-
Tak Games jde do řiti, napitlíkoval se tam Dobrovský. Já toho arogantního blba a ten jeho hlas tak nesnáším.
-
-
taky mi jeho hlas přijde výrazný
-
Taky Dobrovského moc nemusim,spíš než jeho přítomnost mi ale vadí absence Dana Vávry...
-
-
Tak, tak... Pan Vávra je tím, co dělá na Games.cz podcast podcastem - každý se pak stává legendou!
-
-
nono, nema to byt nahodou TheWorld'sGreatestFanOfDanVavra?
-
-
To by se mi bohužel délkou nevešlo do nicku :-)) Navíc jsem pouze konstatoval univerzální pravdu, naprosto nestranně a tedy objektivně, chápej... *5*
-
-
FC 58 s panem Vávrou je nejlepší díl ze všech, videozáznam bych mohl vidět tisíckrát a stejně by mě bavilo pořád stejně, jak se tam mlátí.*1* Jediný opravdový FIGHT CLUB...
-
ja vim, ale snad "!!!!1111Vavra1s60D!!!!!111" by bylo dostatecne pritroubly :).
-
-
-
-
-
Games je v poriadku,Dobrovsky vie co robi,takze do riti asi pojdes ty :)
-
-
Podcast
Podcast 66 velice luxusní.Luxusní zvuk,luxusní host,luxusní povídání,luxusní moderátor.Nemám výhrad. -
-
Souhlas
-
-
O mnoho hodin a gigabajtů později je tu video záznam z Fight Clubu 66:
http://www.youtube.com/watch?v=sZTZR_DcbTE -
-
Opravdu dobrý podcast, navíc i vy jste to tentokrát dobře odmoderoval... Jen tak dál!
-
Nechcete ty videa dávat do playlistu aby to šlo exportovat do RSS?
-
-
LOL, zjeví se Běta a sexismy, nadávky, to to létá! *5*
-
Hosté ve Fight Clubu
Apropo, kdo jste se zaregistroval na té Macurově stránce Bezochrany.cz? Jinak díky za tohoto hosta, alespoň jsem na vlastní oči viděl jednoho z tvůrců skvělého Inquisitora.
Rád bych viděl v podcastu duo Jelínek/Pivko (alespoň telefonické, krátké interview), kteří stojí za úžasným old-school RPG Nyrthos. Link: http://www.nyrthos.com/index.html
Pro mě osobně jde o nejočekávanější hru z českých luhů a hájů. -
Vysledky soutezi
Kde muzu videt vysledky ze soutezi z podcastu ? -
-
Nikde, musíš se obtěžovat podcast stáhnout a poslechnout jeho závěr...
-
-
:D
ok dekuju a navic to neni obtezovani minuly podcast sem poslouchal poprve takze sem si nebyl jistej *9* -
-
V pohodě, já to nemyslel zle.
-
-
-
-
Fight Club #66
Šestašedesátka je díky Pavlovi na světě http://games.tiscali.cz/podcast/?id=84 Videozáznam dodáme v průběhu zítřka. -
-
Lukáš to bude mít po návratu těžký potom co je Pavel s rychlostí vydávání podcástů rozmlsal *2*
-
-
Pan Grygar má minimálně jednoho věrného fanouška, recenze nepočítaje. *5*
-
-
-
mistni populace ma asi hodne velkej komplex z zenskyho pohlavi. a nejznejsi cast populace se tu z toho duvodu vubec neprojevuje. takovyhle keci se nevedli snad ani na prvnim stupni zakladky...
to, ze se alzbeta nezapojila muze rict jen nekdo nahluchlej. a jestli je hezci nez vase holky, tak za to ona nemuze :)
ps: tuhle pseudo, zakomplexovanosti smrdici 'diskuzi', bys mela betko uplne ignorovat -
-
Alžběta ti asi stejně nedá... Navíc bych tipoval, že serenády bys měl směřovat spíše do diskuze k Replayi, tam je šance možná vyšší, že si tě všimne. *3*
-
-
to trol. :
Omyl *1* . Pouze tvým egem, které ti nedovolí přestat nemít poslední slovo. I když říct už nemáš vůbec co *3* . Jasným důkazem, že tančíš, jak pískají je, že teď se samozřejmě ozveš *1* *1* *1* -
-
Právě to, že bych se neozval, by byl důkaz, že se nechám ovlivnit tím, co píšeš... *4*
-
-
to trol. :
až na to, že ho přizpůsobuješ *3* *1* *1* *1* . Točíš se, jak zapískají... Například teď se točíš podle mně *3* -
-
Mé příspěvky na Games.cz se vždy řídí pouze mojí vlastní hlavou... *4*
-
-
to trol. :
S redtube jsi se nám více odhalil *2* . Takže pokud tady nekydáš páté přes deváté, tak přepínáš na jiný oblíbený "zápas", co? *5* Ale soudě dle tvých výblitků, asi honíš málo *1* *1* *1* . Takže najeď tam sám a hodně dlouho se tam zdrž *2* -
-
Bohužel tě zklamu, svůj život rozhodně nehodlám přizpůsobovat anonymním přispěvatelům na Games.cz. *3*
-
-
Nekdo se ji zastat musi. A mistni Trotl to za me neudela :). A kdyz jsme u davani, nech si naordinovat jednu zleva a druhou zprava.
-
-
musíte to brát tak že je to jedna z mála herních novinářek/moderátorek/známejch lidí od her a proto je asi v naší zemičce nejznámější a myslím si, že neškodí když tam občas zajde at je slyšet taky ženskej názor na hry obecně. A pěkná baba to je s tim nic neuděláte, že pro mnoho pubertáků se prostě stala sexy snem:-)
-
-
To ale nikdo nikde nepopírá. Hezká je, horší to je s tím, že host, který nemá co k danému tématu říct není pro podcast to pravé ořechové. Ať už byl v křesle pro hosta pan Rybka, Drda či Vávra a Macura, vždy to byl podcast o několik tříd vejš. Host, který nemá co říct může vypadat třeba jako Megan Fox, ale nudný host je pořád jen... inu nudný host.
O puberťáckých vlhkých snech vyjádřených v chatu na U-Streamu nemluvě. Koho to trápí, dívá se přes Games.cz. To je vše... Není třeba se jí záastávat ani velebit. Navíc si rozhodně nemyslím, že by se z nějakých názorů v diskuzi pod podcastem vůbec zatěžovala *3* -
-
Aoyagi: Omlouvám se nevěděl jsem že jsi buzer..an. A ty keci o chlapech v hospodě, levném pivu, máš nějakej komplex asi když kvuli tomu, že řeknu o holce že je baba začneš s těmahle kecama , klišé, mam holku, do hospody nechodim, spíš do klubu o víkendu, piju spíš havanu max frisco a hlavně nejsem divnej jak ty:-D radši si najdi ženskou nebo uplně zblbneš
-
-
"Baba"? Jak skvostně se pán vyjadřuje!
Co takhle pozvat slečnu Tlamiczku? Víte, někoho kdo o hrách opravdu něco ví, zajímají a baví ho (jí)? -
-
To Risa2000 - Nejlíp, aby tam byly samé ženské a svlékaly se pro tebe, co? *7*
Kdo se potřebuje vyřádit, ať si najede třeba na redtube, proboha... *1* -
Jsem také pro Tlamiczku, a Alžbětu zvěte dál.
EDIT (17.2) Pro Trola pode mnou. Poslouchám to na iPodu, takže to co navrhuješ, by se minulo účinkem *4*. Možná jsem tím chtěl říct, že mě fakt zajímá, co k věci řeknou holky, ať ti to přijde jakkoliv zvláštní.
A píšu to takhle blbě do svého příspěvku, protože se tady z nějakého důvodu nedá reagovat. -
@Jarda
Pochopitelně, ty vidíš kulturní vyjadřování jako něco odpudivého, není to přeci tak "cool" jako v nějakém zaplivaném baru s ostatními smrdícími soudruhy probírat kdo koho kdy "vojel", a "čum támhle na tu babu/buchtu/cuchtu/kun.../atp jaký má kozy, tý bých to nandal". Nejlépe se při tom polovina z vás škrábe mužně v rozkroku a jako správný chlap každé dvě minuty krkáte. Když někdo náhodou začne hlučně flatulovat, je z toho sborový chrchlavý smích na celý lokál. Jako správní chlapi jste všichni fotbaloví fanoušci, pijete levné pivo a tak dále.
Už dál o tom psát nemůžu, ze psaní o spodině se mi vždy zvedá žaludek.
Oh, a jsem si plně vědom faktu, že vliv na výběr hosta do FC mám minimální, proto jsem to podal jako návrh, ne jako fakt. Ale to samozřejmě mohlo leckterým nevzdělaným plebs uniknout. -
Co je špatnýho říct o holce že je pěkná baba:-D Žiješ někde v klášteře:-D To mam dost. Jenže ty o tom koho pozvou nerozhoduješ a myslím si, že redakce asi má přehled o ženskejch co dělaj do her tak jí třebas pozvou když je tak dobrá.
-
Aoyagi: Přesně! To je člověk, co má hlavu rozhodně otevřenou. Stačí sledovat její Twitter. Trošku mi připomíná Hellboye v sukních *16* *1*
-
-
-
-
-
-
Co tam pořád natáčejí? Vždyť začínali ve tři a už je půl sedmé...
-
-
to je automaticky nahráváno ustreamem
-
-
Jo aha, dík, trochu mě to zmátlo...
-
-
-
soutěž
nechci si rejpat, ale neřekl Petr Poláček tu adresu na soutěž špatně, bylo tam něco zavináč tiscali.cz, ale pokud vím tak soutěž se posílá na podcast@games.cz, že byl tedy tak překvapen, že tu adresu ještě nikdo nezná a je na ní prý jediný mail, já tedy jiný neznám.... -
-
Neřekl, soutěže podcastu jsou na emailu podcastu a souteže na Games (nesouvisející s podcastem) jsou odjakživa na na tom druhým emailu.
-
-
Tak to se mu omlouvám. Myslel jsem, že se ptal na soutěže v podcastu.
-
-