-
Ty voe, jsi tajemnej jak hrad v karpatech...
-
http://www.own3d.tv/live/254510/Fight_Club
-
ja bych pockal az to vyhlasi sami. neni zatim nic moc v videni/slyseni. a v chatu uz nejsem sam.
-
A kde běží?
-
Link?
-
testovaci vysilani uz ale bezi. uz smiruju. s tim own3d mel slotermeyer pravdu.
-
Podcast # 70
Tak zatím dle zprávy na Twitteru 16 hodina padá, ale rváči to nevzdávají... Vyderžať! -
funguje to pekne :). martin umi pocitat do jedny :P.
EDIT: akorat barvy jsou trochu mrtvy. -
to ja taky :). ale doufam, ze bude mit nekoho fakt dobryho na testovani jinak se bojim, ze to dobehne na bugy.
-
Rozumím. Ale tak: nevstoupíš dvakrát do stejný řeky. Těším se, jak se představí Avellone :-)
-
U mě neni chvíle, kdybych nečetla nějakou knihu, dokonce mam jednu rozepsanou, ale já ráda čtu papírové věci a proto toho na netu moc nečtu, pokud si neco cíleně nevyhledam, ale tohle mě vtáhlo. Takže asi tak :)
-
Já vím, jen bych chtěl info od povolaných, jestli platí own3d.tv, nebo si to nakonec rozmysleli.
Edit: Info z Twitteru - Testujeme nový stream pro Fight Club, držte palce, ať to klapne! Vysílat bychom měli od čtyř, hostem bude @nyrthos
Tak uvidíme... *3* -
Upřímně si myslím, že Dan Vávra má zajímavé názory. Rád bych ho slyšel zase a znovu.
-
Jan
Proč si ME3 zaslouží speciální díl a jiné hry o kterých mluví stejně anebo více si ho nezaslouží? -
Kludne by stacil Vavra...
-
Potřebuji něco, nad čím se zabavím. ME je téma, u kterého bych musel rozbít mobil.
-
Aby na tom kole pak náhodou neproboural zeď. :) *16*
-
Říkali jsme minule - na ME3 dojde ve speciálním speciálu. Dneska ho enom lízneme.
-
So say we all! *4*
-
Dejte tam Mass Effect 3, to by mohlo byt vcelku vybusny tema *1*