Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DSemik
    Kvalita už je podle mne lepší než na začátku, ale pořád to není to, co bylo v hPodu. Ale vzhledem k tomu, že se jedná o jiné vybavení a prostory, tak asi bude složité to nějak řešit-obložit stěny platy od vajec (a další podobné věci) asi není to, co by ten zvuk nějak posunulo.
  • Silnej hlasovej fond D. Vávry *4* + přeřvávání + nekvalitní mikrofon (odhad) + nízkej bitrate = časté utrpení posluchačovo. Fakt se mi stává, že nerozumím. Bohužel většinou v nejlepších pasážích. Špatnej zvuk to podle mě prostě má, i na mluvený slovo. Poslouchám většinou na PC bednách, ale ani sluchátka a mp3 nejsou ideál. Hrátky s ekvalizérem taky moc nepomáhaj. Pokud je ovšem jedním z pravidel Fight Clubu "dirty sound", pak držím hubu.
  • Drom
    Weekend confirmed posloucham kazdy tyden a to je jeden z nejlepsich hernich podcastu na netu. Na facebook ted postuji casto video z nahravani a to je trochu neco jineho, kazdy ma svuj specialni mikrofon a sluchatka, jsou dost daleko od sebe a navic maji zvukare i s aparaturou a nahravaji ve studiu, kde se nahravaji normalni pisnicky :) to je tak o 3 levely vys nez hpod ci fightclub
  • jj ja to chapem ze si proste studiove vybavenie nevycucas s prstu. takysto verim ze do toho idis viac ako ja. Ja len pisem co pocujem, chybajuce basy, vysky mi miestami idu roztrhnut usi.
    Ako vas ciel si predstavujem nieco taketo http://www.shacknews.com/tag.x/Weekend+Confirmed :) ten zvuk je spicka...
    Inak to snad nemate problem s tym ze podcast nebude mat 20MB ale 40MB. To snad nie.
  • Parada

Skvely dil kez by byl delsi *4*
  • Můžu se zeptat na co FC nahráváte? Asi to nebude stejný podcaster, jako jste používali v hPodu, co? Shodou okolností jsem chvíli před vydáním FC poslouchal jeden ze starých hPodů (ještě s tebou, Pavlem, Petrem, Faridem a spol.) a kvalita byla, i při vyšších hlasitostech, výrazně vyšší. Nebo je to způsobeno něčím jiným?
  • janchor
    Pokud nám komunita zařídí rozhlasový studio, milerádi tam půjdeme nahrávat. Hlavní je ale brát v potaz, že výsledná mp3 je v rámci úspory na obou stranách drátu komprimovaná na velmi nízkej bitrate. I tak ale nemám pocit, že by srozumitelnost trpěla - samozřejmě mimo chvilky, kdy se bavíme jeden přes druhýho, ale ty holt equipem nepořešíš.
  • Stopáž

Proč je oficiální stopáž 53:12, ale když dám Fight Club 4 přehrát v KMPlayeru, tak mám stopáž 46:42?
  • Drom
    na čem to posloucháš? mě zvuk přijde v pohodě... jasně, není to studiová nahrávka, ale nestalo se mi, že bych něčemu nerozuměl nebo mi něco po zvukové stránce vyloženě vadilo nebo mě otravovalo...

undergroundový fightclub má undergroundový zvuk :) Lukáš tam vždycky přidá filtr, aby ten perfektní zvuk zhoršil na kvalitu hodnou fightclubu. *1*
  • DSemik
    Jak Dan Vávra hovořil o videorecenzích, tak jsem tuze moc pro to, co navrhoval, resp. jak byly dříve.
  • Drom
    tento díl se vážne povedl :D takhle jsem se u podcastu už hodně dlouho nezasmál *1*
  • ZVUK!!!!

Ten zvuk je vazne zly, neviem ake mate moznosti, ale vzhladom na to ake silne postavenie a komunitu dokaze podcast pre games.cz viazat by ste mali pouvazovat nad zaobstaranim poriadneho equipmentu...
    Inak super.
  • Jozef123
    ......klávesnice od čikoteku.... *1* *1* *1*
  • Mazec

Skvělej díl pánové. Opravdu jsem se pobavil, jen tak dál. *1*
  • Kvalita, kvantita

Pro některé je důležitější kvalita než kvantita, čímž samozřejmě zároveň neříkám, že hPod by byl špatný *3*
  • ale ta stopáž je pod míru pánové, kam se hrabete na konkurenci :-)
  • janchor
    Číhá za rohem.
  • Jak to vypadá se čtvrtým Fight clubem? Stihne se do dvanácti? Chtěl bych si s ním ještě zpříjemnit odběr krve... :D
  • hlavní strana

Odkaz na diskuzi k podcastu by mohl být i na hlavní straně, jako je tomu u bleskovek.
  • xbmc.org

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit