Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odpoved

vedle ( kdyztak to smazte )
  • DSemik
    Upravil bych to na to, co je vedlo k založení hPodu a vzhledem k tomu, že ses na to už kdysi ptal, tak doporučuji poslechnout si prvních 244 hPodů.

Na druhou část, tedy co to pro ně znamená, se zeptej jich samotných mailem na podcast@games.cz, ale upřímně nepředpokládám, že by se tomu nějak závažně věnovali.
  • Pro šmoulu:

Facepalm si dej sobě, když nedokážeš pochopit otázku, šmoulo.
  • Aspoň 1 pochopil podstatu otázky

Ano, alespoň 1 to pochopil správně. Zajímalo mě, co pro redaktory znamená hodinka podcastu - jestli je to jejich názorová aréna, či proč to vlastně dělají pro lidi, nebo co byl jejich popud k založení Fight Clubu.
  • ...

mam takovej pocit, že se neptal na definici podcastu...
  • Facepalm

http://lmgtfy.com/?q=podcast
  • Podcast

Můžu se zeptat co pro vás - redakci - znamená podcast?
  • Snad Daniel Vávra

Snad se Daniel Vávra bude v podcastech objevovat co možná nejčastěji! Jeho recenze jsou výborné. *5*
  • NOVÝ MIKROFON

Chtělo by to pravděpodobně nové vybavení - s větší citlivostí nahrávání. Jedině potom bude zvuk dokonalý *5*
  • Přístup je jasný. Jen tak dále. *4*
  • janchor
    Se zvukem se ještě hledáme a snad se i brzo najdeme :)
  • dík

dík
  • sleepless
    Diky i za ten mail. Jeste to budeme na webu probirat, aby byl nas pristup vsem jasny a mohli se podle nej lepe orientovat.
  • Souhlasím. Když se všichni naráz zasmějou, což bývá celkem často *4*, nebo se hlasitě dohadujou přes sebe, mikrofon jaksi nestíhá a je z toho vždycky na chvilku hluková koule. Jinak obsahově výborné a zábavné!
  • Nešel by vyladit zvuk třeba vy se něčemu smějete a já nevim čemu *9*
  • Drom
    ne
  • janchor
    Nemám tušení. U nás je na libovolným přehrávači stopáž v pořádku.
  • Tak nech už v tom mám jasno. Vráti sa ten Pavel ???
  • Hurda

Hurda to hrozně zabil *1*
  • DSemik
    Svým způsobem je to i pozitivní - nedokážu si představit, že by nebyl v Level TV (i když po shlédnutí té poslední mi tam prostě chybí Grygar 1) a nedělal na Level DVD. A protože mám předplatné, byl bych rád, a to zcela sobecky a nepokritě, aby na Games.cz přešel tak za rok. =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit