Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Xykon

Two Worlds 2

Kdy se na games objeví recenze Two Worlds 2? Díky :)
  • Někdy v té části jak rozebírali jestli je lepší digitální nebo klasická distribuce v dotazech.
  • Jozef123
    aká minuta a sekunda
  • Neví někdo jak se jmenuje ten program o kterém mluví D.Vávra, že v něm má databázi svých mp-trojek?
  • Jozef123
    Vedel by som si predstaviť taký podcast aj z obrazom *3*
  • DSemik
    "... děláme to proto, že nás to docela baví..." - Martin Bach, hPod 153 34-35min. "Hmm hmm" - Petr Poláček, současně s Martinem Bachem.
  • DSemik
    Ne ne, nemyslel jsem to nějak proti Tobě, všechna jízlivost a satira je mířena úplně jinam, omlouvám se.
  • oin.odin
    ok pochopil som moc som sa rozpísal ale zase bolo moc skoro ráno a ešte som nemal kafe a tak ... a to skúškové čo je za rohom mojej psychike tiež nepomáha ....
  • DSemik
    Tak... eee... teda... no... myslím, že je lepší, pokud veselé zážitky budou užitečnější, pokud na ně přijde řeč tak nějak přirozeně. Pokud by byl nějaký historický kútik, asi by bylo třeba, aby to hrálo vícero účastníků nahrávání, ale současně by podcast nesměl přetéct do basketbalu, badbintonu... (pokud si myslíte, že na něco narážím, jste na správné stopě).
  • oin.odin
    no nemôžem sa ubrániť ... WoW ... http://bit.ly/ib6Xye ... prestal som to hrať lebo je to moc jednoduché a jednotvárne ... a prešiel na to najnáročnejšie MMO EVE Online ... teda psychicky sa na to pripravujem už som si ho kúpil ... za 5€ na steame "no nekup to" ... ale teraz musím v zdravý prežiť skúškové ...
    (a ten vtip poznáte ... že ... študenta harvard-u , oxford-u a VutBr sa pýtajú v prieskume za ako dlho sa naučia po japonský. študenta harvard-u : "no na to aby som zvládol plynulú konverzáciu .. tak dva roky", študent oxford-u : "no na to aby to malo zmysle tak rok a pol" a študent VutBr sa na nich tak pozrie a spýta sa "sú k tomu skripta" odpovedia že "ano", "no tak to bude kurva dlhá noc") ...
    + nemohli bi ste urobiť taký ... Ultima online podcast kde by ste preberali svoje vtipné zážitky z UO ... pretože ten bard + houbičky čo boli kedysi hPode to nemalo chybu ...
  • Zucastneni

Nejak jste opomeli kdo se zucastnil podcastu :). Ne ze by to byla nejaka srdcedrasajici chyba, poslechnu si to az prijedu z prace, ale i tak :).
  • DSemik
    Pořád je n psychologů, které v podcastu zmínili a nezmýlili se o jejich původu. =)
  • Takže tím je vlastně otázka zodpovězena, nemýlím-li se? :D
  • Takže se nenarodil v Čechách, ale na Moravě! Takže jste mimo všichni :) Já vím proč nerad machruju se svejma hlubokejma znalostma a nezapojil jsem se do této intelektuální debaty :)
  • oin.odin
    mal so na mysli nečo vo formáte GT TV kedy sú jednotlive trailery dostupne aj ako samostatné videa
  • janchor
    Díky za korekci, s tim Freudem je to teda vostuda. Rdím se!
  • Jen tak pro zajímavost

Jinak klucí, Freud se narodil v Čechách (Příbor na Moravě) a Jung je Švýcar :-), když už jste nakousli ty psychology.
  • jaj, to měla být reakce na můj předchozí příspěvek *7*
  • teď jsem jim ten dotaz odeslal na email *5* snad na to v příštím podcastu odpoví *12*
  • DSemik
    Videorecenze bych nechal zvlášť - pro uživatele je příjemnější, když se může podívat na hru, která ho zajímá a ne předtím sledovat 20 min. všeho možného.

A podcast bych nechal tak jak je, tedy jednou týdně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit