-
juuu, super. porady o hrach jsou pro deti, dekuji milane fridrichu :).
-
Když ČT zdůvodní zrušení Game Page slovy, že nechce dělat reklamu hrám, tak to je zlo a demence. A když games.cz nepíše o kickstarterech, protože jim nechce dělat reklamu tak to je...?
-
-
Osobne mi to ani nevadi, ze o tom nepisou. Tech projektu pres kickstarter je tolik, ze uz jsem o to davno ztratil zajem. Az z toho neco vyjde, tak si o tom prectu rad, ale do te doby je mi to sumak ...
-
-
A od toho tady snad pissálci jsou, ne? Aby upozorňovali na zajímavé projekty. Informovat třeba Dead State až po velice úspěšném konci kickstarteru je pěkná sviňárna. Ale jo. Už se nemůžu dočkat, až si zase budou stěžovat jak na E3 viděli jen pokračování X, hry Y a jak se hrozně přežrali na rautu EA/Activision-Blizzard/Ubisoftu...
-
-
-
Pro Lukáše a Pavla. Demons Souls na PC nevyšlo. To je podlě mě dobrá motivace k pořízení PS3, obzvlášť pokud se vám Dark Souls líbí.
-
slabý podcast 5/10, jediný dobrý vtip Starcraft bačkory od Lukáša...vlastne ten to aspon trošku zachranuje...
Rozhodne to už chce viac Drdu.... -
Deleted
-
Master cuter kedy dnes asi bude?
-
-
Šestá, sedmá, tak nějak.
-
-
zajimal by me popis ty prace se strihanim...neni to prace v movie makeru tak na pul hodiny? *1*
-
-
Používajú 4 mikrofóny takže je to náročnejšie ako dať 2 obrázky do movie makeru a pustiť na pozadí hudbu *3*
-
Myslim, ze zatim nemas vubec paru, co slovo prace znamena *7*
-
-
takze skor jak o polnoci to nemame cakat
-
-
-
Nevim jestli se to hodi zrovna sem, ale nemohl sem si nevzpomenout na Lukasuv vyrok ,ze budem radi kdyz Priceovi dame jednoho gola ;)...myslim tim Avs samozrejme :D
-
-
Jo, taky jsem si na něj vzpomněl. Nepočítal jsem s tím, že vám na ně budeme nahrávat!
-
-
tak pul na pul hele...docela sem se ale bavil a tezko se za tu pomoc na habs zlobit :D tak v pristim zapase hele....uvidime jestli se potvrdi nebo vyvrati....a mimochodem ma Carey moc hezkej ruzovej outfit :D
-
-
-
Soutěž
Na jakou emailovou adresu se má posílat odpověď na soutěž??? -
-
podcast@games.cz
-
-
Alžběta by se měla spíš učit vařit a né hrát hry.Zvěte Vávru a budeme spokojeni.Díky.Zkuste se bavit o více hrách..jedna nebo dvě hry do *klubu rváčů* je trochu málo..
-
-
Přesně, Dan Vávra na hrad a bude vymalováno - žádné obkecávání, prostě když je hra na houby, tak to řeknu a nesnažím se nesmyslně kličkovat a vymlouvat se (viz maestro Grygar s Rage, kdy se hrozně snažil tvrdit, že příběh očekává jen u RPG, a tak je s Rage naprosto spokojený). *4*
-
-
Maestro pouze konstatoval, že se mu "příběh" Rage, jakkoliv stručně podanej, líbil.
-
-
To je fér... Jinak poměrně střížlivý komentář na téma Gothic/TES taktéž potěšil. *3*
-
-
Proto jsme si Vávru oblíbila. Nesere se s ničim, nevykrucuje se a řekne prostě co si myslí a jen tak něco ho nenadchne. Připomíná mi mě :D
-
-
I mě *5*
-
-
I ty Brute *16*
-
-
ale nadchne. staci kdyz to ma bradku a dlouhy vlasy. vlasy jdou samozrejme nahradit titulem z MIT z teoreticke fyziky :P.
-
-
To je jiné téma :D
-
-
-
Ha, konecne taky jednou muzu souhlasit s diskusnim trollem :) Dan Vavra je chytrej, trochu anarchista mi pripada, ale ma zkusenosti a rika veci, jak mu prjdou na jazyk. Clovek nemusi souhlasit, ale respekt tam je :) Jestli nekoho ve Fight Clubu rad slysim, tak urcite Dana.
-
-
Dan Vávra a anarchista? Odkud jsi spadl? Dan je ta nejpravicovatější pravá ruka ďábla! *16*
-
-
-
Mohl bych napsat, že jsi zaostalý sexistický anachronismus, ale já jsem řekl ne. Žádné flamy, žádné krmení trollů. Místo toho ti doporučím vstát od počítače, jít na procházku a zamyslet se nad sebou. Přinejmenším ta procházka ti prospěje *3*
btw to všechno platí i pro řadu příspěvků předchozího vlákna -
-
Kre te ne
-
Hateri a usmernovaci. Nevim, kdo je horsi. Vlastne hateri aspon nejaky ten hatersky nazor napisi...
-
-
-
V chromu mi to padá furt - vypozoroval jsem, že pouze streaming (videa, podcast) skrze vaše vlastní přehrávače, takže např. postnuté youtube video jede bez problémů před i po spadnutí pluginu... Takže těžko říct.
Disclaimer pro hatery: Ne, crappy Firefox (od verze 4) odmítám používat. *3* -
-
Mám Chrome 18 (dev) a ještě jsem se nesetkal s problémem.
-
V Exploreru ani v Mozzile ani v Opeře nic nepadá...
-
-
Ty pouzivas explorer? *8*
-
-
Devítkový explorer je libový. Kvůli zvyku ho nepoužívám, ale nešlapal bych po tom.
-
-
Jak vidno, lidi se dnes spokojí s málem... Jeden obdivuje IE, druhej mě zase nedávno napadal za to, že si dovoluji něco říct proti novým verzím Firefoxu, ze kterých se stala taková druhá Opera - neintuitivní a balastem (rozumněj fíčurami) zanesený prohlížeč.
Já osobně nejsem tak úplně spokojený ani s Chromem, takže jestli je mi někdo schopen poradit nějaký opravdu rychlý, intuitivní a hlavně schopný (= funkcemi současný) prohlížeč s nepadajícími pluginy, pak sem s ním, díky!
Můj Top prohlížeč zatím? Firefox do verze 3 včetně... -
-
Kamión... Hmmm, trochu zvláštní název pro prohlížeč, ale pokud by byl schopný PŘEVÁLCOVAT všechny výše zmiňované, proč ne! Kde to stáhnu?! *5*
-
Pro tebe už jedině kamion .. to bude nejrychlejší. *16*
-
-
-
-
-