Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ocelot23

Pravý Hpod

No už jsem myslel , že vás kluci neuslyšim :D Hodně zdaru s Games.cz :)
  • P.D.

Příde někdy Pavel Dobrovský do Fight Clubu jako třeba host nebo něco podobnýho ?
  • hej je to zvlastne, inak podcast velmi chvalim, pocuval som este hpod uuuplne od zaciatku kazdy tyzden, ten vas styl je nedostizny... a mozete si povedat - jailbreakli sme IRIVER :) vela zdaru a vdaka
  • Sláva

Paráda, některé Hpody jsem už ani nedoposlouchával, protože i když se Jarda snaží, tak mu to jde hůř, než staré gardě. :) Moc se těším na poslech. ;)
  • SkillJam
    Předběhl jsi mě takže napíšu jen: Souhlasím!!
  • oin.odin
    ja ja "Game Over" bolo super ... a nejaká ta game hudba s "fundovaným" komentárom by tiež bodla
  • Nejčastější slovo v diskuzi? Pavel...

Mám dojem, že se k němu nikdo z podcastu nějak nevyjadřoval, ne? Jen mě zajímá, jestli tu je možnost, že bude občasným hostem, nebo jeho hlas/myšlenky zmizí z české podcastové scény...(což my byla dle mého velká škoda)
  • Me se cas zobrazoval spravne, diky za ten pravy "hpod" kuci ;-)
  • Ešte som sa nedostal k tomu aby som si Vás vypočul, takže sa možno pýtam nesprávne, ale vráti sa aj rubrika "Game Over", prípadne nejaká obdoba? Ďakujem.
  • janchor
    Jasně. Audiodotazy buď na mail nebo telefonní záznamník (226 258 505).
  • Drom
    tak tady musim nesouhlasit, posloucham nekolik zahranicnich podcastu a bezne jdou pres 2 hodiny a jsou super, staci zaradit 1 az 2 hudebni vstupy (jukebox byl naprosto dokonaly!! chci ho zpet a do kazdeho podcastu!! prosim! *1* ) na kratke odreagovani a pokud je podcast zabavny - a ne jen tezce informativni jako momentalne ceska konkurence, tak to utece strasne rychle. Idealni stopaz je pro me 1 a pul az 2 hodiny. *1*
  • Dotaz na redakci

Je možné opět posílat na email audiodotazy?

btw. díky za Last.fm ;)
  • Konečne pořádný podcat

Tak sem se konečně dočkal, ta nuda z hreje se nedala poslouchat. Jen tak dál kluci.
  • Diky ;)

Konecne podcast s lidma kteri me neuspavaji ale bavi :)
    Zajimalo by me jestli se vrati take rubrika "faridovo mladi"
    Kazdopadne jsem rad ze jste zpet ( Snad priste dil bude trosku delsi ) :>
    Cao
  • janchor
    Je to podivný. Ať to tu zkouším v čemkoliv (primárně Winamp), čas je OK.
  • S tím detoxem máš pravdu ^^ : )
  • Drom
    jj, ten caslovy sotek si pekne pohrava s casem podcastu :D asi jen nejaky nepovedeny export z editoru predpokladam, uvidime po pristim podcastu
  • epileptickejfish
    taky se přikláním k hodině *4*
  • specialitka

peter, lukas, narazil som pri FC na zaujimavu anomaliu. nahral som si podcast do svojho MP3 playera (mam irivier t20) a minutovu stopaz celeho mi zobrazilo 1hod 58minut a prehrava mi to normalne, akurat cas bezi dvakrat tak rychlejsie :)
  • Pavel je v poho

Me naopak prijde Pavel dobrej a je skoda, ze neni ve stale sestave. Jinak dik za podcast, jsem s nima od zacatku a ta vyluka znamych hlasu byla neco jako detox:D Uz to nedelejte prosim!!! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit