já, která by to, jak svělej vztah mam, nejradši vyřvala do světa a zapříčila tak sebevraždu forever alone lidí, se podělím :D
-
-
To on si jenom četl návod a pak dělal chytrýho xD
-
Podle toho, jak se v diskuzích ke každé Skyrim-novince doptával, jak řešit ten a ten quest, tak usuzuju, že hra jako taková nebyla tím největším problémem. *2*
-
Je to dost možný. Jemu asi Skyrim nefunguje.
-
No, když nad tím tak přemýšlím, Jindřich se od včerejší diskuze u Fight Clubu neozval... Že by to s ním nějak zamávalo? *9*
-
-
Njn, Kon.trol *5* musí být *1*
-
-
-
-
-
Pro Petra & Pavla
Jak teda dopadlo technické laborování ohledně ukládání video streamu? -
-
No, zkoumali jsme to druhej den a Pavel to nejspis zapomnel ulozit, coz se kupodivu musi ;) Nicmene ted uz teda vime jak na to a priste to zkusime nahrat sami..
-
-
Nevíte někdo prosím v jakém díle FC se baví o přezdívce "Sugestivní psychokomunista"? *1*
-
-
18.? Možná... fakt nepamatuju přesně, bylo to kolem DA2, takže asi...:)
-
-
Taky bych chtěl mít ten žlutý text za nickem... *9*
Pane Poláček, nešlo by to nějak? *1* -
-
Trol.diskuzni (rezidentni troll)?
co treba Trol.diskuzni (obsedantni otrava)? :PPP -
-
Trol.diskuzni (Asertivní Externista) *5*
-
-
jo, neco na tom bude :). todle ale byla spis narazka na jednu starsi ceskou pisnicku v souvislosti s tvym "dobrem"... :)
-
Ty máš dnes nějakou psavou, ne? Obvykle napíšeš jeden znalecky se tvářící příspěvek a ozveš se zase až za týden. *2*
Ale abych ti odpověděl - nekouřím, nepiju, nesázím a nefetuju! *5* -
sazim, sklizim?
-
Já věřím, že rozsévám pouze dobro mezi Vás, drazí přátelé!
-
vylepseni: Trol.diskuzni (Nasertivní Externista) :PP
-
-
-
Tobě by slušel spíš titul před jménem *1* . Napadá mě, co takhle Kon.trol. ? *5*
-
-
-
-
No nevím pánové. Mikrofony nejsou úplně nejlepší dle mého názoru. Kdo ví, zda by nebylo lepší místo drahého pultíku koupit raději pár obyčejných mikrofonů a kvalitní zvukovou kartu do PC.
-
Martin Bach nemá žádnou extra vanu, to mu křivdili. Blbé je, že se mu to bude s postupem času už jenom zhoršovat, ale pokud si příště sedne dál od kamery a bude zadržovat dech nebo si vezme pod triko (bez vodorovných pruhů - základní modemanická chyba) korzet, tak nikdo nebude moci říct ani popel.
Martin měl prostě smůlu, že seděl tak trochu z profilu, zatímco minule Karel Drda en face, takže jeho 126 kil se dalo odhadovat spíš podle toho, jak moc funí a jak mu visí tváře než podle nějaké vyhřezlé vany. -
-
Diky ze ses me zastal, nacelniku :) Ale fakt je, ze nejakej pohyb by to chtelo, zamyslim se nad sebou :)
-
-
Jaka vana... "TO SOU SVALY, ENERGIE!"
-
Já se tě zastávala už v chatu :D Mně ta vana přijde bezva :D
-
Jestli do pristiho fight clubu prijde Alzbeta a budou se tu pak probirat jeji telesny partie (jako kdysi v diskuzich u re-playe) tak se zapotis pri cenzurovani prispevku *7* Takze kacirsky myslenky na pohyb muzes pustit z hlavy *7*
-
Kup si kinect nebo Wii. Spojíš potřebné s užitečným - konečně bude moct dělat někdo recenze na tu spoustu báječných her, které vám zatím v redakci unikají*1*.
-
-