-
podcast
Tak uz sem to nasel ale ne na hlavni strance. -
a to stim "vypadas nemocne je presne"
-
Off air ?
-
-
Válečná porada! *5*
-
-
Tak čučím na ten návod od G&D (nebo D&G - Dobrovský a Grygar) a dozvěděl jsem se zajímavou věc... Pavel už recenzoval Half-Life 3!
-
Martin Pach, Farid Stavman, (Petr Koláček), Pavel Bobrovský
Too much mushrooooooooooooooooooms....like a profesor from FarCry 3 trailer... -
-
Je to trochu TeaClub, no... Už aby přišel pan Vávra a trochu jim osladil! *1*
-
-
Já bych chtěl, abys tam přišel ty.
-
-
A co bych tam dělal? *3*
-
-
jsem rad, ze nepatris do te skupiny zvrhlych fanboiu. nemel bys moc co rict, protoze te vetsina lidi nezna a ani je nezajimas. stejne tak jako vetsina lidi nezna me a ani je nezajimam :P.
-
-
tyvle ruko, tenhle emo canc měl bejt co prosimtě :D
-
-
Jj, já jsem ten blbej a přitom tady na mě pernamentně všichni reagujete, nadáváte mi a proklínáte, když si dovolím řici něco, co nekoresponduje s vaším pohledem na věc či formou, která vám není vlastní... Ano, oplýváte bezedným nadhledem a inteligencí, kterou mně a redakci dokazujete každý den, oujé! *5*
-
Šel zase domů... :)
-
-
Náhodou, troll není tak blbej, jak se zdá, on je ještě blbější než se mohlo komu z nás zdát.
-
Ať byl či nebyl, myslím, že zrovna ty jí nemáš co vyčítat. *1*
-
Amy tvůj úsudek byl vždycky blbej :)
-
Náhodou, troll není tak blbej, jak se zdá, tak jakpak domů :D
-
No doufám, že by mi teda redakce proplatila cestovné. *1*
-
-
-
-
Každé tvoje písmeno ma už len z princípu vytáča do nepríčetnosti... ale... viem sa ovládať... takže... máš pravdu Daniel Vávra by prišiel vhod (nemyslím si že je to teaclub)
-
-
-
:D
Kubajz: Však si nemusíš kupovat hru každej týden,to bych žádnou hru nedohrál .Ale slušnej člověk snad zaplatí za povedenou hru (která se cenově vyplatí).A nikdy jsem nekoupil hru za 1500 to nestojej ani hry na xbox.Stačí když jsi uděláš profil na steamu a hodně často jsou slevy okolo 75%.
PS: viz tedka předobjednávka Portal 2 stojí asi 736 kč -
Dan Vávra
Dana Vávry si vážím, myslím si, že s vému oboru a hrám rozumí, ale nemohu si pomoct. Potkásty poslouchám již dlouho, ale pan Vávra už mě občas trochu štvě. Je pořád až nevkusně ve všem chytrej jak rádio, nebo se ke všemu vyjadřuje jako když sežral Šalamounovo ho**o. -
-
Podle mě už je prostě takový a je třeba ho tak brát - věčný rejpal. nemyslím to nijak zle, každý jsme navenek nějaký. Když já si užiju nějakou hru, nešetřím superlativy, když on, tak podle toho, co jsem viděl, z něj vypadne něco ve stylu: "Jo, ušlo to..."
-
Crab
Ne, Šalamoun původně sežral Vávrovo ho**o.
-
-
Soutěž
Já jsem asi hluchá, ale nemužu se dobrat odpovědi...já chci Assassin's mikinuu :( -
-
Nj, tentokrát to byla vážně "chytrá" otázka :-).
-
Je možný, že v sestřihu to vynechali, díval jsem se jenom na tu plnou verzi od Slotermeyer a tam to určitě bylo, to si pamatuju, ale soutěže se neúčastním, tak máš větší šanci :)
-
-
ne je to tam.
-
-
To posloucham asi už po miliontý....ÁÁÁÁ.... *13*
-
-
no, ale ted mas moznost se posmivat me. zapomel jsem udat velikost :). sestricka ma myslim M, teda mela...
-
no prece chci vyhrat ja ne? takovej darek k vanocum sestricka neodmitne.
-
je to tam :). a vim kde presne :PPPPPPPP.
-
-
*8*
-
ja doufam, ze nevyhrajes nic! :DDD
-
Oh...I just totally I made fool of myself! :-[ Sice jsem to našla sama a ten hint pochopila dodatečně..ale..Stejně děkuju :D (a teď doufam, že za to úsilí neco vyhraju :-/)
-
rekneme, ze nekdo ti tu uz ve vlanke hodil hint :). pustila sis celou tu cast s derekem od zacatku dokonce, nebo si tam jenom skakala?
-
*13* Napiš mi to na maaail, prosííím :D :3
-
-
-
-
Tak já se na ní taky podívam :)
-
-
A nedá se někde kdyžtak koupit?
-
-
No, je rozdíl mezi koupit strašně drahou mikinu a vyhrát jí :D
-
-
-
Mám pro někoho možná hloupý dotaz, ale chtěl bych se ujistit. Teď je na Humble Bundle Square Enix a zajímalo by mě, jestli když zaplatím těch 15 dolarů, dostanu všech 20 her včetně těch za 8,97 dolaru? Nebo jen těch 5, které jsou pod 15 dolary? Doteď jsem vždy kupoval Bundly za 1 dolar, tak se radši ptám. Díky.
-
-
Dostaneš všech 20 her.
-
-
Díky kámo.
-
-
Fight Club 189 byl super, že?
-
-
Byl super, ale nic o bundlech tam nebylo, tak nevim, proč mi to cpeš do vlákna mrde
-
-
A proc sem ty cpes dotazy na humble - ty prave nemaji s fight clubem nic spolecnyho! O par vlaken dal zase dotaz na level - v diskuzi o fight clubu. Nejdriv se zamysli nad svyma prispevkama, jestli maji neco spolecnyho s nazvem diskuze, do ktere pises?
-
-
Já tohle považuju za obecnou diskusi. Když budu chtít něco k aktuálnímu FC, napíšu pod článek. Dotaz na bundle se jinam nehodí.
-
-
Tak se omlouvám, že jsem si dovolil na něco se zeptat v diskusi u Fight Clubu. Příště se zeptám v diskusi u bleskovek. Snad mi někdo bleskově odpoví *3*
-
Nepřehledná právě proto, že tam každý píše posty k bundlům? :-)
-
No já nevim, do diskuse u bleskovek vůbec nechodím, připadá mi strašně nepřehledná.
-
Obecná je ta u bleskovek ne? Tam se třeba i bundly běžně řeší.
-
Hlavne se nehodi do diskuze, ktera se jmenuje fight club. To, ze neco povazujes za obecnou diskuzi na tom nic nemeni.
-
-
-
Asi tě má rád. *4*
-
-
Ještě jsem neviděl, Fight Cluby si pravidelně pouštím až v pátek nebo o víkendu. Bavili se tam o tom?
-
-
Ne, ty nedostaneš nic.
-
-
*1* *12*
-
-
-
Něco o ženských hráčkách
http://www.videacesky.cz/serialy-online-zdarma/pach-attack-2x02
Od 4:00 Pachter rozebírá tohle téma. -
-
Jen ne tohle pako.
-
-
Co všichni proti Pachterovi máte?
-
Který myslíš? Je to reakce na příspěvek nebo přispěvatele? =)
-
-