-
neviete niekto v com a pre koho tlamiczka programuje ? zaujma ma ci je "programatorka" alebo naozaj programatorka :)
-
-
V pascalu!
-
Robot Karel
-
tlamka
pracuje v lonely sock
-
-
Soutěž z FC # 78
Můžete mi někdo spočítat, kolikáté, že je to 25 slovo? Ať počítám, jak počítám, nějak mi to ČAU nevychází:
"Ze studia serveru Games.cz se vám ozývá podcast Fight Club číslo 78. Ve studiu se mnou sedí Martin Bach. Ahoj Martine. Čau. Ty seš dneska speciální host..." atd.
nebo
"Ze studia serveru Games CZ se vám ozývá podcast Fight Club číslo 78. Ve studiu se mnou sedí Martin Bach. Ahoj Martine. Čau. Ty seš dneska speciální host..." atd. -
-
Bavili jsme se o tom po podcastu a Pavel prý počítal "Games.cz" jako víc slov (nevím přesně kolik), takže ten chaos vzniknul asi tam. Popel na naše palice.
-
-
No, nebyl to nejlepší nápad, přiznávám. Každopádně C a Z jsem bral jako dvě slova, stejně tak 7 a 8. Příště, až zase budu kreativní, tak se pokusím si to nejdřív vyjasnit sám se sebou. Sorry.
-
-
Za přiznanou a neokecávanou chybu +1. Na druhou stranu, pokud člověk hned nahlásí každou podezřelou krabici od vína, tak to na hejtmana nikdy nedotáhne.
-
-
+1 *1*
-
-
-
-
Games.cz, sedmdesát osm. Jasné? *3*
-
-
"Ze studia serveru Games.cz se vám ozývá podcast Fight Club číslo sedmdesát osm. Ve studiu se mnou sedí Martin Bach. Ahoj Martine. Čau. = 23 slov.
To by musel Luke říct v té větě Games TEČKA cz a potom by ČAU bylo 25. slovo. Takhle to vychází na 23 nebo 24. slovo. -
-
Hledali snad 25. slovo ne? A to je "seš". Takhle jsem to tam napsal a výhra je má!
-
-
Výše si můžeš poslechnout ze záznamu, kdo měl pravdu *3*
-
-
Tak člověče nevím, v každém případě congrat! :D
PS: Lidi mdlého rozumu, VÍCE mínusů, ať mě nezklamete! -
Jo, já jsem to slyšel živě na own3d. A taky jsem slyšel jméno vítěze u kterého vím, že jako správnou odpověď napsal "seš". Zmatenej sem z toho stejně jako ty. *3*
-
-
Pokud vím, tak jako 25 slovo vybrali čau. Teď jsem podcast doposlouchal. Martin doslova řekl, že lidi psali i taková slova jako "jseš/dneska" (neříkám, že jsem se nepřeslechl, ale myslím, že ne). Já jsem také odpovídal do soutěže slovo seš/jseš... Mě je to jedno, sluchátek mám dostatek, jde mi jen o princip a jestli jsem se nepřepočítal. Mínuskujte do zemdlení... :-))) protože se člověk měl odvahu zeptat. Typické.
-
-
-
-
-
Missnul jsem podcast.
Bude na Own3d.tv taky video časem dostupné nebo musím počkat na ofiko vydání? -
-
Co se týče own3d nevím, ale záznam z Glados 2.0 to určitě jistí. *5*
Zkušebně jsem stream nahrával, ale kvalita obrazu je dost špatná (http://i.imgur.com/pyJIq.png), takže video uvěřejňovat asi nebudu. -
-
Nezverejnuj, mame to nahrany i na klasickou kameru.. A jak rikal Lukas, pristi tejden si s tim nastavenim zase trochu pohrajeme..
-
-
Zajimave jak jste pred nekolika mesici rezolutne odmitali moznost live prenosu a najednou tu mame live videoprenos a dokonce necenzurovany HD zaznam ... ale ne ze bych si stezoval
-
-
to vyslo z reakci ctenaru. nevim co je na tom zvlastniho. nejakou dobu stacilo redakci otravovat s live prenosem a tak byl live prenos. nejakou dobu se otravovalo potrebou nove kamery a ze by divaci byli ochotni prispet a tak vznikl donate program. pricina, nasledek + v rozumnych vecech prizpusobiva redakce.
-
"Před několika měsíci" a "najednou" nejde tak úplně dohromady, každopádně nás tehdy nenapadlo, že by mohl být o video takovej zájem.. a teď to jde ruku v ruce s tím, že natáčení streamujeme.
-
-
Však v pohodě, jen konstatuju. Já právě oceňuju vaši snahu vycházet vstříc čtenářům/posluchačům/divákům. Např. ona HD kamera. Own3d.tv bych se rozhodně držel, včera byl přenos naprosto bez problému plus IRC -> prostě paráda.
-
-
-
-
Hurá! Zase ta stará dobrá sestava v plném počtu! Sice říkal něco jako že se chce teď odmlčet, ale i tak si myslim, že by měl Dobrovský do podcastu docházet pravidelně, ten mi tam docela chyběl! Jen tak dál!
-
Mp3 stopa z youtube verze podcastu 149 https://db.tt/rrAUloXS
-
Všichni tu říkáte jak si si kupujete hry :D a že byste stáhlou hru nikdy nehráli :D měli byste si uvědomit že všichni bud nemají tolik pěnez nebo nebydlí u maminky a musejí se o sebe postrat sami :D proto nemají 1500,- týdně navíc za hru kterou třeba dohrajou do 2 dnů. Tak proč si hru jednoduše nestáhnout z internetu? Musíte to brát z pohledu obyčejných lidí kteří nejsou do her až takoví blázni a chtějí si zahrát jenom občas.
-
-
Problém je že hry jsou z dle mého názoru poměrně drahé legrace,pirátění si můžu snadno omluvit konstatováním že Hru bych si za normálních okolností(tj.bez možnosti si je zkopírovat)stejně nekoupil a tím že si stáhnu její kopii přece nikoho o nic neokradu,pravdou však je že kdyby pirátění nebylo asi bych si her patrně koupil více než nyní když onu možnost nemám.Každopádně hry které se mi opravdu líbí si většinou koupím později když jsou již levnější(alpha protocol),a několik málo her si koupím i za cenu plnou(naposledy zaklínač).Jinak ideální cena za novou hru by pro mě byla tak cca 300kč...
-
Hry ale nejsou neco co bys nutne potreboval k zivotu. Da se zit i bez nich a kdyz na ne nemas penize tak je holt nehrej ... Krome toho argument, ze nekdo pirati hry protoze jsou drahy je ta nejvetsi hovadina jakou nekdo muze napsat - pokud nekupujes hry hned po vydani, ale treba si pul roku nebo i rok pockas, tak za hru nedas 1500,- ale jenom par stovek. Za tech 1500,- si takhle muzes klidne koupit 3-5 her. Navic samotny PC nebo konzole s televizi taky nejsou zrovna levna zalezitost, ale pochybuju, ze je pujdes ukrast do obchodu ... Takze proc piratis hry ? Ne proto, ze jsou drahy, ale proto, ze pripojit se k netu a stahnout hru je jednoduchy a nikdo te za to navic ani nepotresta ... Mne je celkem jedno jestli nekdo pirati nebo ne ( s tim, ze nekdo krade se musi kazdej vyrovnat sam ), ale to argumentovani tim, ze jsou hry drahy me docela vadi ... neni to totiz pravda, jedna se jen o vymluvu. Ja sam nemam zadnej vysokej plat a hry si jenom kupuju ...
-
1. Pokud nemám peníze na hru, tak si jí nekoupím, stejně jako se vším ostatním.
2. Hru si je možno koupit pár měsíců po vydání, kdy je levnější o několik řádů. Nebo vychází časopisy, ke kterým je hra přibalena. Předplatné na rok vyjde na 1500 - 2000 kč. Sice nejsou hry nové a ne vždy to, co si hráč přeje, ale to se dá chápat i jako výhoda - je mnoho her, které nyní patří mezi mé nejoblíbenější, ale nebýt časopisu, k němuž byly přibaleny, nikdy bych si je nechtěl zahrát.
3. Současně mne také udivuje, že ten, kdo není s to si na hru ušetřit a pirátí "protože musí" má dostatečný hardware pro jejich rozběhnutí. -
A proto jenom občas nějakou tu hru ukradnou.
-
-
Odkedy ste to tu začali brat profesionálne (myslím podcasty) ide to dole vodou a už je to značne pod hladinou. Začalo to keď tam prišiel pán Dobrovský (nič proti nemu osobne nemám) a následne ste sa presunuli do nejakého iného štúdia odkial ste začali vysielat live. Vtedy som to prestal pozerávať takže neviem čo sa dialo. Teraz ste to rozdelili na 3 podcasty ako keby ste nemali čo iné na práci. Chcem tým povedať že starý podcast bol lepší. Mal istú atmosféru amaterizmu a uvolnenosti a to mu svedčalo. Mali by ste sa vrátiť ku koreňom a nechať moderovať pána Grygara. Alebo aspoň povedzte pánovy Dobrovskému že nehlási správy tak nech neni taký strnulý. Tož moj názor....
-
-
Hmm, občas nechápu proč se někdo vyjadřuje k něčemu zbytečně... pust si předcházejicí podcasty a snad změníš názor.
-
-
Zrovna od tebe bych čekal nějaký to pochopení :)
-
-
Jasně ale tak jsou určité meze ne a ty se bez pochopení obejdou. *3*
-
-
-
S těmi třemi podcasty si trochu zaspal :)
-
-
Ako som povedal dlhšiu dobu to už nesledujem len občas keď je niečo ako článok...
-
-
To je pak těžký, když se vyjadruješ k něčemu, co ani nesleduješ.
-
-
Ty si nejaký múdry počúvaj.... Stále to nič nemení na tom že podcast ide do perdele či sú 3, 2 alebo jeden...
-
-
Amylee : Netreba to ani sledovat... a to o niečo vypovedá
-
Jó, moudrý... to já jako samozřejmě budu :). A kdyby jsi sem chodil častěji tak bys věděl, že jsem redakci Games sám několikrát "konstruktivně" (ha ha ha) kritizoval za to rozdělení na 3 části. A i když se mi nakonec ten kompromis s rozdělením na dvě části (tea club, fight club) moc nelíbil, tak musím říct, že současné rozdělení je nakonec pro mě ok. Tea club má smysl a kvalitou často Fight club převyšuje.
-
To neposlouchej, kdyz mas pocit, ze to stoji za ...
-
No ale možná, kdybys to sledoval, tak ti to posouzení stálosti kvality možná i někdo věří.
-
-
-
-
-
-
Bude dneska live podcast ako kazdu stredu?
-
-
Nebude, namísto toho jsou pravidelné E3 FC speciály.
-
-
ja to pochopil tak ze to co je v jurnalu jako ruzne je generovane ...
-
Pozvete po E3 Vavrocha do Fight Clubu na zhodnocení třetího Zaklínače? Jestli jo, zeptejte se ho, jestli zas vyměknul a hraje na easy jako ve dvojce. Dneska jsem si po letech pustil díl 28 (diskuze je v čase 19:08 – 55:44) a docela dobře jsem se zasmál. Bájdvej. *15*
-