Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavá diskuze o herních časopisech.

Hmm, copak plánujete... něco jako borci tady?
    http://www.gamesite.sk/
    Tedy:
    http://www.gamesite.sk/ostatne/novinky/11507-osviezujuce-letne-dvojcislo-gamesite-magazinu-je-tu.html
  • ten invertar je delany asi na konzole ...
  • Taky ve hrach zaviram dvere : )
    A prkynko davam dolu, just in case...
  • martyEF

dnes

Tak copak jste si dnes na nás připravili? A v kolik? :)
    • blixa
      Začneme klasicky ve čtyři, moderovat bude tentokrát Lukáš a hostem bude pořadatel Press Startu Bohdan Heblík.
  • Zajimave, trolum se to tady začiná porad víc libit a games.cz je pro ně nej.
    Zatimco normální uživatele toho tu maji už dost a chej ignorlist/blacklist.....vedete to skvěle games... jen tak dál *10*
  • PRAVIDLO VOE!

Misto zadnyho pravidla zavedte, ze na konci kazdej zucastnenej vysype jedno pravidlo. Pak se pripadne muzete shodnout na tom, co danymu tejdnu nejlip sedi.
    • nebuď gej, dík
      • Podcasti pravidla i gejove jsou super! Burton bejval—ale uz neni.
  • Amylee.Anderson
    Ta hláška na začátku nemá chybu :D
  • Xykon
    Co provádí Dan Vávra?
    • RakeW
      No, Mafii 3 prej nedělá. Tak asi Mafii 4?

EDIT: Po reakcích. Byl to jen nevinný vtípek. Ste se to hned chytli *5*.
      • Xykon
        Spíš sem tím chtěl říct, že by zase mohl přijít do podcastu :P
      • zdeeneek
        po tom co mu udelali mafiani z 2K ma uz myslim mafie plny zuby *4* Byl bych rad kdyby se pustil do nejakyho jinyho tematu, treba to RPG ze stredoveku bez magie, elfu a podobnejch blbosti, o kterym se jednou zminoval by nemuselo byt vubec spatny ... akorat tenkrat rikal, ze na nej nema prachy *4*
        • DSemik
          Řekl bych, že by se jednalo o něco ve stylu Mount & Blade, u které to fungovalo dobře.
  • Pochvala za zvuk

Nový díl je technicky super, za to letadlo nemůžete :-) Jinak mi ale není jasný proč vše tahat na Facebook. Přijde mi, že se tím drobí zdejší komunita postavená na tiscaláckých účtech. Účet na Fb má patrně každý, ale kdo ne, tak tam nemůže ani nic okomentovat (narozdíl od games.cz) a moc lidí třeba ani neví že si to může natáhnout do RSS čtečky, ale jednoho dne se Fb rozhodne ten export zrušit a nikdo s tím nic neudělá. I ta fotogalerie je zde použitelnější.
    • Black_Hand
      mozna jen trochu stahnout ty basy v intru :). prave jsem malem udelal subwooferem diru do zdi :P.
    • ještě koupit pro každýho mikrofon, ať nemusí řvát přes celou místnost na jeden a bude to takřka dokonalé
  • Otázka

co tě inspirovalo k novýmu albu ?? je to podle mě něco jinýho než alba není co ztratit a Sup ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit