-
Zajimave jak jste pred nekolika mesici rezolutne odmitali moznost live prenosu a najednou tu mame live videoprenos a dokonce necenzurovany HD zaznam ... ale ne ze bych si stezoval
-
Však v pohodě, jen konstatuju. Já právě oceňuju vaši snahu vycházet vstříc čtenářům/posluchačům/divákům. Např. ona HD kamera. Own3d.tv bych se rozhodně držel, včera byl přenos naprosto bez problému plus IRC -> prostě paráda.
-
Ještě k tomu ustreamu
Martin tu psal, že chyba je nejspíš na spojení redakce - ustream. Vzhledem k tomu, že to video, které je tam pár minut po tom a je to záznam na serveru ustreamu, tak to tak skoro určitě není, protože by to poskakovalo stejně, ale je to OK. Takže k nim a u nich je to v pořádku. Spíš těch streamovacích serverů je kupa a jeden dostane zatížený/přetížený a druhý nějaký průměrně vytížený.
Což nic neřeší, ale stejně jsem se chtěl podělit a svůj myšlenkový pochod na toto téma, čekajíc na podcast, který jsem živě nestihnul. -
Nezverejnuj, mame to nahrany i na klasickou kameru.. A jak rikal Lukas, pristi tejden si s tim nastavenim zase trochu pohrajeme..
-
ohledně nového streamu
Own3d jsme testovali, kvalita obrazu se tvářila super, ale pak naostro nás naopak dost nepříjemně překvapila, takže ještě uvidíme, zkusíme si pohrát s nastavením atp., případně vyzkoušet klidně i něco dalšího. -
Co se týče own3d nevím, ale záznam z Glados 2.0 to určitě jistí. *5*
Zkušebně jsem stream nahrával, ale kvalita obrazu je dost špatná (http://i.imgur.com/pyJIq.png), takže video uvěřejňovat asi nebudu. -
own3dTV už funguje 2-3 roky tušim, a posledni rok ji dost táhnou streameři League of Legends, takže to neni žádná pochybná streamovací služba. :)
-
Mně ani jednou... Byl to individuální případ.
-
na ustreame to lagovalo
-
A vie niekto v čom je own3dtv lepší? Osobne poznám len ustream a livestream.
-
Konce Mass Effectu
Ještě něco k tý diskuzi ohledně ME, konec není kritizovaný za to, že by tam nebyl slaďoučký happy end, ale kvůli úplně jinejm věcem. Celkem pěknej post napsanej k tomuhle tématu je třeba zde:
http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/9877164/1#9877563
nebo zde:
http://www.reddit.com/r/Games/comments/qscwt/mass_effect_3_confusion_choice_and_catharsis_why/ -
Protože to je přání Rozvedených topenářů!... !!!!
-
Missnul jsem podcast.
Bude na Own3d.tv taky video časem dostupné nebo musím počkat na ofiko vydání? -
Sú asi tri možnosti : 1. Redaktori považujú ME3 za najdokonalejšiu hru ktorá vznikla od počiatku času a špeciál si zaslúži ako jediná kvôli svojej jedinečnosti a dokonalosti.
2.Bioware redakciu Games uplatili a preto ich hre venujú tak obrovskú pozotnosť. Ostatné hry špeciál nedostali pretože vydavatel nezaplatil dosť.
3.Koncept špeciálov bol doteraz len zvažovaný a prvá velká hra na ktorej bude odskúšaný je práve Mass effect 3
Môžeš si vybrať tú ktorá sa ti zdá najpravdepodobnejšia, najkrajšia alebo najlepšie vyhovuje tvojmu videniu sveta. -
Díky za info! *4*
-
Roman tuším ))
-
Nějakej Trávníček... Jméno už jsem zapomněl.
-
Soutěž
Kdo vyhrál v podcastu? Bohužel jsem nestihnul tuto část Fight Clubu. -
Podívej se trochu dolů.
-
Kde je zase ten odkaz na podcast? To už to zase funguje jen pro fejsíčkáře exclusive?!