Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvele

Dobre jsem se bavil jen tak dal :-)
    A co to faridovo mladi ? :-)
  • Co cekas od prehravace, co mas v nazvu BS?
  • HODNOCENÍ

ZDRAVÍM, jen chci popořit redakci tiscali v systému hodnocení, kdy jako jedni z mála se nebojíte nazvat věci pravým jménem. Nenechte se odradit dětinským prskáním. Jen tak dál.
  • nešlo by to udělat tak, aby jste měli všichni sluchátka s mikrofonem a do něj mluvili ? u tohohle dílu se to sice moc nestávalo a v minulém bylo celkem otravujicí, jak jedno slovo nebyl téměř slyšet a pak najedou řev...:) *11*
  • Stopáž

Můžu se zeptat proč mi zase BSplayer bere délku podcastu jen 28:01 minut?

EDIT: Úprava stopáže.
  • sleepless
    To dementni pojmenovani je systemova vec, ktera ma sve padne duvody. Nicmene uz se pracuje na uprave, bude bud priste, nebo prespriste.
  • jmeno souboru

fakt budete mit ty podcasty tak dementne pojmenovany? Ja myslel, ze to byl jen omyl toho prvniho, ale je to tu zas.
  • Muzes se zeptat sveho BSplayeru *1*
  • Stopáž

Můžu se zeptat proč mi zase BSplayer bere délku podcastu jen 28:04 minut?
  • Drom
    tak 2. podcast uz byl opravdu na 100% :) jen jeste trosku vylepsit ten zvuk
  • "jako třeba úžasná hra Call of Duty" *1* Dúfam, že Dan sa bude objavovať v podcastoch pravidelne *3*
  • sleepless
    Sorry za to, Lukas uz me dal za usi :) Ale tak ...pracovat se musi za kazdych okolnosti
  • Klikání myši v Podcastu 2

Ahoj chlapi, prosím neklikejte při tom nahrávání podcastu myší tak blízko mikrofonu.. díky .)
  • Pavel nebude

Podle toho co psal Lukáš na FB se Pavla nedočkáme, zůstal u LEVELu
  • podcasty

Oba podcasty su kvalitne aj hPod aj FC, oba pocuvam rad a aj nadalej budem. Ale FC dokazal to co hPod s novym obsadenim zatial nedokazal. Rozosmiat ma na ulici medzi ludmi a skvele pobavit. Takze preto su u mna pani Grygar, Polacek, Bach a (snad) zatial M.I.A Pavel Dobrovsky numero UNO
  • Vidim to podobne, ale stejne posloucham oba:) Pecka, konkurenci boj konecne zacal;)
  • Vidim to stejne :-) +1
  • No hPod se bohuzel zmenil na indie a hlas Tomase Krajci je vylozene uspavaci (byt proti nemu nic osobniho nemam). U novych hPodu bohuzel nevydrzim ani do 1/3, protoze me proste nebavi. Fight Club ma stare osvedcene obsazeni a proste je to pro me na uplne jine (vyssi) urovni - nenudim se u toho.
  • oin.odin
    hPod nezavrhujem len ... už ma nedokáže udržať od začiatku do konca ... jednoducho už to nie je ono
  • Nový podcast je každopádně super, staré známé hlasy, má to gule, jak už někdo poznamenal =) Přesto u mě na prvním místě zůstává Hpod, klasika, nové obsazení se snaží a jde jim to více než dobře. Nechápu to množství negativních komentářů na jejich stranu. Máme tu zkrátka dva skvělé podcasty, s vlastním stylem, oba jsou super *3* ...ale stejně je to škoda, že se původní tým rozdělil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit