-
Zrestaurovaná verze je na serveru, jen se jí nějak nechce ven, potvoře. Ráno moudřejší večera, až budou vzhůru mazanější správci, než jsem já!
-
-
Teda to snad už si ani nepamatuju, kdy bych si chtěl poslechnout Fight Club, a nebyl nějaký technický problém. Co tam pořád vyvádíte?
-
-
Pořád něco novýho (posledně např. vykopnutej kabel).
-
-
-
UPDATE - SOUTĚŽ FC 5
Na vědomost se dává, že konkrétní nápověda k soutěžní otázce padla omylem za oběť nůžkám střihače. Sorrrrry!
Tudíž sem přihazuju jednu pomocnou indicii: zbraň, o které je řeč, byste spíš než ve fantasy našli ve hrách z Dálného východu. -
-
To bude tlačítkomet od čikoteku *1*
-
to bude nějakej kvér od čikoteku *1*
-
-
světelná pistole od čikoteku *1*
-
-
Epic Owl Staff crafted by Chicotech *1*
-
-
-
Obávám se, že to stále může být prakticky cokoliv. Od mrtvé sovy na klacku po opakovací kuši. *1*
-
-
JA si naopak myslím že to je vcelku jasné *1*
-
-
jo, jasná sova na klacku :D
-
-
V skutočnosti je správna odpoveď sovo-klackomet ale pšššššt... *3*
-
-
-
-
-
Mass Effect Series
Skvělý marketingový tah od bioware a ještě k tomu silný příběhový zážitek pro nás hráče. Konec nám neukázal prakticky nic, ale o to bioware právě šlo. Můžeme si jen domýšlet (vymýšlet) co se stalo s Ashley, co Garus a Tali, jak dopadli ostatní rasy galaxie. Zkrátka nezbývá nám nic jiného, nežli popustit uzdu naší fantazii. -
Nazdar.V kolik dnes s Vávrou?díky
-
-
Je to někde potvrzeno, že tam má být Dan Vávra? Hledal jsem to i pod klíčovým slovem "Bůh" a podcast, ale nic jsem nenašel.
-
-
No prej má mluvit o své hře.
-
-
-
Jste nejaci chytri kluci! Raci delejte hry
-
dnes?
... jelikož jdou na mě pracovní deprese a nejraději bych to tady kolem sebe všechno zapálil :D ... rozhodl jsem se, že se raději podívám na dnešní FC, na co/koho/kdy se můžeme těšit? -
-
Klasika po čtvrté, a tentokrát s Faridem, člověkem, kterého už si někteří z vás možná ani nepamatují ;)
-
-
Ou, kšiltový fantóm, vy se překonáváte. to se dneska mrknu také. *5*
-
díky :)
-
po dlouhe dobe hvezdnomuzny podcast? to se mi libi :D.
-
-
-
Chlapci,mám problém dostat se na chat.Nikdy sem na stránkách nebyl,dnes jsem se registroval.Mám skutečně blokaci,nebo je někde něco špatně.Díky
http://min.us/muNcCo8bo -
-
selfdeleted
-
-
Co že?
-
-
že jsem smazal svůj post. napsal jsem kardinální blbost a hned si to uvědomil
-
-
-
Mám stejnej problém.
-
Ked si pustis Live tak dole v tom "toolbare" je taka "bublinka"
-
-
To vím.Naskočí okno a můžu se připojit chatu.Jenže,pak naskočí okno co sem vyfotil.
-
-
Jedná se o web,kde vysíláte Live podcast-Owned tv.
-
-
73
Ahoj. Mohl bych se zeptat, kdy odesíláte výhry z podcastů? V Fight Clubu 73 bylo řečeno, že jsem vyhrál soutěž ze 72 ale zatím mi nic nepřišlo. Je chyba na naší poště nebo někde jinde? -
-
Pokud jsem to dobře pochopil, tak se často stává, že Petr (či ta jeho "paní, která se o tyhle věci stará") rozesílá výhry třeba z 5 soutěží najednou (z důvodu nedostatku času)... Takže vydrž tak dva tři týdny ještě a budeš to mít doma :-))
-
Vysvětlení bych viděl dvojí:
A) Sleepless není sekretářka a zapoměl zaúkolovat paní, která se stará o rozesílání výher (údajně existuje, zmiňoval se o ní v podcastu).
B) Sleepless JE líná sekretářka *4* -
-
Budu doufat, že mi to přijde.
-
-
-
Není nad to dozvědět se něco o Ayn Rand a Tea Party od lidí co mají steží základní školu, dělali idioty na pražské radnici a volili zelené. Věnujte se prosím hrám, i v tom máte do dohánět...
-
-
Obávám se, že čím vzdělanější lidi si poslechneš, tím spíš přitakají nám zelenejm idiotům.
-
-
Je třeba vidět věci v souvislostech. K Bursíkovi a spol. jsem měl odpor až když jsem slyšel jejich kompletní návrhy. Do tý doby působil celkem sympaticky vůči zbytku politiky. Nechci ale , aby za moje peníze=daně někdo dělal drahý experimenty, což se stalo a ve finále to poškodilo ekonomiku i životní prostředí. Snad Janchore prohlédneš stejně jako s Oblivionem.
-
-
A já holt zase nechci, aby dokola vládly zkorumpovaný strany, který penězma i životním prostředím mrhají x-násobně (ostatně jestli narážíš na solární panely, tak není od věci dohledat, kdo z loutek ČEZu celej ten "experiment" zprohýbal do průseru - to jsou přesně ty tebou zmiňovaný souvislosti). Každej máme svý priority jinde a věř, že někoho volit ještě neznamená se s jeho politikou do puntíku ztotožňovat. Už proto tyhle generalizační nálepky jasně ukazujou naopak na omezenej pohled toho, kdo je vylepuje.
-
-
Něco je zjednodušování a něco holt není. Podle toho co se hodí, že pane Smutný?
-
Libertariánstvo, anarchokapitalizmus a k tomu pridružené prúdy sú hrozne atraktívne pretože (hlavne ak sa zaújmaš o ekonómiu ) je neskutočne ťažké im oponovať pretože ich princípy sú založené na jednoduchej a prakticky nevyvratitelnej logike a základným morálnych hodnotách ktoré sa nedajú poprieť .Napríklad sa dá jednoducho obhájiť to že v trhovom systéme ktorý by nereguloval štát by samovolne vzniklo odvetvie trhu profitujúce na ochrane životného prostredia. Lenže človek si časom uvedomí že väčšina z toho sú skvor utopické myšlienkové konštrukty než realita a nakoniec tak nejak musí pristupovať ku kompromisom a volbe " menšieho zla " . A ono v konečnom dôsledku niesú v česku zelený vpodstate onič lavicovejší než napr ODS. Na druhú stranu , ak by sa na slovensku objavila strana ktorá by vážne razila rakúsku ekonomickú školu ( u nás má k tomu najblišie SAS a vy češi máte stranu slobodných občanov ak sa nemýlim ) tak budem voliť ich , rovnako ako by som v amerike volil Rona Paula nakolko ich postoje sú mi stále blízke.
-
-
rakouská škola FTW!
-
-
Nikdo nechce zkorumpovaný strany, ani já ne, já mám ale navíc averzi k fanatikům a to zelení jsou. A nenarážel jsem jen na solární panely. Je tam toho mnohem víc, ale to ty, protože jseš z velkýho města, nevidíš. Například předražení automatických kotlů (je, resp. byla, tam dotace ne jeho pořízení), proto jsou ty kotle minimálně o 100%, předražený, bez dotací bych ne něj měl. Příměsi do pohonných hmot, ta povinná ká složka, nebo jak se to jmenuje. Kvůli tomu byly osety obrovské plochy v americe a asii, tyto plochy nebyly nikdy předtím hospodářsky využívané (u nás už taky pomalu nevidíš na poli nic jiného než řepku). Důsledek - mimo jiné skokové zdražení hnojiv, bez nichž by lidstvo pochcípalo, a tedy zdražení potravin. Mraky lidí na světě kvůli tomu nemá pomalu co žrát. Proč myslíš, že proběhly revoluce v arabském světě. Kvůi ideálům to nebylo.
Proagátorem toho všeho v mých očích jsou u nás zelení.
Ale jak se říkalo dřív. Kdo není ve dvaceti komunista, nemá srdce, kdo je jím ve třiceti nemá rozum. Vyměň slovo komunsta za zeleného (nevím, jak to jedním slovem popsat) a snad to uvidíš jinak. -
-
A nemohli byste alespoň, páni redaktoři, požádat pana Vávru, aby ke svému článku přidal i číselné hodnocení Skyrimu? Dost lidí si to na diskuzi přeje (včetně mě).
Díky a pokračujte v dobré práci! *3* -
Neberu ti tvůj dojem, čeho je u nás kdo propagátorem, ale nesdílím ho, stejně jako nesdílím nějakou extra vyhraněnou "zelenou" ideologii a o spoustě těch nápadů si myslím svý. A protože tohle není místo na nějakou zevrubnou politickou debatu o tom, kdo a jak moc kam vidí (být z velkýho města automaticky znamená, že člověk netuší ani ťuk o životě za poslední zastávkou metra?), už jen navrch konstatuju, že ve dvaceti jsem byl libertarián jak poleno, ale jak stárnu, nějak se mi to ostře pravicový vyhranění tupí. Zelený volím posledních pár let, kdy pro mě představujou zdaleka nejmenší zlo.
-
Proč?:) Já k tomu nemám co říct. Lukáš předestřel svůj názor v recenzi, Dan v tomhle článku :)
-
Pojďte raději zadiskutovat pod článek pana Vávry, pane Smutný! *3*
-
Pardon, ale to je strašný zjednodušování a generalizace. Ještě k tomu zakončená roztomilým prohlášením o "nerozumu"...
Žijeme v divné společnosti, pokud je v ní ekologie vnímána jako něco negativního. Chápu, že v současnosti jsme v době popularity technokracie a politiky "selského rozumu" (proto uspěly Věci veřejné a částečně Top09), ale prohlásit, že Zelení jsou fanatici je prostě absurdní.
V té straně je spousta lidí, kteří mají různé priority, jenomže díky médiím je podtrhována hlavně ekologicko - sankční část. Tady se můžeme dohadovat o tom, zda je to, že je něco dražší špatné, jelikož to je věc, která je prostě nutná. Ekologická cesta je dražší, ale to neznamená, že je horší. To, že kvůli špatnému nastavení celého systému vzniká řepková záplava je jiná.
Jenže omezovat Zelené jen na tohle je prostě hloupost. Chce se to podívat i na jejich aktivitu v oblasti zahr.politiky (a ne, nemyslím tím Tibet, boha, určitě tím nemyslím Tibet:)), projektů na minist. živ. prostředí, které se ujaly, které vedly ke zlepšení dané situace.
Ale tohle nemá být politická agitka. Jde o to, že navzdory přání Ayn Randové a jejího pitomého objektivismu nic není černobílé. U nás se razí myšlenka v níž, když proti sobě stojí ekonomické a ekologické hledisko, správné je to ekonomické. A to je problém. Lidi si pro klid duše hodí PETku do tříděného, ale ve chvíli, kdy dojde na investici z jejich kapsy do systému, který bude zohledňovat ekologii, už se čílí.
A věřte mi, že v Arabském jaru šlo o mnohem víc než hlad...:)
-
-
-
Zelení jsou fašouni, chcou zachránit matičku zem za cenu genocidy celého lidstva.
-
-
Ono ani nejde tak o nutnost stavět se k "zeleným idiotům", ale poněkud jasněji vidět monstrózní omyly typu Tea Party. Člověk nemusí být ekolog, aby viděl stupiditu lidí, kteří uznávají Fox news jako víc, než nechtěnou satiru...:) Tím hůř, když pak z nich vznikne hnutí typu Tea Party.
Na druhou stranu asi není divu, když lidi, kteří požadují černobílé vnímání světa vytvoří černobílého politického mutanta:) -
-
no ja mam na fox news stejny nazor (bill o'reilly...to je ale darecek, takhle postizeneho cloveka uz jsem dlouho nevidel). nicmene ja to jeste kontrastuju se serii pred 25 lety na ct24. tenkrat byly nase zpravy obcas jeste horsi.
-
-
Pokud se naučil ve škole počítat tak o tom silně pochybuju.
-
Jedinej kdo má na games.cz slušný vzdělání je Dan Vávra a ten má tedy k zeleným hodně daleko *5* se nedivím, že k vám přestal chodit *2*
-
-
-
Me se cas zobrazoval spravne, diky za ten pravy "hpod" kuci ;-)